Skip to content

Luo Android -sovellus Netbeansin avulla – asennus ja kokoonpano

3 de syyskuu de 2021
apache netbeans nubes 14766

Kuinka tehdä tai luo Android -sovellus Netbeansin kanssa? Mitä vaiheita minun pitäisi tehdä projektin määrittämiseksi ohjelmassa? Mitä vaatimuksia Android -sovelluksen tekeminen tai luominen edellyttää Netbeansin kanssa?

Useimmat matkapuhelimet käyttävät tällä hetkellä Android -järjestelmiä, joten Android -sovellukset asettuvat ensimmäisenä markkinoille (ennen iOS -sovelluksia). Android -järjestelmä koostuu enimmäkseen Java -koodeista, joten Java -sovellusten kehittäjillä on mahdollisuus hyödyntää tätä tilannetta.

Tänään miracomosehacessa Tarjoamme sinulle nopean ja helpon opetusohjelman jotta voit ottaa ensimmäiset askeleet Android -järjestelmien sovellusten kehittämisessä ja kokoonpanossa.

Mikä on NetBeans ja mihin se on tarkoitettu?

Netbeans on kehitettävä ohjelma ohjelmointikieli, lähinnä se, joka on integroitu Javaan.

Se on ilmainen sovellus, jolla ei ole käyttörajoituksia, ja siinä on täydellinen toimintopaketti, joka on helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen. Avoin lähdekoodi. Lisäksi siinä on monipuolinen laajennus moduuleja, joiden avulla voit työskennellä eri Java -versioiden kanssa.

Ominaisuuksistaan ​​voidaan korostaa: automaattinen muistinhallinta, se on monitasoinen, koska se pystyy työskentelemään yhtä laajan kielen kanssa kuin Java. Se sisältää työkaluja integroituun käyttöön, ohjatun kehyksen ja paketteja antaa mahdollisuuden käyttää muita ohjelmointikieliä kuten PHP.

Lataa NetBeans Androidille

Jotta voimme ladata tämän ohjelman, joka on alun perin tarkoitettu Windowsille, meidän on etsittävä sivu, joka sisältää sovellus APK -muodossa. Kun löydämme luotettavan sivun, lataamme sovelluksen.

Matkapuhelimemme antaa varoituksen tiedostotyypistä ja avaa pienen ikkunan, joka vahvistaa, haluammeko ladata sen, napsautamme ”hyväksy” ja sen lataus alkaa. Lataamisen jälkeen se pyytää meiltä a vahvistus asennettavaksi, napsautamme jälleen ’OK’ ja muutamassa sekunnissa sovellus on saatavilla.

On tärkeää, että meillä on ennen lataamista poisti käytöstä Tuntemattomat lähteet -vaihtoehdon matkapuhelimemme asetuksissa. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset> Suojaus> Laitteen hallinta. Siellä löydämme vaihtoehdon aktivoituna, joten poistamme sen käytöstä.

Androidin määrittäminen NetBeansissa

Androidin määrittäminen tässä ohjelmassa meidän on ladattava laajennus jonka avulla voimme toteuttaa Android -toimintoja. Kun löydämme tarpeisiimme sopivan, toimimme seuraavasti:

  1. Avaamme NetBeans -ohjelman ja siirrymme Työkalut -osioon, ja kun välilehti tulee näkyviin, napsautamme laajennuksia.
  2. Ikkuna avautuu ja menemme Asetuksiin, jossa se näyttää päivityskeskusten kokoonpanon; Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Lisää -vaihtoehtoa.
  3. Täällä se näyttää meille välilehden, johon meidän on syötettävä valitsemamme portaalin nimi ja URL -osoite, kun nämä tiedot on syötetty, merkitsemme ’OK’.
  4. Tässä vaiheessa olemme lisänneet portaalin, ja ’Käytettävissä olevat laajennukset’ -välilehdellä näemme, että käyttämämme laajennus on merkitty ja napsauta sitten ’Asenna’. Vahvistusvälilehti avautuu ja napsautamme Seuraava -painiketta. Hyväksymme laajennuksen varmenteet, joissa on Jatka -vaihtoehto.
  5. Kun se on ladattu, se pyytää meitä käynnistämään ohjelman uudelleen (se antaa meille mahdollisuuden tehdä se nyt tai myöhemmin) ja hyväksymme sen valitsemalla Valmis.
  6. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen siirrymme Työkalut -välilehteen ja uusi vaihtoehto tulee näkyviin asennettuun laajennukseen liittyen. me napsautamme.
  7. Siirrymme jälleen ”Työkalut”> ”Laajennukset”> ”Saatavuuslaajennukset” -ikkunaan ja napsautamme ”Tarkista uusimmat” -vaihtoehtoa.
  8. Täällä valitsemme kaikki laajennukset, jotka liittyvät käyttämäämme laajennukseen, napsautamme ”Asenna”, vahvistamme mitä aiomme asentaa ”Seuraava” -painikkeella ja hyväksymme lisenssiehdot.

9. Lopuksi asennuksen jälkeen se pyytää meitä hyväksymään laajennustodistukset ja käynnistämään ohjelman uudelleen. Tämän avulla olemme saattaneet prosessin päätökseen.

Luo sovellus Androidille netbeanien kanssa

Luo painike NetBeansissa

Nyt kun olet luonut Android -sovelluksesi Netbeansin avulla, voit määrittää tämän jatkuvasti. Ensimmäisten joukossa kokoonpanotyypit ja mukautus painikkeet sijaitsevat.

Painike on välttämätön kaikissa sovelluksissa, sillä sen avulla käyttäjä voi siirtyä muihin osioihin ja siirtyä eteenpäin sovellus ja tallenna haluamasi asetukset.

Jos haluat lisätä painikkeen NetBeansiin, sinun on kirjoitettava luomasi projekti uudelleen oikealle puolelle etsi Paletti -osio. Valitse avattavasta valikosta ’Swing control’ ja sitten ’Button’.

Jos haluat lisätä tämän sovellukseesi, sinun on vedä se projektikankaalle. Tällä tavalla olet lisännyt painikkeen sovellukseesi. Voit muokata sen fonttia, väriä ja kokoa ohjelman oikealla puolella olevan Tarra -vaihtoehdon avulla.

Muunna Netbeans -projekti APK: ksi

Android -sovelluksen luominen ei ole niin vaikeaa kuin jotkut ihmiset näyttävät siltä. Netbeansin kanssa se on erittäin yksinkertaista ystävällisen käyttöliittymän ansiosta. Netbeas on Java -koodinsa ansiosta yksi parhaista työkaluista Android -mobiilisovellusten kehittämiseen.

Ensimmäinen askel sovelluksen tai videopelin luomiseksi tyhjästä tietämättä, miten ohjelmoida, on ladata Netbeans -ohjelma. Netbeansin lataamiseksi sinun on ensin asennettava Oracle -ohjelma ja luotava siihen tili. Tarvitset vain sähköpostin. samoin JDK ja JRE -järjestelmä on asennettava käyttämällä PPA -järjestelmää arkistona.

Kun sinulla on kaikki tarvittavat ohjelmat, sinun on siirryttävä viralliselle Netbeans -sivulle ja ladattava ilmoitus ” Binääritiedostot: incubating-netbeans-11.0-bin.zip (SHA-512, PGP ASC) ”.

Kun asennus on valmis sinun on vain purettava tiedosto ja suoritettava ohjelmanetbeands_jdkhome ’. Tällä tavalla Netbeans -ohjelma on käyttövalmis.
Netbeans luomaan Android -sovelluksen

Esimerkkejä NetBeansin mobiilisovelluksista

Yksi tämän päivän suosituimmista peleistä, joka mullisti videopelien maailman viemällä avoimen maailman uudelle tasolle on tunnettu Minecraft. Kuten monet teistä tietävät, se on Java -kielellä luotu peli. Lisäksi käytetään erilaisia ​​työkaluja, kuten Eclipse IDE, IntelliJ IDEA ja tässä artikkelissa mainittu NetBeans.

Projektin aloittamisen tai Android -sovelluksen luomisen vaiheet

Kun sinulla on Netbeans -ohjelma, voit luoda tai luoda sovelluksen Androidille avaamalla ohjelman ja valitse vaihtoehto ’Uusi projekti’. Ja lisää nimi uudelle projektillesi tai sovelluksellesi.

Kun olet antanut sille nimen, sinun on napsautettava Valmis. Nyt sinun tarvitsee vain syöttää luomasi projekti ja aloittaa sen määrittäminen. Kun napsautat projektin nimeä, näkyviin tulee joukko vaihtoehtoja, joista sinun on tehtävä napsauta oletuspakettia.

Näyttöön tulevien vaihtoehtojen luettelossa sinun on Napsauta sitä, joka osoittaa Java -paketin. Tämä luo uuden paketin, tässä paketissa on vaihtoehto ’JfFrameForm’. Napsauttamalla tätä vaihtoehtoa avautuu kangas ohjelman luomisen ja suunnittelun aloittamiseksi.

Kankaan sisällä voit lisätä ja määrittää painikkeita, kirjaimia, suurenna tai säädä zoomausta sovelluksesi koon mukaan, valitse värit, lisää hyperlinkkejä ja satoja muita vaihtoehtoja.

Tämä on perustapa luoda minkä tahansalainen sovellus Android -järjestelmille. Kun olet lopettanut sovelluksesi muokkaamisen, voit puolestaan ​​ladata NetBeansissa luodut projektisi GitHubiin.