Skip to content

Hisense Smart TV: Kuinka asentaa ja päivittää sovelluksia helposti?

4 de syyskuu de 2021
smart tv sala video 14799

Älytelevisiot ovat laitteita, joita ei voi puuttua kotimme Kun viihdytämme itseämme ja yksi tärkeimmistä asioista, jotka meidän pitäisi tietää, jos meillä on sellainen, on ladata ja asentaa Smart TV: n sovellukset sekä sen tarjoamat pelit.

Älytelevisiostamme riippuen voimme nauttia yhdestä tai toisesta sovelluskaupasta. Tämä johtuu käyttöjärjestelmästäsi ja mistä tahansa brändistä, joten meidän on pakko surffailla myymälöiden välillä saadaksemme tarvitsemamme sovellukset pakollisesti.

Siksi tässä artikkelissa näemme kuinka ladata ja päivittää sovellukset Hisense Smart TV: hen. Tämän lisäksi näemme muita sovelluksiin liittyviä aiheita ja mistä voimme ladata ne yhdessä joukon vaihtoehtoja.

Voinko ladata ja asentaa pelejä Hisense Smart TV: hen?

Ensimmäinen asia, joka meidän pitäisi tietää, on se, että valtaosa Hisense Smart -televisioista, sinulla on Android TV -käyttöjärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että voimme itse ladata ja asentaa pelejä siihen. On myös provosoivaa ladata pelejä niin suurelle näytölle, enemmän Smart TV: lle.

Suosituimmat pelit Android TV: lle ja älytelevisioille yleensä, ne ovat yleensä perhepeliä ja että ne voivat kehittyä jakamisympäristössä, etenkin olohuoneen kaltaisissa tiloissa, joissa useimmissa tapauksissa päätelevisio sijaitsee.

Vaiheet Google Playn asentamiseksi Hisense Smart TV: hen

Google Play Kauppa on sovelluskauppojen kärjessä ympäri maailmaa, luottaen kaikkien tämän hetken sovellusten lataamiseen. Sillä on puolestaan ​​samassa sovelluksessa sovelluksia, jotka ovat yhteensopivia kaikenlaisten laitteiden kanssa.

Yleisempien sovellusten saamiseksi monet kaikentyyppisten älytelevisioiden käyttäjät etsivät tapaa ladata se niistä, mutta Play Kaupan asentaminen Hisense Smart TV: hen ei onnistu.

Lataa ja asenna Netflix

Tämä ei ole tarpeen, kuten kaikissa uudemmissa Hisense -laitteissa, Meillä on Netflix -sovellus saatavilla. Meidän on vain etsittävä aloitusnäytöltämme Netflix -kuvake ja rekisteröidyttävä, jotta voimme nauttia koko luettelosta.

Lataa ja asenna HBO

HBO toisin kuin Netflix valitettavasti ei sisälly. Mutta ei hätää, koska meillä on vaihtoehtoja nauttia tästä suoratoistoalustasta.

  • Ensimmäinen on käytä ulkoista laitteistoa, kuten Apple TV: tä. Kun muodostamme yhteyden HDMI: n kautta Hisense Smart TV: hen, lataamme HBO -sovelluksen ja näemme sen sisällön tällä tavalla.
  • Jos meillä ei ole Apple TV: tä, voimme soveltaa samanlaista menetelmää menneisyyteen. Se koostuu yhdistämisestä tai synkronoi puhelimen näyttö Hisense Smart TV: hen. Kun sovellus on ladattu, nautimme sisällöstä rauhallisesti.

Lataa ja asenna Disney Plus

Kuten HBO: ssa, Disney Plus ei ole vielä saatavilla kaikissa Hisense Smart -televisioissa. Voimme kuitenkin nauttia tästä palvelusta, käyttämällä täsmälleen samoja menetelmiä kuin edellä.

Alkuperäiset Hisense Smart TV -sovellukset – Kuinka päivittää ne?

Kaikilla sovelluksilla ja ohjelmilla on eri versiot, ovatko ne lisänneet uuden toiminnon, parantaneet jo sisällytettyjä ominaisuuksia, korjaavat virheitä jne. Oikean käytön aikaansaamiseksi meillä on aina oltava uusin versio, jonka voimme.

tv Android -logolla

Miten voin nyt tehdä sen Hisense Smart TV: llä? meidän ei todellakaan tarvitse tehdä mitään. Tämä prosessi ei vaadi toimenpiteitä, koska jos Hisense Smart TV: n sovelluskauppa havaitsee uuden version, jatka sen asentamista automaattisesti, joten meidän ei pitäisi huolehtia siitä.

Vaihtoehtoja sovellusten lataamiseen ja asentamiseen Hisense TV: hen

Jos sinulla on ongelmia Hisense Smart TV: n oletussovelluskaupan kanssa tai haluat kokeilla toista tapaa ladata sovelluksia, annamme sinulle kolme vaihtoehtoa siihen. Mainitsemalla joitain parhaita sivustoja sen tekemiseen.

Näytön peili

Tästä on tullut suosituin vaihtoehto Smart TV: tä tuoville tehdaskaupoille. Sen avulla voimme käyttää näitä sovelluksia ilman suurempia ongelmia, ja se on yksi parhaista vaihtoehdoista Hisense -televisiolle.

Jos haluamme käyttää tätä menetelmää, meidän on yhdistettävä puhelimemme langattomasti Smart TV: hen, heijastamalla näyttö ja nauttimalla älytelevision ihanteellisista sovelluksista ja paljon muuta, käyttämämme puhelimen laajennus.

Vewd

Tämän alustan avulla voimme ladata suuren määrän sovelluksia, mutta sen ominaisuus tekee siitä ihanteellisen älytelevisioille. koko luettelo on suunniteltu älytelevisioille. Voit ladata sen siirtymällä Hisense Smart TV: n sovelluskauppaan.

Käytä Hisense App Storea

Lopuksi meidän on käytettävä Hisense App Storea. Huolimatta siitä, että sovelluksia ei ole niin paljon ja paljon kuin Play Kaupassa tai Vewdissä, se on enemmän kuin tarpeeksi audiovisuaalisen sisällön kulutukseen älytelevisiossamme, jossa on kaikkien älytelevisioiden pakolliset sovellukset.

Sovellusten poistaminen Hisense Smart TV: stä

Meillä on jo hyvä aika nähdä sovellusten asentaminen ja päivittäminen, mutta miten poistamme ne? Jotta voimme tehdä sen Hisense Smart TV: llä, meidän on noudatettava näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

  • Pääsemme television päävalikkoon.
  • Siirrymme Sovellukset -kuvakkeeseen ja kirjoitamme.
  • Kun olemme sovelluksissa valitsemme poistettavan sovelluksen ja pidämme ”ok”.
  • Tämän jälkeen saamme vaihtoehdon ”poistaa”.

älytelevisio

Kuinka ladata, asentaa ja päivittää sovelluksia Hisense Smart TV: hen?

Sovellusten lataaminen, asentaminen ja päivittäminen älytelevisioon Hisensen tai aloitusnäytön kautta on melko yksinkertaista, ja meidän on ensin varmistettava, että Smart TV on yhteydessä Internetiin joko verkkokaapelilla tai Wifi -yhteydellä, kun TV menimme Hisenseen tai aloitusnäyttöönTeemme tämän painamalla painiketta, jossa on piirustus talosta ohjaimessa.

Kun olemme aloitusnäytössä, valitsemme sovelluskuvakkeen, kun se avautuu, näemme kaikki oletussovellukset johon on asennettu muun muassa Smart TV, kuten Netflix, YouTube, jos haluamme asentaa lisäsovelluksia, meidän on siirryttävä Smart TV: n sovelluskauppaan, kun avaamme sen ja näemme Smart TV: lle saatavilla olevat sovellukset.

Älytelevisioiden haitat sovellusten suhteen

Älytelevisiot osoittautuvat varsin hyödyllisiksi Mitä tulee viihdyttämiseen, sen avulla voimme katsella suosikkivideoitamme YouTubessa ja jopa katsella elokuvia ja sarjoja Netflix -alustan kautta ilman, että tarvitsemme kytkeä sitä tietokoneeseen VGA- tai HDMI -kaapelin kautta. Älytelevisiot antavat meille myös mahdollisuuden lataa muita sovelluksia, joiden kautta voimme nauttia suosikkiurheilujemme tai TV -ohjelmien katselusta.

asenna sovelluksia hisense -älytelevisioon

Smart TV: n haitta sovellusten kannalta on, että jos meillä ei ole tehokkaalla Smart TV: llä App Storen sovellusgalleria Smart TV: stä on hyvin rajallinen, koska se näyttää vain Smart TV: n kanssa yhteensopivat sovellukset, jos meillä on tehokas Smart TV, meillä on mahdollisuus ladata sovelluksia, mutta voimme myös ladata pelejä .

Mitkä ovat parhaat älytelevisiot

On olemassa useita merkkejä, jotka tarjoavat meille erikokoisia ja -kokoisia älytelevisioita, jos haluamme nauttia täysin kaikesta, mitä älytelevisio tarjoaa, meidän on oltava melko tehokas, koska brändistä ja kapasiteetista riippuen Voimme ladata enemmän sovelluksia kuin ne, jotka Smart TV jo tuo oletusarvoisesti.

Jos saamme riittävän kapasiteetin omaavan älytelevision, emme voi vain avata ja käyttää Facebookia, vaan voimme myös ladata ja asentaa WhatsAppin helposti, minkä lisäksi meillä on myös mahdollisuus ladata pelejä, kuten Angry Muun muassa lintuja.

Jotkut tehokkaat älytelevisiot ovat: Panasonic My Home Screen 3.0 Firefox -käyttöjärjestelmällä, Samsung Smart Hub ja Tizen Tizen -käyttöjärjestelmällä, Samsung QLED 4K 2020 65Q80T, Sony Android TV. Mitä ajantasaisempi ja nykyaikaisempi Smart TV on, sitä parempi katselukokemus.

Smart TV: n edut ja haitat

Älytelevisiot tarjoavat meille useita etuja. Sen lisäksi, että voimme nauttia kaapelisignaalistamme tavallisen television tavoin, voimme muodostaa yhteyden Internetiin joko verkkokaapelilla tai Wifi -yhteydellä ja käyttää sovelluksia, kuten YouTube, Netflix, Amazon Prime, Disney Plus , urheiluohjelmia, muun muassa Smart TV: n avulla soittaa videopuheluita, koska USB: n kautta voimme liittää kameran.

lataa päivitys hisense smart tv -sovellukset

Älytelevisioiden tunnetuin haitta on niiden hinta, koska helppokäyttöisimmät mallit ovat vanhentuneita tai heikkolaatuisia ja siksi niillä on rajallinen sovellusluettelo. Se on vähän hidas, koska siinä on vähän RAM -muistia.

Toinen haittapuoli on, että koska meillä ei ole nykyaikaista tai päivitettyä Smart TV: tä, emme voi täysin nauttia visuaalisesta kokemuksesta, jonka se voi tarjota meille 4K -videoina erinomaisella resoluutiolla.