Skip to content

ILMAISEN MARKKINAHISTORIAN PUHDISTAMINEN Androidilla – ERITTÄIN helppoa (esimerkki)

12 de elokuu de 2021
mercadolibre compras

Yksinkertaisen ja käytännöllisen oppaan avulla opimme tänään miten Mercado Libre -historia poistetaan Android -mobiililaitteeltamme.

Muutamassa vaiheessa opit pääsemään eroon historiasta, jonka olet tallentanut sinne pitkään, etkä tarvitse sitä, tämä versio on tarkoitettu vain mobiililaitteille, mutta odota alla, kerromme, kuinka voit käyttää sitä myös muihin laitteisiin (tietokone, tabletti) tyhjennä selaimesi hakuhistoria jota et enää tarvitse.

Vapaa kauppa on verkkokauppa -alusta, jolla on oma virtuaalinen lompakko ja joka on erittäin suosittu, koska se kattaa eri Latinalaisen Amerikan maat, ja voimme käytännössä ostaa loputtomasti tavaroita huonekaluista, taloustavarat, elektroniikka, kauneus, muoti ja paljon muuta. Jos haluat aloittaa verkkokaupoissa, suosittelen sinua Lataa Mercado Libre Androidille. Ostosivun lisäksi voit myös myydä tuotteita Mercado Libressa jos haluat viedä yrityksesi uudelle tasolle.

Olla paikka, jossa voit ostaa verkosta On normaalia, että se sisältää paljon hakuhistoriaa, se tallentaa kaikki tietokoneella, tabletilla tai mobiililaitteella tehdyt haut, mutta ei ikuisesti, koska yksinkertaisilla vaiheilla voimme poistaa nämä vanhat haut.

Kuinka poistaa Mercado Libre -historia?

  1. Periaatteessa meidän on annettava hakemuksemme Vapaa kauppa ja kirjaudu sisään tilillämme, jos et ole kirjautunut sisään, jos sinulla on jo istunto auki, voit ohittaa tämän vaiheen.
  2. Voimme tarkastella hakujamme, kun napsautamme hakupalkkia ja näemme historiamme. Muista, että koko historia poistetaan.
  3. Osassa, jota havaitsemme näytön vasemmassa alakulmassa ja jossa on 3 vaakasuoraa viivaa, painamme sitä ja näyttöön tulee valikko.
  4. Tarkistetaan vaihtoehto ”Tilini” ja avaamme uuden välilehden, jossa näemme kaikki tilimme tiedot. Voimme käyttää virtuaalilompakkoamme myös sieltä.
  5. Etsimme vaihtoehtojen joukosta ”Asetukset” ja painamme avataksemme tämän uuden osion, josta löydämme kuinka poistaa se.
  6. Löydämme osion ”Personointi” ja siellä on alaluokka nimeltään ”Ennätys” Painaminen avaa uuden ikkunan, jossa se kysyy meiltä, ​​vahvistammeko, että historia on poistettu pysyvästi, ja meidän on vain napsautettava ”Poista” vahvistaaksesi toiminnon.

Tällä yksinkertaisella tavalla onnistumme poistamaan Mercado Libren historian pysyvästi. Muista, että tätä menetelmää voidaan käyttää millä tahansa maan tilillä.

Historia poistettiin vain matkapuhelimella, kun avaat tilisi uudelleen tabletilla tai pöytätietokoneella, muut näkyvät hakuhistoriat että samalla tavalla voit poistaa pysyvästi.

vapaiden markkinoiden maat

Otettava huomioon, kun historia on poistettu

On tärkeää ymmärtää, että tämä ei muuta sovelluksemme toimintaa eikä Mercado Libren osto- tai myyntihistoriaa menetetä, vain ostosten hakuhistoria poistetaan.

Tämä vaihe vaiheelta auttaa sinua toteuttamaan tämän tekniikan käytännössä poista laitteemme historia Mercado LibrestaJos haluat poistaa tietokoneen, sinun on suoritettava kaikki samat vaiheet kuin laitteessamme, koska vaihtoehdot ja valikko sijaitsevat samalla tavalla kuin matkapuhelimessamme.

Muissa artikkeleissa opetamme sinulle myös, kuinka ostaa Mercado Libressa äläkä yritä kokeilla kaikkia tietoja, jotka sinun pitäisi tietää ennen tilin avaamista tässä kuuluisassa online -hakuportaalissa, täydentää tietosi, linkittää luottokortti, linkittää pankkitili, virtuaalinen lompakon luominen ja paljon muuta.

Onko tästä artikkelista ollut hyötyä Mercado Libren historian poistamisessa Androidista? Toivomme niin, ja kehotamme sinua etsimään lisää sisältöä Mercado Libresta osoitteessa miracomosehace.com, ja vaiheittaiset oppaat on selitetty parhaalla tavalla.