Skip to content

Kuinka aloittaa ja katsella videoita ryhmissä Facebookissa ilmaiseksi [Ejemplo]

26 de elokuu de 2021
portada video grupo facebook

Facebook lisäsi toiminnon, joka monille alustan käyttäjille on jäänyt huomaamatta huolimatta siitä, että sen käyttöönotosta on kulunut aikaa. Facebookista voit Aloita videoita ryhmissä ja se on täysin ilmaista.

Toiminto Ryhmävideo (katselubileet) Facebookin avulla useat osallistujat voivat katsella ryhmävideoita reaaliajassa ja täysin livenä. Videota katsovat käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa keskenään.

Kun tämä toiminto alkoi, se oli alun perin tarkoitettu yksinomaan Facebook -ryhmille. Mutta nykyään se on enemmän sellaista toimintaa katso videoita ystäviesi kanssa.

Tämä upea työkalu on saatavana vain varten Videot Facebookista. Et voi katsella videoita muilta suoratoistoalustoilta tai videoita, kuten YouTube.

Videoiden aloittaminen ryhmissä Facebookissa

Aloita videot ryhmissä tekemällä se kotisivulta tai profiilistasi. Kirjaudu Facebookiin. Anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Valitse julkaisutyypistä Julkaisut -ruudussa Julkaise videoita ryhmissä. Sille on ominaista säiliön kuvake täynnä popcornia.

Lisää videoita

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on lisätä videot. Sinun ei tarvitse lisätä vain yhtä videota, voit luo luettelo katsottavista videoista.

Valitse sinulle suositeltujen videoiden joukosta kiinnostuksen kohteidesi mukaan Facebookissa, katsomasi videot, live -videot sillä hetkellä, tallennetut videot ja videosi. Voit etsiä -painikkeella avainsanoja jotain erityistä videota.

Näet luettelon videoista, jotka valitsit ennen lähetyksen aloittamista. Jos luettelossa on video, joka ei vakuuta sinua, voit poistaa sen ilman ongelmia.

Valitse kenen kanssa haluat jakaa

Kun olet valinnut videot, valitse, haluatko ryhmävideoilmoituksen näkyvän profiilisi uutiset ja tarinoissasi.

Valitse kenen kanssa haluat jakaa sisällön. Voit halutessasi jakaa sen julkisesti, ystäviesi kanssa, joidenkin tiettyjen ystävien kanssa, ja vain sinä näet julkaisun Facebook -biossa.

Jos valitset ystäväsi, kaikki kaverilistallasi olevat ihmiset voivat tulla julkaisuun vuorovaikutukseen. Paina lopuksi Julkaise -painike ja ryhmävideoviesti luodaan.

Valitse, miten videot näytetään ryhmissä

Vuorovaikutukset videoissa ryhmissä

Aina kun käyttäjä liittyy muihin osallistujiin, he näkevät käyttöliittymän ilmoituksen siitä, kuka on juuri liittynyt. Synkronointi on käynnissä, siksi liittyvä ei aloita toistoa alusta, vaan lähetyksen kohdasta.

Suoran ja reaaliaikaisen suoratoiston aikana käyttäjät voi lähettää reaktio hymiöitä kuten minä pidän siitä, minä rakastan sitä, se huvittaa minua, se yllättää minut, se harmittaa minua ja se suututtaa minua. Lisäksi voit kommentoida lähetyksen ajan.

Kun videoita lähetetään, voit kutsua muita ihmisiä liittymään ja näe se. Henkilö saa kutsun Facebook -profiilinsa ilmoituksissa.

Aivan kuin se olisi ohjelmoitu televisio, aiemmin valitsemasi videot toistetaan ilmoittamassasi järjestyksessä. Kerran sisällä voit lisätä uusia videoita streamiin. Kaikki käyttäjien jakama tapahtuu livenä ja reaaliajassa.

Voit milloin tahansa keskeyttää live -videoiden lähetyksen. Kaikki videoissa keskusteltu säilyy saatavilla biossa vielä yhtenä viestinä.

Ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista, joita Facebook tarjoaa jakaa sisältöä ystävien kesken. Erittäin hyödyllistä tarjota live -tunteja, näyttää videopelin pelin kopio tai puhe. Käyttäjät voivat vaihtaa mielipiteitä samasta näkökulmasta.