Skip to content

Japanilaisten kirjainten asettaminen Facebook -profiiliini helposti (esimerkki)

14 de elokuu de 2021
letras japonesas guindadas

Kun on kyse huomion saamisesta ja sen muuttamisesta visuaalinen puoli sanoituksistamme Facebookissa, voimme turvautua tiettyihin menetelmiin, joiden avulla voit erottua muista. Ja se on tavallaan, että joka päivä saa lisää seuraajia, koska lähtökohtana on ja tulee olemaan personointi. Tästä syystä tässä artikkelissa aiomme opettaa sinulle kuinka laittaa japanilaiset kirjaimet helposti Facebook -profiiliini.

Tämä on loistava tapa näyttää itsemme eri tavalla Facebook -profiilissamme, ja se on suuntaus, joka siirtyy muille viestintäalustoille ja sosiaalisille verkostoille.

On erittäin silmiinpistävää, että Facebookilla ei ole tekstieditoria, joka sallii sen tehdä muutoksia kirjaimeen, kuten kursivointi tai lihavointi, fonttityypin muuttaminen.

Se ei ole mahdollista luonnostaan, ja yritämme parantaa sitä toisella välineellä, ja tällä tavalla voit antaa erittäin henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen kosketuksen facebook -profiilisi.

Kaikki näyttää mahdottomalta, ennen kuin löydämme tavan tehdä se ja tarkoituksemme on opettaa se sinulle. Ja tämä on aika tehdä muutokset, joita sosiaalinen verkosto sallii, ja yksi niistä on muuttaa valokuvamme karikatyyriksi hyvin yksinkertaisella tavalla, jota rakastat.

Kuinka laittaa japanilaiset kirjaimet helposti Facebook -profiiliini

Jotta sinulla olisi idea, Facebook sallii sen käyttää yli 60 kieltä eri voit jopa käyttää ns merirosvo Englanti ja Englanti taaksepäin.

Voit kuitenkin näyttää kielen vaihtamatta sitä profiilissasi, pääsivullasi tai Tiliasetukset -kohdassa. Jos haluat, voit myös julkaista japanilaisia ​​kirjaimia ikään kuin ne olisivat symboleja.

Ensimmäinen kohta, jonka aiomme opettaa sinulle, liittyy pääsivun kielen vaihtamiseen, ja tehdäksemme tämän teemme seuraavan.

Siirry sivulle Facebook ja kirjoita pyydetyt tiedot, jotta voit aloittaa istunnon. Seuraava askel on siirtyä vasempaan alakulmaan ja siellä napsautat nykyistä kieltäsi, jonka pitäisi olla espanja.

Täällä sinun on etsittävä kieli, joka kiinnostaa meitä ja se on japanilainen, sinun on pidettävä mielessä, että vaihtoehto on kirjoitettu merkeillä, joita et ymmärrä. Jotta tiedät, mikä kieli se on, vie hiiren osoitin jokaisen valinnan päälle.

Menetelmät japanilaisten kirjainten asettamiseksi Facebook -profiiliini helposti

Toinen vaihtoehto, jota voimme käyttää, on kielen vaihtaminen Tilin asetukset ja tätä varten siirrymme tilillemme Facebook.

Kun olemme kotisivulla, menemme oikeassa yläkulmassa ja valitsemme napsauttamalla Tili -vaihtoehtoa. Löydetyistä vaihtoehdoista valitset Tiliasetukset.

Seuraava asia on siirtyä Kielet -välilehdelle, sitten Pääkieli -vaihtoehdossa sinulle näytetään luettelo ja siinä sinun on valittava japanin kieli.

Ja voila, näet, että profiilissasi nyt näkyvät merkit ovat tällä muinaisella kielellä. Ja kaikki ystäväsi, jotka tulevat profiiliisi, hämmästyvät tästä tekemästäsi muutoksesta.

Lopuksi toinen vaihtoehto, jonka avulla voit näyttää japanilaisia ​​merkkejä tai kirjaimia Facebook -profiilissasi, on kopioida nämä symbolit ja liittää ne profiiliisi. Tämän yksinkertaisen toiminnon suorittamiseksi meidän on tehtävä seuraava. Siirry selaimeesi ja etsi sivu, jonka avulla löydät sen helposti tämän kielen hahmoja.

japanilainen facebook -kirjoitus

Voit käyttää kaikkia, jotka tarjoavat sinulle tämän ilmaisen vaihtoehdon, valita haluamasi kirjaimen tai symbolin ja kopioi se. Siirry sitten Facebook -tiliisi ja kirjaudu sisään, ja viimeinen vaihe on liittää japanilainen symboli tai kirjain Facebook -muistiinpanoosi tai tilaasi. Ja voila, ilman minkäänlaisia ​​komplikaatioita olet pystynyt laittamaan japanilaisia ​​kirjaimia helposti Facebook -profiiliisi.

Tämän sosiaalisen verkoston avulla voit tehdä useita vaihtoehtoja, ja näiden opetusohjelmien kautta lähetämme ne sinulle, jotta sinulla ei ole tekosyitä, kun teet muutoksia profiiliisi. Se on erinomainen vaihtoehto, jonka avulla voit laita japanilaiset kirjaimet helposti Facebook -profiiliini.