Skip to content

Kuinka palauttaa poistettu Pinterest Board

17 de marraskuu de 2021
Kuinka palauttaa poistettu Pinterest levy

Palauta poistettu Pinterest Board: Pinterest herättää suuren joukon käyttäjiä tarjoamalla heille mahdollisuuden tallentaa minkä tahansa kuvan nastaina. Voit tallentaa ja hallita erilaisia ​​nastoja ja mediasisältöä tauluille.

Oletko koskaan poistanut Pinterest-tauluja ja halunnut sitten palauttaa ne? No, on olemassa muutamia yksinkertaisia ​​tapoja palauttaa poistetut Pinterest-taulut.

Katsotaanpa vaiheita kadonneiden tai poistettujen pinssien palauttamiseksi Pinterestistä.

Kuinka palauttaa poistettu Pinterest Board

1. Käytä Varmuuskopiointia

Monet Pinterest-käyttäjät jakavat varmuuskopioiden linkit sähköpostissa ja sosiaalisessa mediassa. Nämä linkit voivat olla varmuuskopio puuttuvien taulujen noutamiseen. Jos haluat palauttaa poistetut nastat, tarkista sähköpostisi tai sosiaalinen media löytääksesi linkin tauluille.

Kun avaat nämä linkit, saat viestin, jossa lukee ”taulu, jota yrität käyttää, on poistettu”. Tämän viestin alapuolelta löydät palautuspainikkeen. Täältä voit palauttaa Pinterest-taulun.

2. Käytä erilaisia ​​Pinterest-tilejä

Jos et muista poistaneesi Pinterest-tauluja, olet todennäköisesti kirjautunut toiselle Pinterest-tilille. Jos Pinterest-taulusi puuttuu tästä syystä tai se näyttää erilaiselta, älä huoli! Voit kirjautua sähköpostillasi eri Pinterest-tileille, kunnes löydät oikean.

3. Palauta ryhmälautakuntasi

Jos olit liittynyt ryhmätauluun, etkä nyt löydä taulua enää kojelaudaltasi, ryhmän ylläpitäjä on täytynyt poistaa sinut tai sinun on täytynyt poistaa itsesi. Voit pyytää järjestelmänvalvojaa lisäämään sinut uudelleen, jotta löydät ryhmätaulun.

Näin voit:

  • Etsi hallitus, johon haluat liittyä.
  • Napauta ”Pyydä liittyä” -painiketta.
  • Kun pyyntösi on hyväksytty, saat push-ilmoituksen.
  • Nyt pääset ryhmätaululle.

Viimeiset sanat:

Jos mikään näistä menetelmistä ei toimi, yritä etsiä välimuistikopiota. Viimeinen keinosi on tietojen palautusohjelmisto. Ne voivat toimia tai eivät, mutta ei ole mitään väärää, jos annat näitä ohjelmistosovelluksia kokeilla.