Skip to content

Käyttäjien potkaiseminen Instagram -ryhmistä helposti (esimerkki)

13 de elokuu de 2021
icono instagram movil

Kollektiivisten keskustelujen luominen, jotta he voivat pitää yhteyttä useisiin ihmisiin samanaikaisesti, ei ole uutuus, eikä sen parametrien muuttaminen ole aina helppoa. Siksi tämän oppaan tehtävänä on näyttää, kuinka joku poistetaan Instagram -ryhmästä.

Nykyään sosiaaliset verkostot ovat yksi yleisimmin käytetyistä viestintä- ja ilmaisutyökaluista ympäri maailmaa.

Niiden kautta julkaisemme paitsi valokuvia, videoita ja kuuluisia tarinoita, kuten Instagram, mutta myös mitä luomme ryhmiä, jotta voimme puhua samanaikaisesti useiden ystävien tai perheen kanssa

Instagram -alusta, joka on yksi suosituimmista, ei ole paennut tätä todellisuutta, ja sillä on tällainen yhteinen keskustelu.

Sen avulla käyttäjät voivat hyödyntää sitä täysimääräisesti ja varmistaa, että heidän ei tarvitse siirtyä tai siirtyä toiselle alustalle edellä mainituille.

Miksi, kuka ei ole käynyt niin haluat jakaa jotain useamman henkilön kanssa ja tulee työlääksi lähettää sama viesti kymmenen kertaa.

Lisäksi tämä chat -ominaisuus sallii vain sisällytettyjen käyttäjäryhmän käyttää ja osallistua mainittuun toimintaan.

Toistaiseksi tämä on hyödyllistä tällä hyödyllisellä tavalla, mutta toisinaan emme enää halua, että tietyt tai tietyt ihmiset pysyvät luomassamme ryhmässä.

Joko siksi, että ne ovat ristiriidassa, tai se on yksinkertaisesti lisätty vahingossa eikä maalaa ollenkaan kyseisen kaveriporukan kanssa.

No, se ei ole ongelma, koska sen sijaan, että lähtisimme Instagramissa luotusta ryhmästä, näemme kuinka karkottaa yksi tai useampi henkilö Instagram -ryhmästä.

Askel askeleelta kieltää Instagram -ryhmästä

Tämä on hyvin yksinkertaista, sinun on vain noudatettava ohjeita oikeassa järjestyksessä ja voit nopeasti päästä eroon henkilöstä, jonka et enää halua nähdä sisältöä tai osallistua keskusteluun.

Ensimmäinen asia on kirjoittaa instagram ja siirtyä ”Suorat viestit”Etsi Instagramista ryhmä, jota haluat muokata tai hallinnoida. Napsauta seuraavaksi mainittua ryhmää, tämä voi olla suoraan sen nimessä tai ”i”: ssä.

Voit heti visualisoida ryhmän eri jäsenten luettelon, jokaisella heistä on hänen nimensä vieressä kolme pystysuoraa pistettä (osoittaa, että vaihtoehtoja on).

Nämä kohdat on valittu, ja ne näyttävät käytettävissä olevat eri toiminnot, kuten mahdollisuuden estää, raportoida ja poistaa ne.

On selvää, että suosimme sitä, joka sopii toiveisiimme ja auttaa meitä poistamaan valitun käyttäjän Instagram -ryhmästä.

Jos haluat poistaa kaikki osallistujat

Jos etsit nyt kaikkien ryhmän jäsenten poistamista samanaikaisesti, sinun on tehtävä vain seuraava:

  • Anna hallinnoitavan ryhmän tiedot (kuten edellisessä tapauksessa).
  • Valitse vaihtoehto ”Lopeta chat”.

ystävien verkon instagram

Ja voila, se on kaikki mitä tarvitaan potkaistakseen kaikki osallistujat pois Instagram -ryhmästä. Se on melko nopea ja helppo.

Tässä mielessä on tärkeää korostaa, että vaikka heidät poistettaisiin ryhmästä, Entiset osallistujat pääsevät keskusteluhistoriaan.

Toisaalta, muista, että molemmissa tapauksissa sinun on oltava kyseisen ryhmän järjestelmänvalvoja, jos sinulla ei ole tätä asemaa, et voi suorittaa karkotuksia.

Lisäinformaationa kerromme sinulle, että samassa asetusten osiossa Voit myös poistua ryhmästä itse.

Tämä tapahtuu pääasiassa silloin, kun olemme kuuluneet ryhmään, joka ei kiinnosta meitä tai emme yksinkertaisesti halua enää olla osa sitä jostain muusta syystä.