Skip to content

Mitä eräpäivä tarkoittaa ajoneuvolainalle?

25 de elokuu de 2021
dinero efectivo prestamo vehiculo 10455

Auton hankinta on yksi tavoitteista, jotka me kaikki asetamme itsellemme jossain vaiheessa elämäämme. Tätä varten haemme yleensä lainaa; Mutta ensin meidän on ilmoitettava itsellemme ajoneuvolainan viimeisen voimassaolopäivän merkityksestä.

Kuinka hakea ajoneuvolainaa?

Voimme kirjoittaa kirjeen hakeaksesi lainaa pankista, luottoliitosta, autokauppiaalta tai lainanantajalta; mutta useimmissa tapauksissa, meidän on täytettävä joukko vaatimuksia ja asiakirjat, jotka meidän on esitettävä.

Ensimmäinen vaatimus on vähintään 18 -vuotias, kopio henkilöllisyystodistuksesta, ennätys nykyisestä työstäsi, valokopio 3 viimeisestä palkkatulostasi ja viimeisin tuloslaskelma.

Lisäksi sinun täytyy olla pois rikosten luettelosta ja joissakin tapauksissa asiakirja, joka oikeuttaa nykyisin omistamasi omaisuuden asuntolainatakuuksi. Jos laina on pankista, he voivat pyytää sinua suorittamaan veloituksen palkanlaskennasta tai ottamaan ajoneuvovakuutuksen.

Tässä tapauksessa on myös hyödyllistä tietää, kuinka kirjoittaa henkilökohtainen viittaus Wordiin vaihe vaiheelta; olettaen että se on yleensä hyvin toistuva dokumentaatio lainan saamiseksi.

Minkälaisia ​​lainoja on saatavilla auton ostamiseen?

Lainoja on useita, jotka vaihtelevat kunkin erän summan, tiheyden ja koron mukaan. Ymmärtääksemme niiden erot voimme luokitella ne seuraavasti:

  • Joustavat maksut: Ne ovat lainoja, jotka alkavat pienillä erillä, jotka sitten lisääntyvät ajan myötä.
  • Kiinteällä korolla: Tämä tyyppi säilyttää saman prosenttiosuuden korosta lainan alusta loppuun.
  • Muuttuva korko: Tässä tapauksessa korkoa muutetaan koko laina -ajan riippuen markkinoiden muutoksista.
  • Avauskomission kanssa: Tässä tilassa provisiot veloitetaan etukäteen, mikä vähennetään suoraan lainatusta rahasta lainan virallistamiseksi.
  • Komissio peruutuksesta kokonaan: Laina on samanlainen kuin edellinen, mutta provisiorahat tulevat lisämaksusta, joka asiakkaan on maksettava.

Tarjousten monipuolisuus pakottaa meidät siihen tutkia parhaita vaihtoehtoja. Esimerkiksi Espanjassa pankkiyhteisöt, kuten Targobank, ING Direct, Bankinter, Abanca ja Liberbank; Ne käsittelevät yleensä 3,95–5,5%: n korkoprosentteja ja avaavat palkkiot 0–1,5%, kun summat ovat 50 000–90 000 euroa.

Mitä eräpäivä tarkoittaa autolainalle?

Autolainan eräpäivä on laina -ajan päättyminen. Se tarkoittaa sitä, että kun se hetki koittaa meidän on täytynyt maksaa koko velka meillä on lainanantajan kanssa.

Vanhentumispäivästä ja viimeisen erän maksamisen jälkeen olet ajoneuvon omistaja. Mutta jos olet myöhässä joudut maksamaan kaikki jäljellä olevat rahat vireillä olevista kiintiöistä; Näin vältät omaisuuden takavarikoinnin ongelmat ja sinulla on huono luottohistoria.

avainten toimittaminen lainalla hankittuun ajoneuvoon

Tällaisessa tapauksessa, joudut lisäämään tulojasi lisätoiminnalla, jota voit tehdä osa-aikaisesti. Kuten rekisteröityminen Uberiin ajonkumppanina saadaksesi lisää rahaa.

On myös suositeltavaa seurata kaikkia maksuja; tätä varten voit tehdä indikaattorisemaforin Excelissä päivämäärillä. Näin tiedät muutaman päivän etukäteen, milloin sinun on maksettava seuraava eräsi.

Muut vaihtoehdot ovat laina loppuun ennen sen erääntymistätai pyytää voimassaolon pidennystä; Ensimmäisessä tapauksessa sinun on maksettava jäljellä oleva raha yhdessä odottavan koron kanssa, ja toisessa tapauksessa sinun on neuvoteltava suoraan lainanantajan kanssa.

Tiivistettynä, suunnittelu ja organisointi ovat avainasemassa kaikentyyppisille lainoille, joita pyydät ajoneuvon tai muun tavaran ostamiseen. Toivomme, että nämä tiedot ovat hyödyllisiä, jotta vanhenemispäivämäärä saavutetaan ilman ongelmia.