Skip to content

Kuinka asentaa Fre: ac Audio Converter Ubuntuun tai Windowsiin?

14 de elokuu de 2021
auriculares cable

Vaikka äänimuodon muuttaminen on mahdollista ilman ohjelmia, on myös totta, että on olemassa pitkä luettelo työkaluista, joilla ääni voidaan muuntaa muihin muotoihin. Tässä mielessä, jos olet kiinnostunut Fre: ac -äänimuuntimesta, kutsumme sinut lukemaan tämän artikkelin, jossa opit Kuinka asentaa Fre: ac -äänimuunnin Ubuntuun tai Windowsiin?

Mikä on Fre: ac -äänimuunnin?

Fre: ac -äänimuunnin on resurssi, joka on luotu avoimen lähdekoodin avulla muuntaa tiedostoja tunnetut äänilaitteet, kuten mp3, flac, aac, mp4, m4a, wma, mm. Lisäksi ohjelma helpottaa audio -CD -levyn purkamista ja on yhteensopiva eri käyttöjärjestelmien kanssa.

Fre: AC -muunnin on saatavana osoitteesta maksutta kannettavassa versiossa tallentaaksesi sen USB -muistitikulle ja siinä on kätevä ja hyödyllinen käyttöliittymä monilla eri kielillä.

Mihin Fre: ac -äänimuunnin on tarkoitettu?

Fre: ac -äänimuunnin on tarkoitettu kopioi audio -CD wma- tai mp3 -tiedostoiksi ja muuntaa tiedostoja, joita muu ääniohjelmisto ei voi toistaa. Voit myös muuntaa koko musiikkikirjaston säilyttäen alkuperäisen hakemistorakenteen ja nimen.

Äänimuuntimen rakenne Fre: ac

Tässä resurssissa on sisäänrakennettu CD-ripperi, joka tukee tietokantaa ja muunnin useille äänimuodoille. Siinä on myös moniytimiset kooderit Niiden tarkoituksena on nopeuttaa muuntamisprosessia.

Kuinka asentaa Fre: ac -äänimuunnin Ubuntuun tai Windowsiin?

Vaikka voit muuntaa CDA -tiedoston MP3 -muotoon Windows Media Playerin avulla, joskus se on muunnettava muihin muotoihin. Tästä syystä suosittelemme lataa Fre: ac audio converter viralliselta verkkosivustolta ja käyttöjärjestelmän mukaan.

Lataa Fre: ac -äänimuunnin

Voit ladata Fre: ac -äänimuuntimen Freac -verkkosivustolta. Sieltä löydät asennuspaketin latausvaihtoehdot käyttöjärjestelmän (muun muassa Windows, Linux, macOS) ja sen version (32- tai 64-bittinen) mukaan.

Asenna fre: ac -äänimuunnin Ubuntuun

Kun olet ladannut asennuspaketin, etsi suoritettava tiedosto kontekstivalikko ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella valitaksesi ”Suorita” -vaihtoehdon.

Luo sovelluksen pikakuvake

Sovelluksen käynnistämiseksi on välttämätöntä luoda pikakuvake. Paina näppäinyhdistelmää Ctrl + Alt + T. Näin pääset Ubuntu -päätelaitteeseen. Kirjoita päätelaitteeseen syntaksi: sudo mv ~ / Lataukset / freac – * – linux / opt / freac -linux ja paina ”Enter”. Kirjoita sitten pääkäyttäjän (järjestelmänvalvojan) salasana ja paina ”Enter”.

Vaihda myöhemmin omistaja komennolla: sudo chown -R root: root / opt / freac -linux ja luo linkki suoritettavaan tiedostoon: sudo ln -s / opt / freac -linux / freac / usr / bin / freac. Tiedoston luominen ja muokkaaminen työpöydältä on välttämätöntä tällä komennolla: gksudo gedit /usr/share/applications/freac.desktop

Henkilö, jolla on kuulokkeet

Muokkaa freac.desktop -tiedostoa

Sinun on muokattava tiedostoa freac.desktop Jatka menettelyä siirtymällä freac.desktop -tiedostoon ja kopioimalla seuraavat rivit:

  • Nimi = freak
  • GenericName = äänimuunnin fre: ac
  • Kommentti: fre: ac free audio converter
  • Suoritus: LD_LIBRARY_PATH = $ LD_LIBRARY_PATH: / opt / freac-linux / freac% f
  • Kuvake = / opt / freac – Linux / icons / freac.png

Pelasta muutokset freac.desktop -tiedostoon. Suorita lopuksi fre: ac -äänimuunnin sovellusten käynnistysohjelmasta. Tätä varten on kätevää sulkea istunto ja aloittaa se uudelleen. Jos haluat toisen vaihtoehdon, voit asentaa Curlew -multimediamuuntimen Ubuntulle.

Asenna fre: ac audio converter Windowsiin

Jos olet jo ladannut fre.ac -äänimuuntimen asennuspaketin Windowsille, sinun on avattava se ja löydettävä suoritettava tiedosto kaksoisnapsauttaa sitä. Heti näet uuden ikkunan.

Napsauta ”Kyllä” -vaihtoehtoa ja sitten ”Seuraava”. Tarkista ”Seuraava” -vaihtoehto vielä kaksi kertaa. Napsauta lopuksi ”Asenna” ja ”Lopullinen”. Järjestelmä alkaa suorittaa resurssin asennus tietokoneessa. Kun tämä prosessi on valmis, ohjelma käynnistää sovelluksen automaattisesti.