Skip to content

Kuinka asentaa ADB- ja Fastboot -ohjaimet Windows-, Mac- ja Linux -käyttöjärjestelmiin?

13 de elokuu de 2021
movil android

Sitten nähdään kuinka asentaa ADB- ja Fastboot -ohjaimet Windows-, MacOS- ja Linux -käyttöjärjestelmiin melko yksinkertaisella tavalla, joka ei saisi kestää pidempään kuin muutama minuutti.

Kun haluamme tehdä muutoksia järjestelmään, tarvitsemme usein ADB -ajureita. Niille teistä, jotka tuntevat jo root-, ROM- ja käynnistyslatauskonseptit, saatat myös tuntea ADB: n ja Fastbootin.

Android -vianetsintäsilta Se on työkalu, jonka avulla voimme muodostaa viestinnän Android -matkapuhelimen ja tietokoneen välillä. Tämän avulla voimme tehdä laitteeseen useita muutoksia, kuten: päivitykset, muokata järjestelmäkohteita, avata käynnistyslataimen, jne.

Mikä parasta, ADB: n ansiosta on mahdollista muokata laitteemme eri osia tarvitsematta olla pääkäyttäjiä. Uusia toimintoja voidaan asentaa myös tiettyihin päätelaitteisiin, toimintoja, jotka monissa tapauksissa eivät ole käytettävissä millään muulla tavalla.

Opetusohjelma asenna ohjaimet ADB ja Fastboot se on aika suoraviivaista. Mutta sinun on seurattava sitä askel askeleelta voidaksesi tehdä sen oikein ja nauttimaan tällä tavalla näiden säätimien meille antamista suurista eduista.

Kun ohjaimet on asennettu, voit käsitellä laitettasi Android -järjestelmällä haluamallasi tavalla. Vaikka emme voi jatkaa pyytämättä sinua olemaan varovaisia ​​käyttäessäsi sitä, koska se voi vahingoittaa mobiililaitettasi.

Kuinka asentaa ADB -ohjaimet Windowsiin

  • Sen tekeminen Windowsissa on erittäin helppoa. Lataa ensin ohjainpaketti.
  • Sitten sinun on purettava tiedosto. Voit tehdä sen WinRARilla.
  • Kansiossa, jossa purkit tiedostot, sinun on hiiren kakkospainikkeella tyhjää aluetta pitämällä ”Siirtää”. Valikosta sinun on valittava ”Avaa komentoikkuna tästä”.
  • Yhdistä Android -laitteesi USB -virheenkorjaus käytössä. Kirjoita komentoikkunaan ”adb -laitteet”.

Asenna ADB -ajurit Linux- ja MacOS -käyttöjärjestelmiin

  • MacOS- tai Linux -käyttöjärjestelmässä prosessi on erilainen, mutta varsin yksinkertainen:
  • Ensin sinun on ladattava paketti sekä Mac- että Linux -ohjaimilla.
  • Tämän jälkeen sinun on purettava tiedostot mihin tahansa kansioon. Ihannetapauksessa reitin pitäisi olla helppo muistaa.
  • Nyt sinun on avattava Terminaali ja etsi kansio, josta purit kaikki tiedostot. Tätä varten sinun on käytettävä komentoa ”cd / users / username / desktop / ADB”Käyttäjätunnuksen” pitäisi laittaa sinun.
  • Seuraavaksi sinun on otettava USB -virheenkorjaus käyttöön Android -laitteellasi ja liitettävä se.
  • Lopeta suorittamalla komento ”adb -laitteet”.

asenna adb -ajurit

Asenna muihin Linux -jakeluihin

Jos käytät mitä tahansa Linux -asennus Fedoraan, SUSEen tai Debianiin tapa asentaa ajurit tulee paljon helpommaksi.

Niille, joilla on Debian-pohjaisia ​​järjestelmiä, heidän tarvitsee vain avata päätelaite ja kirjoittaa komento: ”sudo apt-get install adb”. Niille, jotka käyttävät Fedoraan tai SUSEen perustuvia järjestelmiä, he tekevät saman vain, jos komento vaihtelee hieman: ”sudo yum asentaa android-työkalut”.

Siksi, kuten huomaat, ADB -ohjainten asentaminen on liian yksinkertainen prosessi, jonka voit suorittaa muutamassa minuutissa, jos noudatat aiemmin keskusteltuja vaiheita.

Toinen asia, jonka voit tehdä, on käyttää Universal ADB Drivers -työkalua niiden asentamiseen automaattisesti ja pitää ne myös ajan tasalla tekemättä mitään.

Jos sinulla on vielä kysyttävää ADB -ajureiden asentamisesta pääkäyttöjärjestelmille, voit jättää sen hieman alemmaksi kommenttikenttään ja autamme sinua mielellämme.