Skip to content

Mikä on PC Vulkan Run Time -kirjastoni osa ja mihin se on tarkoitettu?

2 de syyskuu de 2021
escribiendo computadora 14390

Nykyään sovellusliittymän (Application Programming Interface) määrä pelien kehittämiseen kolmessa ulottuvuudessa vaihtelee, mukaan lukien OpenGL tai DirectX, joita käytetään eniten tällä hetkellä, kun ohjelmoidaan tai luodaan sovellus 3D -grafiikalla, vaikka uusia innovaatioita on tullut tähän maailmaan heidän joukossaan löydämme yhden viimeisimmistä ja tehokkaimmista, Vulkan, joka as tärkein ominaisuus on suorittimen ytimien suorituskyky ja oikea käyttö laitteessamme niin, että se on kevyt ja tehokas käytettäessä ohjelmaa tai sovellusta.

Mikä on sovellusliittymä ja Vulkan Run Time Libraries?

API tai sovellusohjelmointirajapinta on järjestelmä, jossa sitä käytetään kirjastojen käsittelyyn ohjelmistoon integroitujen toimintojen ja prosessien joukossa silta tai linkki kahden sovelluksen välillä.

Se voitaisiin määritellä eräänlaiseksi moduuliksi, joka päätyy kommunikoimaan tai olemaan vuorovaikutuksessa muiden sovellusten kanssa täyttääkseen tällaisen ohjelmiston edellyttämät toiminnot. voi vaihdella käytön mukaan päätetään liittää kyseiseen sovellukseen.

Vulkan on yksi näistä sovellusliittymistä, jotka innovoivat suorituskyvyn suhteen, ja sitä puhutaan, koska sillä on tiettyjä ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista sovellusliittymistä. yksinkertainen, yksinkertainen ja voidaan jopa määritellä minimalistiseksi.

On kuitenkin olemassa tiettyjä vaatimuksia, jotta tämä sovellusliittymä voi toimia oikein laitteellamme ja että se on olemassa Vulkan Run Time LibrariesTämä on sovellus tai ohjelma, joka toimii parannussillana sovelluksille, jotka on luotu Vulkanissa, jolloin se mahdollistaa kyseisen ohjelman tai pelin suorittamisen.

Se on täysin verrattavissa päivitettyihin DirectX -versioihin täyttää saman tehtävän sillä erotuksella, että se on asennettu JAVA: ta käyttävän tietokoneen virtuaalituille, joka toimii lähteenä, joka sallii tällä ohjelmointikielellä kirjoitettujen sovellusten käytön, vain se, että DirectX on vuosien varrella julkaissut suuren määrän versioita, joissa on ei vaihdellut paljon toiminnallisuuden tai suorituskyvyn suhteen mainituille peleille tai sovelluksille, jotka pyytävät mainittua ohjelmointikieltä.

Mikä tekee Vulkan Run Time Librariesista erilaisen kuin muut sovellukset?

  • Vulkanissa on jotain silmiinpistävää, ja se vähentää sovelluksen aiheuttamia yleiskustannuksia jakamalla ohjelman suorittamiseen vaadittava työ oikein ja tehokkaasti, toimii hyvin GPU: n kanssa ja samalla se vaatii vähemmän suorittimen käyttöä, mikä parantaa niiden sovellusten käyttöä, jotka edellyttävät Vulkanin käyttöä, sekä käytännöllisin tapa saavuttaa yksinkertainen ja nopea suoritus sovelluksessa ilman ylikuormitusta.
  • Se on samanlainen kuin OpenGL siinä, että se ei ole ankkuroitu yhteen käyttöjärjestelmään, joka tulee olemaan Windows 7: ssä, Windows 8: ssa ja kaikissa Windows 10: n olemassa olevissa versioissa; Vielä vähemmän monimutkaiset järjestelmät, kuten Tizen, Android ja Linux, tuovat tällä tavalla monia sovelluksia, jotka edellyttävät mainittua sovellusliittymää, ja laajentavat markkinoita, jotka kattavat monet mainituille käyttöjärjestelmille erikoistuneet laitteet ja ohjelmien kehittäjät, jotka vaihtelevat vuosien ja uusien päivitysten myötä .
  • Vähentää suorittimen yleiskustannuksia Koska tämä sovellusliittymä erottaa tietopaketit eriksi tällä tavalla, se pystyy jakamaan suurten prosessien tietojenkäsittelyn pienemmissä osissa, jotka saapuvat peräkkäin, toisin sanoen mainitun prosessin paino jaetaan, jotta sovellus saavuttaa tiivistelmän tiedot nopeammin ja tehokkaammin estäen suorittimen tukkeutumisen tai ylikuormituksen.

ohjelmointikoodeja

Vulkan on tullut markkinoille raikana ilmaa sovellus- ja videopelikehittäjille, ja se on tällä hetkellä eniten käytetty ohjelmoinnissa jättäen OpenGL: n tai DirectX: n taakse, Monissa grafiikkakorttipäivityksissä tai peli- ja laitepäivityksissä Vulkan on lupaava sovellusliittymä, joka muutaman vuoden kuluttua valloittaa koko markkinan sen kasvavan käytön ja parannusten ansiosta versioiden ja versioiden avulla, jotka viittaavat nykyisiin peleihin tai sovelluksiin ulos nykyisillä markkinoilla.