Skip to content

Mitä tarkoittaa, kun henkilö laittaa ”linkin biossa” Instagramiin? – Itsemainonta

22 de maaliskuu de 2022
logo instagram meta 18683

Instagram on yksi käytetyimmistä sosiaalisista verkostoista ja tällä hetkellä suosituimpien sosiaalisten verkostojen kolmen parhaan joukossa. Jotain yleistä, joka löytyy tästä sosiaalisesta verkostosta, on se, että linkkien sijoittamisen sijaan suoraan julkaisuihin. Linkit löytyvät käyttäjäprofiileista ja siihen on tärkeä syy.

Kaikki Instagram-käyttäjät jakavat linkkejä profiileihinsa eikä itse viestiin ja jätä viesti jossa kerrotaan etsiessään linkkiä biostaan, tämä on ensisijaisesti tarkoitettu siirtämään yleisö toiselle sivustolle.

Tapa, jolla Instagram antaa sinun jakaa muiden käyttäjien profiileja, on tunnisteiden avulla. Jos käytät tätä menetelmää, alustan avulla käyttäjät voivat jakaa profiileja ilman tarvetta käyttää linkkejä. Joten bion linkeillä on muita tarkoituksia.

Ohjaa toiselle sivulle

Instagram on sosiaalinen verkosto, jota käyttää suuri joukko yrityksiä ja vaikuttajia. Joten on normaalia, että he käyttävät alustaa ohjaamaan seuraajiaan kauppoihinsa, YouTube-kanavilleen, verkkosivuilleen jne. Olisi paljon tehokkaampaa, jos nämä linkit löytyisivät viesteistä; Kuitenkin, on syytä, miksi kukaan ei tee sitä.

Instagram estää linkkien lisäämisen viesteihin

Instagram-alusta ei salli linkkejä viesteissäsi. Jos haluat ohjata tilin seuraajat sosiaalisen verkoston ulkopuolelle, se on mahdollista vain elämäkerran kautta.

Tästä syystä tilin viesteissä ei ole linkkejä, vaan ne ohjaavat profiilin bioon. Tämän rajoituksen vuoksi sinulla on oltava selkeä strategia jaettavien linkkien suhteen.

Mitä ”linkki biossani” tarkoittaa, kun sitä käytetään Instagram-tarinoissa?

Kun käyttäjä kirjoita viestiin ”linkki biossani”, ”linkki biossa” tai jotain vastaavaa. Se pyytää sinua vierailemaan heidän profiilissaan ja etsimään linkkiä heidän biostaan, koska tämä käyttäjä ei voi lisätä sitä viestiinsä.

Kuinka käyttää ”linkkiä biossani” Instagramissa?

Tosiasia on, että tämän tekeminen on äärimmäisen yksinkertaista, koska Instagram ei aseta rajoituksia käyttäjien kutsumiselle profiilissa oleviin linkkeihin. Ei ole vaaraa joutua rangaistukseksi Linkkien jättäminen profiiliin ja käyttäjien kutsuminen niihin. Sinun tulee muistaa, että linkitetyn sisällön tulee noudattaa Instagramin sääntöjä.

The Yrityksen tärkein linkki on ”verkkosivusto”. On siis tärkeää, että ne, joilla on verkkosivustoja, osaavat sisällyttää ne elämäkertaan. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa linkki, jota voit hyödyntää. Loppujen lopuksi linkkien lisääminen profiiliin on pohjimmiltaan tapa saada liikennettä, lähinnä markkinoinnissa hyödyllinen, kuten seuraavissa tapauksissa.

Mainosta tuotetta sivulla

Kun kauppa lanseeraa uuden tuotteen, sen on saatava paljon liikennettä löytääkseen potentiaalisia ostajia. Vain yhden postauksen tekeminen (tai useamman tuotteen markkinointistrategiasta riippuen) riittää. Sinä pystyt kutsua kaikki katsojat käymään profiilissa etsiä linkkiä biosta ja odottaa, että liikenne saapuu sivulle.

Ohjaa seuraajani muihin sosiaalisiin verkostoihini

Vaikuttajille tai yrityksille, ohjata liikennettä muihin sosiaalisiin verkostoihisi se on jotain olennaista. On kirjoittamaton sääntö, että Instagram-profiilit sisältävät kaikki linkit vaikuttajien tai brändien muille alustoille. Tämä on yksi käytetyimmistä tavoista, joilla seuraaja voi olla yhteydessä vastuuhenkilöihin valitsemallaan alustalla.

asenna instagram-sovellus

Yhteenvetona, Instagram-käyttäjät jakavat linkkejä biosissaanlähinnä siksi, että Instagram ei salli linkkien jakamista viesteissä.

Joten ”linkin biossa” käyttö on ainoa vaihtoehto ulkoisten linkkien jakamiseen Instagramissa. Muut Meta-alustat, kuten Facebook, kyllä salli linkit ja koska molemmat on linkitetty, voit lisätä Instagram-linkkejä Facebookiin.