Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut Whatsapp-kuvat?

17 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistetut Whatsapp valokuvat

Nykyaikana melkein kaikki tuntevat Whatsapp-ominaisuudet. Vaikka saatat osata käyttää Whatsappin eri ominaisuuksia tehokkaasti, saatat kohdata vaikeuksia palauttaa poistetut tiedostot ja asiakirjat sosiaalisessa mediassa. Whatsappista poistamasi tiedosto ei näy Whatsapp chassa, jossa jaoit tai vastaanotit tiedoston. Lisäksi tämä tiedosto poistetaan automaattisesti myös matkapuhelimesi galleriasta ja sisäisestä tallennustilasta.

Hyvä uutinen on, että voit palauttaa poistetut tiedostot matkapuhelimellasi useilla tavoilla.

Whatsappin erikoisuus on, että se tallentaa kaikki viestit, mediatiedostot ja muun sisällön paikallisesti sen sijaan, että tallenna kopiot näistä keskusteluista palvelimille. Tämä lisää ihmisten turvallisuutta, koska tieto ei ole enää kolmansien osapuolien saatavilla pilvisovellusten kautta. Samalla se tekee myös kadonneiden tai poistettujen tiedostojen palauttamisesta erittäin vaikeaa, koska Whatsapp-palvelimille ei tallenneta mitään tietoja.

Yleensä ihmiset menettävät tiedot, kun he poistavat Whatsapp-keskusteluja. Tiedot poistetaan Whatsappista tehdasasetusten palautuksen aikana. Kuten muutkin sosiaalisen verkostoitumisen sivustot, on tärkeää, että käyttäjät varmuuskopioivat nämä viestit ja tiedostot pilveen, jotta he voivat palauttaa nämä viestit, jos ne poistetaan matkapuhelimesta.

Tämä on yksi syistä, miksi ihmisten on ehdottoman tärkeää ottaa käyttöön pilvivarmuuskopiointi, jotta he voivat palauttaa poistetut tiedot yksinkertaisin vaihein. Jos sinulla ei ole pilvivarmuuskopiointia, et todennäköisesti koskaan pysty palauttamaan poistettuja keskusteluja tai mediatiedostoja luonnollisella tavalla.

Tässä viestissä puhumme muutamista helpoista ja tehokkaista menetelmistä, joita voit ottaa käyttöön poistettujen mediatiedostojen palauttamiseksi. Aloitetaan.

Kuinka palauttaa poistetut Whatsapp-kuvat

1. Pyydä osallistujia lähettämään media uudelleen

Jos olit ryhmäkeskustelussa, on hyvä mahdollisuus, että muilla vastaanottajilla on kopio poistetuista tiedostoista. Kysy muilta osallistujilta, voivatko he jakaa poistetut kuvat kanssasi. Joskus ihmiset päätyvät poistamaan kuvat tai chatit vahingossa. Jos painat ”Poista puolestani” -painiketta, kuva poistetaan tililtäsi, mutta muut osallistujat ovat saattaneet jo ladata tämän kuvan ennen kuin poistit sen. Huomaa, että itse poistamasi kuvat ovat kaikkien osallistujien käytettävissä.

2. Palauta varmuuskopio

Varmuuskopion palauttaminen on suosituin tapa palauttaa poistetut tiedostot Whatsapp-tililtäsi. Ihmisille ei välttämättä aina ole sopiva vaihtoehto pyytää muita osallistujia lähettämään uudelleen puhelimestasi poistetut kuvat. Jos näin on, paras vaihtoehto on palauttaa varmuuskopio. Whatsapp tarjoaa varmuuskopiointipalvelun iOS- ja Android-käyttäjille.

Jos olit ottanut pilvivarmuuskopion käyttöön, kun poistit tekstit, voit helposti noutaa tiedostot varmuuskopiosta. Näin voit palauttaa kadonneet tiedostot Whatsapp Backup -ominaisuuden avulla.

  • Etsi asetukset Whatsappista
  • Napauta ”chatit” -painiketta
  • Etsi ”Chat-varmuuskopiointivaihtoehto”

Täältä löydät yksityiskohtaista tietoa uusimmasta varmuuskopiosta ja kuinka nopeasti varmuuskopiointi tapahtuu. Voit poistaa Whatsappin ja asentaa sovelluksen uudelleen, jos olet poistanut median ennen viimeistä varmuuskopiointia. Kun olet asentanut Whatsappin uudelleen ja vahvistanut numerosi, näet viestin, joka pyytää sinua palauttamaan kuvat ja tiedostot varmuuskopiosta.

Tämä vaihtoehto saattaa kuitenkin johtaa niiden tekstien, kuvien ja tiedostojen poistamiseen, joita olet vaihtanut Whatsapp-käyttäjien kanssa edellisen Whatsapp-chat-varmuuskopion jälkeen.

3. Whatsapp Photo Recovery Software

Kun mikään menetelmä ei toimi, viimeinen keinosi on Whatsapp-palautustyökalu. Etsi palautussovelluksia Googlesta, niin saat luettelon uusimmista Whatsapp-palautusohjelmistosovelluksista, jotka väittävät tarjoavansa nopeita ja tehokkaita palautusratkaisuja. Se saattaa kuulostaa täydelliseltä tavalta palauttaa melkein minkä tahansa tyyppiset poistetut tiedostot, mutta totuus on, että useimmat näistä sovelluksista eivät toimi. Jotkut sovellukset saattavat toimia, mutta ne veloittaa sinulta melkoisen taalaa, koska poistettujen kuvien palauttaminen vaatii pääkäyttäjän oikeudet laitteellesi.

Valitettavasti useimmat kolmannen osapuolen palautusohjelmistosovellukset eivät tarjoa lupaavia ratkaisuja. Kun olet ladannut sovelluksen tietokoneellesi tai älypuhelimeesi, sinua pyydetään suorittamaan maksu tai antamaan sovelluksen pääkäyttäjän oikeudet. He väittävät, että nämä ovat ainoita tapoja noutaa poistetut tiedostot puolestasi. Nyt voit löytää luotettavia sovelluksia, joita sadat tuhannet käyttäjät lataavat.

Lisenssi voi kuitenkin olla melko kallis. On mahdollista, että sinulta veloitetaan noin 20–50 dollaria peruspalautuspalveluista, mikä on melko kallista. Vaikka maksaisit summan, mitkä ovat mahdollisuudet, että ohjelmisto palauttaa poistetut tiedostot tehokkaasti?

4. Etsi mediakansiosta poistetut tiedostot

Tämä menetelmä toimii vain Android-käyttäjille. Kaikki laitteiden välillä vaihtamasi kuvat ja tiedostot tallennetaan oletusarvoisesti mediakansioon. On hyvä mahdollisuus, että saatat poistaa kuvan Whatsapp-chatista ja hakea sen mediakansiosta.

Asenna Explorer-sovellus Google PlayStoresta, jos sinulla ei vielä ole tiedostonhallintaa tai muuta vastaavaa sovellusta esiasennettuna laitteellesi. Etsi Whatsapp-mediavaihtoehto ja hanki luettelo alustalla vaihtamistasi kuvista. Se saattaa näyttää melko haastavalta, mutta tämä menetelmä on osoittautunut varsin hyödylliseksi vaihtoehdoksi.

Valitettavasti tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä iOS-käyttäjille. Joten jos sinulla on iPhone, sinun on käytettävä muita yllä lueteltuja menetelmiä pyytääksesi kopiota poistetuista tiedostoista.

Johtopäätös:

Nämä olivat siis joitain helppoja ja tehokkaita tapoja ihmisille, jotka haluavat palauttaa poistetut kuvat ja muut vastaavat multimediatiedostot Whatsappissa. On parempi ryhtyä varotoimiin ja tallentaa Whatsapp-kuvasi erilliseen kansioon tai luoda varmuuskopiotiedosto, jotta pääset helposti käsiksi mediaan, jos se poistetaan.