Skip to content

Kuinka voin muokata Android TV: n näytönsäästäjää | Vaiheittainen opas

3 de syyskuu de 2021
escritorio televisor muestra logo android tv 14456

Kun kuuntelemme Android TV: tä, on taipumus olettaa, että se on erittäin muokattava alusta ja korkealaatuista, se on todellakin korkealaatuista, mutta muokattava ei ole sitä. Android TV ei tarjoa kaikkea muiden käyttöliittymien monipuolisuutta, jossa se on räätälöity maun ja mielipahan mukaan. Voit kuitenkin muokata Android TV: n näytönsäästäjää

Jos uskotaan, että muokkaa Android TV: llä, se on yhtä helppoa kuin Smart TV -ohjelmiston päivittäminen. Meidän on tehtävä joitakin selvennyksiä, jotka valaisevat tätä asiaa. On totta, että Android on erittäin monipuolinen ja voi jopa muuttaa taustakuvaa sään mukaan, mutta Android TV: n peruskonsepti tekee siitä erilaisen ja erikoisen.

Näytönsäästäjän mukauttaminen Android TV: ssä on vain prosessi määritä video tai kuva. Se näkyy televisiossa näytettävän päivämäärän tai sääosion vieressä. Sen tehtävä on näyttää, kun televisio ei toista mitään.

Android -matkapuhelimen näytönsäästäjän aktivointi ja konfigurointi on hyvin yksinkertaista, ja voidaan ajatella, että se on sama menettely Android TV: n kanssa, mutta näin ei ole. Koska Android on niin muokattavissa, että voit jopa luoda oman teeman matkapuhelimeesi, kaikki uskovat, että Android TV on sama, ja he yrittävät muokkauskäyttöliittymä, mutta väärin.

Onneksi niitä on Android TV: n näytönsäästäjä, ja selitämme, kuinka voit ladata ja asentaa näytönsäästäjän Android TV: lle.

Näytönsäästäjän lataaminen ja asentaminen Android TV: hen

Android TV tuo jo näytönsäästäjän käyttöliittymäänsä, mutta se on mahdollista muokata ja muokata näyttöä käyttämällä muuta näytönsäästäjää kuin tehdasnäyttö. Muista, että Android TV: n käyttämä minimalistinen konsepti rajoittaa muissa tiloissa, kuten matkapuhelimissa, käytettävää monipuolisuutta.

Tämä eleganssin käsite on kuitenkin mahdollista mukauttaa sitä henkilökohtaisempaan makuun, käyttämällä näytönsäästäjää, joka voidaan ladata ja asentaa Android TV: hen. Katsotaan miten se tehdään.

Tästä aiheesta on olemassa erikoissovelluksia, ja kahta suositellaan enimmäkseen, ”Dreamy” ja ”YoWindow”, jotka tarjoavat suuren valikoiman ja kuvanlaatua näytönsäästäjille. Sen lataus etenee samalla tavalla kuin jos se olisi perinteinen Android -sovellus.

Play Kauppaan tullessamme kopioimme näytönsäästäjäsovelluksen puolesta joka on edullinen. Hakutila, joka on merkitty ”suurennuslasilla”.

Kun tarkastelet sovelluskuvaketta, napsauta ”asenna” joka käynnistää automaattisen lataus- ja asennusprosessin. Kun Android TV: n näytönsäästäjä on asennettu, jatkamme sisäistä määritystä, jotta se olisi tehokas.

Android TV: n näytönsäästäjän määrittäminen

Jotta voit aloittaa Android TV: n näytönsäästäjän mukauttamisen, sinun on varmistettava, että televisio onOlen yhteydessä Wifi -verkkoon. Samalla tavalla voit tukea itseäsi puhelimella toimenpiteen suorittamiseen ja tarvitset tätä varten Google Home -sovelluksen. Sitten sinun on vain noudatettava näytöllä näkyviä vaiheita.

Jos haluat muokata Android TV: n näytönsäästäjää, tarvitset käytä kaaviota joka käyttää Android TV: tä, on juuri ladattu, eli näytönsäästäjä, joka saavutetaan asettamalla se oletusarvoksi sisäisissä asetuksissa seuraavasti.

Klo näytön oikeassa yläkulmassa, näet kuvakkeen ”vaihteen” muodossa, syötämme sen aloittaaksesi määritykset.

Näyttöön tulee asetusvalikko, joka siirtyy välittömästi ”laiteasetuksiin”. Näkyvissä olevista vaihtoehdoista sinun on syötettävä puhelu nimellä ”Näytönsäästäjä”.

Tässä näet vaihtoehdon, jolla on sama nimi ”näytönsäästäjä”, tai jos ei, ”näytönsäästäjä”. Siellä sinun on merkittävä juuri ladattu ja asennettu näytönsäästäjä. Kun se on valittu, näkyvyyden yksityiskohdat ja katseluaika, jotka jätetään käyttäjän henkilökohtaisen harkinnan varaan. Kun teko on valmis, jää vain nauttia tuloksesta.

Kun olet tallentanut muutokset, näet uuden näytönsäästäjän aina, kun televisio ei toista mitään. Eli ckun televisio lepää tai emme käytä sitä.

Android -tv -tv -ohjelmien valikko työpöydän näytöllä

Parhaat sovellukset saadaksesi ilmaisia ​​taustakuvia Android TV: lle

olla olemassa monia sovelluksia josta voit ladata taustakuvia muokataksesi myöhemmin Android TV: n näytönsäästäjää. Erotu näistä sovelluksista Kartun Taustakuva erikoistuneet sarjakuvakuviin, sarjakuvasovellusten taustakuviin, joissa on kaikki kuviteltavat piirustukset.

Samoin yksi parhaista on Walpy- Taustakuva joka lataa Unplash -sivulle kuuluvia kuvia. Toinen sovellus on Kawai-Wallpaper, joka keskittyy söpöjä kuvia sisältäviin taustakuviin.
On kuitenkin otettava huomioon monia tekijöitä, kun lataat kuvia tai lataat jonkin näistä sovelluksista.

Tärkeintä on, että kuvat tai taustakuvat, thuijata ilmaista tilaa eikä palkkiota tarvitse maksaa. Samalla tavalla se on tarkoitettu tarjoamaan suuren määrän kuvia, jotta valinnanvaraa olisi paljon.

Lopuksi on aina varmistettava, että kuvat näyttävät hyviltä eivätkä ne ole pikselöityjä, eli niissä on korkealaatuinen resoluutio. Lisäksi toinen tekijä, joka vaikuttaa näihin tapauksiin, on kuvan paino ja sen muoto.

Walli – HD -taustakuvat ja näytönsäästäjät

Tässä sovelluksessa on kuvia, jotka ovat tämän tuotemerkin omaisuutta, eli on yksinoikeus tuotteidesi päällä. Samoin Walli tarjoaa monia työkaluja lataamiesi taustakuvien muokkaamiseen.

Tämä sovellus antaa mahdollisuuden valita paitsi rahasto, myös haluamasi rahastot, jotta nämä varat liikkua automaattisesti TV -ruudulla. Siksi aina, kun televisio ei toista mitään, näytönsäästäjä on erilainen, jos aktivoit tämän vaihtoehdon.

Darkops: AMOLED -taustakuvat

Darkops -sovellus on keskittynyt luomaan taustakuvia, kuvia ja tumma näytönsäästäjä. Näillä taustoilla on tuskin vaaleita värisävyjä akun säästämiseksi laitteissa, joissa on AMOLED -näyttö. Tämän sovelluksen kuvat on jaettu kategorisesti niiden toimintojen, väritilojen ja muiden osioiden mukaan.

Muzei Live -taustakuva

Muzei Live Wallpaper on loistava sovellus, koska sillä on monia toimintoja. Yksi niistä on, että Andriod -televisiosi henkilökohtaiset näytönsäästäjät voidaan poistaa galleria puhelimestasi. Tämä sovellus näyttää laajan valikoiman valokuvia ja kuvia maalauksia tai veistoksia parhaista museoista.

Näitä kuuluisia teoksia voidaan myös parantaa valon tai vääristymän tarkentamiseen erityisillä sovellustyökaluilla. Samoin tämän sovelluksen avulla voit asettaa useita pyöriviä ja interaktiivisia näytönsäästäjiä televisioon.

muokata Android TV näytönsäästäjä

Minimalistinen taustakuva

Tämä sovellus tarjoaa yli kaksi tuhatta minimalistista taustaa jaettuna eri osioihin ja luokkiin. Minimalistinen taustakuva se ei ole täysin ilmainen koska tietyt kuvat ja varat vaativat maksun ennen käyttöä. Suurin osa kuvista on kuitenkin julkisia ja niitä voidaan jopa muokata alustalta.

Onko Android TV: n taustakuvaa mahdollista muuttaa?

Kuten juuri näimme, on mahdollista ladata ja asentaa näytönsäästäjä Android TV: lle, joka edustaa sen käyttöliittymän versiota, joten herää kysymys, onko mahdollista tehdä sama prosessi taustakuvalle ja muokata siten entistä enemmän Android TV -käyttöliittymä.

Android TV: n minimalistinen konsepti tekee sisäisistä asetuksistaan ​​ohjelmoidut paljastamaan tyylikkään ja hienostuneen vision, jonka käyttäjä ottaa osana kokemusta nauti Android TV: n eduista.

Tässä tapauksessa taustakuva on dynaaminen käsite, joten sen visio vastaa käytössä olevia elementtejä, olivatpa ne sitten sovellusta tai sisältöä, joten se vaihtelee tilan muuttuessa, mikä tekee siitä dynaamisen elementin. Ja siksi automaattinen muokkaus.