Skip to content

9 parasta turvallista ROM-lataussivustoa 2021

17 de marraskuu de 2021
8 parasta turvallisen ROM lataussivustoa 2021

Oikean pelisivuston löytäminen on usein haastavaa hardcore-pelaajille. Tietokonepelit lanseerattiin vuosikymmeniä sitten. Segan konsoleista lähtien kehittäjät ovat julkaisseet laajan valikoiman jännittäviä pelejä pelin ystäville. Uusimmat konsolit ovat keränneet paljon huomiota viime vuosina. PlayStation ja Sony ovat parhaita esimerkkejä. Näyttää siltä, ​​että pelien kehittäjät etsivät jatkuvasti päivityksiä, uusia pelejä ja muita myynninedistämisominaisuuksia. He päivittävät jatkuvasti pelejä käyttäjille.

Nykyaikaiset pelit ovat hauskoja, mutta ne eivät ole 80- ja 90-luvun lapsille. Monet meistä rakastavat niitä vanhan koulun pelejä, jotka auttavat meitä muistelemaan lapsuuden päiviä. Jos sinäkin haluat kokeilla pelejä, joita olet pelannut lapsena, et ole yksin. Ainoa ongelma on, että saatat kohdata teknisiä ongelmia emulaattorin tai ROM-muistin toimintahäiriöiden vuoksi.

Kaupat eivät myy vanhentuneita versioita suosikkipeleistäsi, joten sinulle jää vain yksi vaihtoehto – ladata pelejä ROM-sivustoilta. ROM-sivustojen avulla käyttäjät voivat löytää luettelon suosituista retropeleistä. Niiden avulla voit ladata nämä tiedostot tietokoneellesi vaarantamatta laitteesi turvallisuutta.

Alla olemme listanneet 15 parasta ROM-sivustoa, jotka ovat turvallisia ja helppoja ladata. Paranna pelikokemustasi näillä turvallisilla alustoilla:

Parhaat ROM-lataussivustot

1. ROM-levyjen maailma

parhaat rom-sivustot

ROMs World tarjoaa käyttäjille laajan kokoelman 90-luvun pelejä. Sivusto pyrkii poistamaan sukupolvien välisiä kuiluja antamalla Gen-z:n lasten nauttia retropeleistä, joita heidän vanhempansa pelasivat 90-luvulla. Se tarjoaa strategisia pelejä, salaperäisiä ja jännittäviä nimikkeitä sekä runsaasti vaihtoehtoja, jotka tarjoavat sinulle parhaan pelikokemuksen.

Retropelien lisäksi sivusto tarjoaa moderneja pelejä lapsille, jotka rakastavat vaihtaa perinteisistä uusimpiin peleihin. Sinun ei tarvitse huolehtia näytölle ilmestyvistä tarpeettomista linkeistä tai mainoksista. Etsi kopiot peleistä, joita myytiin useita vuosia sitten ROMS World -sivustolla, ja vietä hauskaa aikaa pelaamalla suosikkipelejäsi mukavasti kotonasi.

2. Gamulaattori

parhaat rom-sivustot

Niin jännittävältä kuin retropelit kuulostavatkin, näiden pelien selaaminen Internetissä on melko haastavaa. Tämä johtuu siitä, että verkkosivustot ovat täynnä moderneja pelejä, joita uudet sukupolvet rakastavat pelata. Jos olet 90-luvun lapsi, löydät Gamulatorista joukon jännittäviä nimikkeitä.

Sivusto tarjoaa kokoelman pelejä, joita olet pelannut konsolilla, PC:llä ja digibokseilla lapsena. Vanhojen pelien lisäksi Gamulator esittelee sinulle pelialan uusimmat blogit.

3. Retrostinen

parhaat rom-sivustot

Pelaa suosikkipelejäsi ROM-muodossa Retrostic-sivustolla. Kuten nimestä voi päätellä, Retrostic on suunniteltu vanhan koulun pelien ystäville. Jos etsit vanhaa peliä Internetistä, siirry Retrostic-verkkosivustolle löytääksesi sen yhdellä napsautuksella. Sivusto tarjoaa valtavan kokoelman jännittäviä retropelejä, jotka ovat ilmaisia ​​ja turvallisia pelata.

Niiden avulla käyttäjät voivat ladata näitä pelejä ilman .exe-tiedostoja. Sivustolla on yli 70 000 peliä, jotka julkaistiin yli 40 konsolille. Nyt kun kaikki nämä pelit ovat saatavilla käden ulottuvilla, sinun ei tarvitse käydä pelikaupoissa löytääksesi vanhoja konsoleita.

4. ROM Hustler

Näet kourallisen konsoleita ja pelejä ROM Hustlerin kotisivulla. Sivusto on täysin turvallinen ja tarjoaa upean pelikokemuksen. Voit pelata peliä verkossa tai ladata sen tietokoneellesi.

parhaat rom-sivustot

Yläosassa on myös muutamia vaihtoehtoja, joiden avulla käyttäjät voivat tallentaa pelit myöhempää käyttöä varten. Voit löytää kuumimmat ja trendikkäät pelit tai suosituimmat pelit. Mitä tulee turvallisuuteen, sivusto on pelaajien turvallisten ROM-sivustojen luettelomme kärjessä.

5. DopeROMit

Uusimmista peleistä patruunoilla julkaistuihin peleihin DopeROMs on keskitetty alustasi kaikenlaisille tietokone- ja konsolipeleille. Etsi unohdetut tietokonepelien vanhentuneet versiot, lataa ne ja pelaa näitä pelejä missä ja milloin tahansa. Alusta tarjoaa emulaattoreita tietokoneille ja älypuhelimille.

parhaat rom-sivustot

Siinä on pelejä, joita voi pelata verkossa Android- ja iOS-laitteilla. Sivusto on turvallinen. Sen avulla voit ladata suosikkikappaleitasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia haittaohjelmista ja tietoturvaongelmista.

6. RomUlaatio

RomUlationilla on hauskoja ja jännittäviä tarjouksia retropelien ystäville. Siinä on palkitsemisjärjestelmä. Jokainen pelaaja saa 10 000 pistettä, joita voidaan käyttää minkä tahansa kasetti- tai konsolipelin pelaamiseen. Pisteiden keräämiseksi käyttäjiä pyydetään lataamaan uusimmat pelit verkkosivustolle. Se tarjoaa erilaisia ​​pelejä PlayStationilta, Nintendo 64:ltä ja Segalta.

Voit tarkistaa uusimpien ja suosituimpien pelien luettelon löytääksesi suosikki lapsuuden tai teini-ikäisen pelisi. Vieraile verkkosivustolla, valitse paras retropeli, lataa se laitteellesi ja aloita pelaaminen. Tämä ROM-sivusto on ollut olemassa vuodesta 2004. Heillä on yli 27 500 pelin kokoelma, jotka on suunniteltu erityisesti retropelien ystäville. Hyvä uutinen on, että kaikkien näiden pelien yhteensopivuus emulaattorilla on testattu. Voit pelata niitä tietokoneillasi tai älypuhelimillasi.

7. NicoBlog

Vielä ei ole varmistettu, onko tämä ROM-sivusto 100 % turvallinen. Käyttäjät tietävät, että NicoBlogissa on paljon jännittäviä vanhentuneita pelejä retropelien ystäville. Sivusto on kielletty pari kertaa. Se muuttaa toimialuettaan, jotta se voi tarjota sinulle jännittäviä pelivaihtoehtoja.

Voit myös tutustua sen toiseen versioon, joka on omistettu kaikenlaisille retropeleille. Vieraillessasi verkkosivustolla löydät etusivulta luettelon kaikista suosituimmista retro-erikoisnimikkeistä. Valitse mikä tahansa haluamasi peli tai lajittele hakutulokset emulaattorien tai suosittujen pelien mukaan.

8. Klassiset GameROMit

Haluatko muistaa koulu- tai yliopistopäiväsi, jolloin vietit kaiken aikaa suosikkikonsoli- ja kasettipelejäsi pelaten? Entä jos kertoisimme sinulle, että nämä pelit ovat edelleen käytettävissäsi? No, Classic GameROMS on sivusto vanhan koulun pelien harrastajille. Löydät Sony-konsolit, Nintendo, Atari, Sega ja laajan valikoiman retropelejä.

9. Emuparadise

Yksi vanhimmista ja turvallisimmista alustoista upealle perinteiselle konsolipelikokoelmalle on Emuparadise. Tämä laajasta konsolivalikoimastaan ​​tunnettu sivusto antaa käyttäjille mahdollisuuden ladata suosikkipelinsä ISO- tai ROM-muodossa. Ei vain peleihin, vaan Emuparadise on ihanteellinen vaihtoehto myös elokuville ja musiikille.

Sivusto on 100 % puhdas ja vapaa haittaohjelmista ja viruksista. Jos et halua ladata ohjelmistoa tietokoneellesi, voit pelata mitä tahansa peliä verkossa. Joka tapauksessa Emuparadise tarjoaa pelaajille saumattoman suoratoistokokemuksen.