Skip to content

JC Penney -luottokortin hakeminen verkossa ja vaatimukset

26 de elokuu de 2021
entrada tienda jcpenney sephora 10537

Huhtikuussa 1902 McManus ja James Cash Penney he perustivat sarjan myymälöitä; erityisesti Yhdysvalloissa, Texasissa. Liiketoiminta laajeni 49 osavaltioon eri puolilla maata, ja tällä hetkellä voit hakea JC Penney -luottokorttia verkossa.

Yrityksen nimi on JC Penney Company, Inc. Alun perin kaupat sijaitsivat keskusalueilla; mutta ajan myötä yritys tajusi, että kauppakeskuksissa oli hyvät mahdollisuudet; siirtämällä kauppojaan pikkuhiljaa.

Jo vuoden ajan Vuonna 1959 he alkoivat käyttää ensimmäisiä luottokortteja kaupasta, jota voidaan käyttää tavaroiden ostamiseen kaupasta ja verkossa; osallistunut jälkimmäiseen vuodesta 1998.

Se laajeni myös Puerto Ricoon ja saavutti 840 paikkaa huhtikuuhun 2020 mennessä; Kuitenkin nykyisen pandemian vuoksi se on nähty velvollisuus sulkea ja myydä osa konkurssin vuoksi; erityisesti 154 20 osavaltiosta.

Onko jäsenyys vaadittava JC Penney -luottokortin saamiseksi?

Näiden korttien etuna on se ne on helppo saada; Toisin kuin paperityöt, joita tarvitaan Chase Bankin tai minkä tahansa muun pankin luottokortin hakemiseen. Luottokorttirajan korottamista ei myöskään tarvitse pyytää; koska ne eivät ole riippuvaisia ​​pankeista.

JC Penney -luottokortti hankitaan ostamalla se joko myymälässä tai verkossa ja sinun ei tarvitse olla sidoksissa mille tahansa muulle luottokortille, kuten Visa- tai MasterCard -kortille; se toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa niistä.

Tuotteita voi ostaa vain JC Penneyn myymälöistä, mukaan lukien sen omistama Sephora, ja verkosta; on hyötyä saamisesta tarjouksia tai alennuksia vain haltijallesekä kerää pisteitä ostoksistasi.

Mitkä ovat JCPenney -luottokortin edut ja edut?

Syöttökoukku on, että kun teet ensimmäisen ostoksen, ne antavat sinulle 15%: n alennuksen; Mutta on kauppoja, jotka tarjoavat sinulle toisenlaista alennusta, kuten 5%, erityisesti ei-niin pienissä laitteissa.

nainen ostoksilla luottokortilla

Jokaisen ostoksen yhteydessä alat kerätä pisteitä; 1 piste jokaista dollaria kohden tai palvelusta riippumatta, jonka olet tehnyt ja kun saavutat sata pistettä kuukaudessa, se voidaan vaihtaa kymmenen dollarin korttiin. Maksimipiste on 1000 pistettä kuukaudessa.

Riippuen summasta, jonka he kuluttavat päivässä, voit saada kulta- tai platinakortinriippuen siitä, käytätkö 500 vai 1000 dollaria; joka myös tuottaa pisteitä, aivan kuten peruspiste, sekä muita alennuksia ja etuja.

Myös he Omistajat voivat valita erityislainoja kalliiden tavaroiden, kuten korujen, huonekalujen, laitteiden, ostamiseen.

Kuinka hakea JC Penney -luottokorttia verkossa ja vaatimukset?

Tällä hetkellä siellä monilla yrityksillä on omat kortit. Voit esimerkiksi hakea Walmart -luottokortin verkossa tai voit saada myös Macy’s -luottokortin. Joten varmasti JC Penney ei ollut poikkeus.

Jos haluat hakea luottokorttia verkossa, ensimmäinen asia on siirtyä JC Penneyn viralliselle sivulle ja sitten edellä mainitun sivun alareunaan klikkaa ”Luottokortti”.

Napsauta sitten vasemmassa yläkulmassa ”Pyydä nyt” ja siellä alamme täyttää kaikki henkilötiedot joka vaatii pyynnön, kuten nimen ja sukunimen, osoitteen; Se sisältää myös sosiaaliturvan, ajokortin, tulot ja tiedot pankeista.

Napsauta sen jälkeen ”Lähetä”, Nyt sinun on odotettava vastausta hyväksynnästä tai ei, seitsemän ja kymmenen päivän kuluessa, jolloin saat kortin postitse tai ilmoituksen sen epäämisestä.

Voimme päätellä, että JC Penney -luottokortti tarjoaa houkuttelevia etuja ja korvauksia joka kerta, kun teet ostoksen; mukaan lukien myös lisälainaa tarvittaessa.