Skip to content

Ilmoitusten kestoajan muuttaminen Windows 10: ssä

24 de elokuu de 2021
laptop inicio windows

Seuraavaksi näemme yksinkertaisen opetusohjelman, jonka avulla voit oppia nopeasti kuinka muuttaa ilmoitusten kestoaikaa Windows 10: ssä melko yksinkertainen.

Ilmoitukset ovat erittäin tärkeitä kaikilla laitteilla, sekä matkapuhelimissa että tietokoneissa, joissa on Windows 10. Niiden avulla voimme olla tietoisia kaikesta, mitä järjestelmässä tapahtuu.

Androidissa ilmoitusten on yleensä oltava tietoisia viesteistä, järjestelmäpäivityksistä, sosiaalisista verkostoista jne. Windowsissa se on periaatteessa sama.

Voit vastaanottaa Android -ilmoituksia joistakin viesteistä Skypestä, WhatsApp Webistä, Instagramista tai Facebookista, jos olet asentanut sovellukset Microsoft -kaupasta. Saamme myös ilmoituksia laite- tai sovelluspäivityksistä ja muistutuksia työpöydällä.

Jopa virustorjunta, jotka ovat erittäin tärkeitä, ja sinun on kiinnitettävä niihin tarkkaa huomiota. Ongelma ilmenee, kun ilmoitukset katoavat liian nopeasti. Yleensä kun olemme tietokoneen ääressä, teemme tiettyjä asioita emmekä odota ilmoituksia, jotain ilmeistä.

Joten kun yksi ilmestyy ja keskitymme johonkin muuhun, 5 tai 10 sekunnin käyttäminen ei ehkä ole viisasta aikaa nähdä ja lukea mitä se sanoo. Tällä tavalla ”menetämme” mainitun ilmoituksen ja lisään sen lainausmerkkeihin, koska jos napsautamme kellon vieressä olevaa ruutua, näemme kaikki kertyneet ilmoitukset.

Ongelma tulee, kun teemme jotain tärkeää ja sanomme ”tarkistan sen myöhemmin” ja monissa tapauksissa, että ”myöhemmin” ei koskaan tapahdu, jättäen ilmoitukset sivuun ja jatkamalla entisellään. Siksi on parempi asettaa kohtuullinen aika, jotta voimme kiinnittää tarvittavan huomion näihin ilmoituksiin.

Voi jopa tapahtua päinvastoin, ehkä et ole edes kiinnostunut niistä. katso ilmoitukset. Joten on parasta määrittää ne kestämään mahdollisimman vähän. Voidaanko tämä tehdä? Tietenkin kaikki esteettömyysvalikosta ja näemme hieman alla, miten pääset haluamasi ilmoitusten keston määrittämiseen.

Ilmoitusten kestoajan määrittäminen Windows 10: ssä

  • Voit hallita ilmoitusten kestoa Windowsissa. Tämän näkökohdan muuttaminen on jotain liian yksinkertaista, jonka aiomme nähdä askel askeleelta alla:
  • Ensimmäinen asia, jonka aiomme tehdä, on päästä sisään ”Windowsin asetukset”Teemme tämän valikosta”Alku”Napsauttamalla rataskuvaketta vasemmalla puolella.
  • Sitten meidän on annettava vaihtoehto ”Esteettömyys”Uuden ikkunan avaaminen.
  • Tässä meidän on siirryttävä vasempaan sivupalkkiin ja etsittävä ”Muita vaihtoehtoja”. Joka on kaiken alla.
  • Oikealta puolelta löydämme ”Visuaaliset vaihtoehdot”Ja avattavassa valikossa lukee”Näytä ilmoitukset aikana”. Voimme valita, kuinka kauan ne kestävät.

Muuta ilmoitusten kestoaikaa Windows 10: ssä

Minimi aika, jonka voimme valita, on 5 sekuntia, kun taas enimmäisaika on noin 5 minuuttia. Meillä on ajanjakso jokaiseen makuun, jotta näköongelmista kärsivät voivat olla tarkkaavaisia ​​ja saada runsaasti aikaa nähdä kaikki järjestelmäilmoitukset.

Juuri tästä syystä vaihtoehto on ”Esteettömyys”Koska se voi olla jotain perustavaa laatua tietyille ihmisille, joilla on terveysongelmia.

kannettavan tietokoneen sininen tausta -ikkunat

Muista, että jos sinulla on edelleen epäilyksiä siitä, miten voit muuttaa ilmoitusten ajankohtaa Windows 10, voit jättää sen kommenttikenttään, jonka löydät hieman alla, ja yritämme auttaa sinua tarvittaessa.