Skip to content

Korjaus ”Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen” Tinderissä

17 de marraskuu de 2021
Kuinka korjata jotain meni pieleen Yrita myohemmin uudelleen

Tinder on epäilemättä suurin ja suosituin deittailusovellus, jossa kaksi ihmistä tapaa verkossa, muodostaa yhteyden ja joskus muuttaa rentoutumistilaansa. Tinderin pyyhkäisytoiminto on loistava. Voit pyyhkäistä vasemmalle jokaisen profiilin kohdalla, josta et pidä, tai kunnes olet löytänyt odotuksiasi vastaavan profiilin.

Tinder on auttanut monia ihmisiä löytämään yhteydet. Sitä paitsi kokeilemisessa ei ole mitään väärää. Ehkä tämä on se, mitä tarvitset löytääksesi sielunkumppanisi tai henkilön, jonka kanssa sinun on tarkoitus olla.

Tinder on julkaisustaan ​​lähtien saanut paljon huomiota nuorilta ympäri maailmaa. Vaikka sovellus on turvallinen ja se toimii melko hyvin, ihmiset ovat raportoineet Tinderin kirjautumisongelmista, erityisesti virheilmoituksesta, joka sanoo ”Jotain meni pieleen. Yritä uudelleen myöhemmin”.

Ymmärrämme, kuinka turhauttavaa se tulee, kun yrität kirjautua Tinder-tilillesi, mutta et voi käyttää sovellusta näiden teknisten ongelmien vuoksi.

Mutta tässä autamme sinua korjaamaan ongelman. Kirjauduitpa sisään sovellukseen Facebook-tunnuksellasi tai puhelinnumerolla, kirjautumisvirhe voi tapahtua milloin tahansa.

Joten jos olet joskus törmännyt tällaiseen ongelmaan, iStaunch auttaa korjaamaan virheen ”Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen” Tinderissä.

Jatka lukemista.

Korjaus ”Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen” Tinderissä

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, mikä virheen taustalla on. Jos et löydä ongelmaa, kokeile näitä ohjeita.

1. Tarkista Verkkoyhteys

Useimmiten huono yhteys johtaa tähän virheeseen. Tarkista yhteytesi ja yritä käyttää muita sovelluksia nähdäksesi, onko Internet vakaa. Vaihda Wi-Fi-verkkoon ja yritä uudelleen. Jos saat edelleen saman virheen, ongelma on jossain muussa.

2. Päivitä Tinder-sovelluksesi

Toinen yleinen kirjautumisvirheen syy on vanhentunut sovellusversio. Yritys lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia sovellukseen. On tärkeää, että päivität sovelluksen uusimpaan versioon, jotta voit jatkaa sovelluksen käyttöä ilman virheitä.

Siirry PlayStoreen tai AppStoreen, kirjoita Tinder ja katso, onko päivityksiä saatavilla. Päivitä sovellus ja yritä kirjautua sisään uudelleen.

3. Pysy kaukana VPN:stä

Joten käytämme VPN:ää, kun haluamme suoratoistaa rajoitettua sisältöä tai käyttää sovelluksia, joita ei tueta tietyssä maassa. VPN voi kuitenkin keskeyttää sovelluksen ja aiheuttaa teknisiä virheitä. Joten lopeta VPN ja yritä kirjautua sisään sovellukseen nähdäksesi, toimiiko se nyt.

4. Tyhjennä Tinder-välimuisti ja tiedot

Yritä tyhjentää sovelluksen välimuisti nähdäksesi, onko ongelma korjattu. Tässä on mitä voit tehdä:

 • Siirry kohtaan Asetukset.
 • Valitse ”sovellukset”.
 • Etsi ”tinder” ja vieritä alas kohtaan ”Sovellusvälimuisti”.
 • Valitse ”Tyhjennä tiedot ja välimuisti”.

Tyhjentämällä välimuisti ja tiedot, kaikki aiemmat toimintasi Tinderissä katoavat. Tämä saattaa kuitenkin olla ainoa korjaus.

5. Kirjaudu sisään verkkoselaimella

Joskus ongelma on sovelluksessa. Joten verkkoversion kokeilemisen täytyy auttaa korjaamaan ongelma. Voit käyttää Tinder-tiliäsi selaimella. Sinun tarvitsee vain avata selaimesi, siirtyä Tinderin kirjautumissivulle, syöttää kirjautumistietosi ja olet valmis! Tämä menetelmä toimii useimmille ihmisille. Jos se ei vieläkään toimi matkapuhelimellasi, yritä kirjautua sisään selaimen kautta kannettavalla tietokoneella tai jonkun muun puhelimella.

6. Poista Tinder ja asenna se uudelleen

On mahdollista, että sinulla on virhe sovelluksessa, tästä syystä ongelma. Parasta, mitä voit tehdä, on yrittää poistaa ja asentaa sovellus korjataksesi virheen. Varmista, että käynnistät puhelimesi uudelleen, kun olet asentanut Tinderin uudelleen. On parasta laittaa ”automaattiset sovelluspäivitykset” -ominaisuus päälle, jotta sovelluksesi päivittyvät automaattisesti, jos yritys julkaisee uusia päivityksiä.

7. Poista Tinder Facebookista

Facebook on keskittynyt käyttäjien yksityisyyteen nyt enemmän kuin koskaan, varsinkin Cambridge Analytica -skandaalin jälkeen. Ja kun kirjaudut sisään Tinder-tilillesi Facebookissa, sovellus kerää Facebook-tietosi, mikä voi aiheuttaa tietosuojariskejä. Joten Facebook voi evätä pyyntösi kirjautua Tinderiin Facebook-kirjautumistiedoilla. Yksi tapa ratkaista virhe on poistaa Tinder Facebookista. Näin voit tehdä sen:

 • Kirjaudu Facebookiin selaimella.
 • Napsauta Asetukset.
 • Valitse ”Sovellukset ja verkkosivustot”.
 • Etsi Tinder ja valitse ”Poista sovellus”.

Ole hyvä! Sinua ei enää ohjata Facebookiin kirjautuessasi Tinderiin. Vaihtoehtoisesti voit poistaa Facebookin Tinderistä Tinder-sovelluksen kautta.

Korjaus ”Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen” Tinderissä (iPhone)

Aivan kuten Android-käyttäjät, iPhone-käyttäjät voivat myös kokea ”jotain meni pieleen. yritä uudelleen” -virhe Tinderissä. Ennen kuin teet mitään, varmista, että virhe ei tarkoita, että sinua on estetty sovelluksesta. Se tarkoittaa yksinkertaisesti vianmääritysongelmaa, joka voidaan korjata helposti.

Suosittelemme, että yrität ensin tyhjentää välimuisti. Jos olet yrittänyt vaihtaa yhteyksiä ja kaikkia Android-käyttäjille mainittuja menetelmiä, Tinderin taustajärjestelmässä täytyy olla ongelma. Odota muutama tunti ja kirjaudu sisään Tinder-tilillesi nähdäksesi, onko ongelma ratkaistu.

Tinder-tilisi on estetty pysyvästi tai siitä on ilmoitettu

Vaikka yllä olevat menetelmät toimivat melkein kaikille, on mahdollista, että et pääse käyttämään Tinder-tiliäsi, koska olet pysyvästi estetty alustalta. Jos käyttäjä on ilmoittanut Tinder-tilisi useaan kertaan, yritys voi estää sen. Tämä tapahtuu pääasiassa silloin, kun olet rikkonut Tinderin tietosuojakäytäntöä useita kertoja. Tässä on muutamia asioita, joita voit tehdä välttääksesi virheet, jotka saattavat estää tilisi tulevaisuudessa.

 • Sopimattomien kuvien julkaiseminen
 • Alustan käyttäminen politiikkaan ja muihin sopimattomiin tarkoituksiin
 • Häiritseviä, ahdistelevia ja huolestuttavia ihmisiä Tinderissä
 • Roskapostin lähettäminen muille
 • Teeskentelee olevansa joku muu