Skip to content

Napsautettavan linkin lisääminen TikTok Biossa

17 de marraskuu de 2021
Napsautettavan linkin lisaaminen TikTok Bioon

Lisää klikattava linkki TikTok Biossa: Bioominaisuuden TikTok-linkistä on tullut bonustoiminto kaikille brändeille ja henkilöille. Ne, jotka rakastavat viihdyttävien videoiden julkaisemista ja ovat saaneet suuren määrän seuraajia TikTokissa, voivat käyttää tätä toimintoa mainostaakseen brändiään TikTokin kautta.

Se on myös ensimmäinen vaihtoehto, jonka avulla brändit voivat ohjata seuraajansa TikTokin ulkopuolisiin sovelluksiin. Katsotaanpa, kuinka voit lisätä napsautettavan linkin TikTok-bioon.

Kuten Instagram antaa sinun sijoittaa verkkosivustosi linkin suoraan bioan, tämä TikTokin ominaisuus mahdollistaa käyttäjien lähettää lihavoitun klikattavan linkin ja ohjata ihmiset TikTokin ulkopuolisille verkkosivustoille ja sosiaalisen verkostoitumisen alustoille. Näin saat napsautettavan linkin ladata TikTok-bioon.

Napsautettavan linkin lisääminen TikTok Biossa

Vaihe 1: Vieraile TikTok-profiilissasi

Huomaa, että vain harvat TikTok-käyttäjät ovat saaneet napsautettavan linkin vaihtoehdon oletuksena tällä alustalla. Jos olet yksi onnekkaista, löydät ”Verkkosivusto” -vaihtoehdon aivan bio-osion alta. Täällä voit lähettää linkin verkkosivustollesi, sosiaaliseen mediaan, YouTubeen ja muille sivustoille. Niille, jotka eivät löydä tätä vaihtoehtoa TikTokista, käytettävissäsi on TikTok Testers -ohjelma. Näin voit liittyä siihen:

Vaihe 2: Liity testaajaohjelmaan

Vieraile TikTok-profiilissasi ja valitse kolme vaakasuuntaista pistettä profiilisi päällä. Kun vierität näyttöä alaspäin, löydät ”Liity TikTok Testers” -painikkeen aivan tekijänoikeuskäytännön alapuolelta. Napsauta Testflight ja asenna se puhelimeesi App Storesta. Ole hyvä! Olet liittynyt testaajaohjelmaan ja nyt olet valmis käyttämään uutta TikTokin versiota. Avaa profiilisi vielä kerran ja kirjoita linkki ”Web-sivusto”-osion viereen.

Miksi sinulla on oltava napsautettava linkki?

Kuten aiemmin mainittiin, Instagram-linkin käyttö biossasi voi auttaa ohjaamaan huomattavan määrän liikennettä verkkosivustollesi. Käyttäjille on jo mahdollisuus liittyä Instagramiin ja Facebookiin TikTokin avulla, mutta jos etsit parempaa ja luotettavampaa tapaa saada ihmiset vierailemaan sosiaalisilla sivustoillasi ja verkkosivustoillasi, harkitse linkin lisäämistä elämäkertaasi.

Tämä on erityisen hyödyllistä niille, joiden syötteet ovat jo täynnä brändejä ja yritysmainoksia.