Skip to content

Kuinka asentaa Instagram lataamatta sitä Google Play -kaupasta

4 de syyskuu de 2021
celular instagram instalado 14291

Play Kauppa on perinteinen sovelluskauppa puhelimille, joissa on Android -käyttöjärjestelmä, alun perin julkaistu vuonna 2008, jolla on virallisten Googlen tietojen mukaan yli 2,5 miljardia rekisteröityä käyttäjää.

Android -käyttäjinä meillä on aina ollut ajatus, että voit ladata haluamasi sovelluksen tai pelin vain vastaavan sovelluskaupan (Play Kaupan) avulla. Tästä huolimatta, on mahdollisuuksia Chrome -selaimen kautta voidaksemme hankkia haluamamme sovellukset.

Google Chrome -selaimen avulla voit helpottaa sovellusten hankkimista ilman rekisteröitymistä tai avata tilin tai siirtyä maksamaan. Vain etsimällä Googlesta haluamasi sovelluksen nimi, löydät sen ja voit ladata sen, ainoa asia on, että se tehdään ei-perinteisessä muodossa, joka on APK.

Mikä on APK -sovellus?

APK (Android -sovelluspaketti) -sovellus on asennuspaketti, joka sisältää sovelluksesta koottuja tietoja; toisin sanoen se on beta -versio niin sanotusta sovelluksesta. Sitä käytetään tehokkaasti laitteissa, joissa on vähän tallennustilaa.

Toimii Googlen kautta, koska se on sidoksissa Android -käyttöjärjestelmään ja sallii minkä tahansa sovelluksen tietojen lataamisen mihin tahansa järjestelmän kanssa yhteensopivaan puhelimeen.

Toisaalta se tunnettu siitä, että se ei ole sovelluskaupassa ja siksi kenen tahansa on helpompi asentaa haluamansa sovellukset ja milloin he haluavat. Täällä sinun ei tarvitse rekisteröidä, riittää, että pidät Gmailin auki ja sinulla on Chrome -selain.

On myös tärkeää huomata, että on mahdollista ladata kaikenlaisia ​​sovelluksia mistä tahansa laitteestaOlipa kyseessä pöytä- tai kannettava tietokone, sekä matkapuhelimet ja tabletit (kunhan niissä on Chrome).

APK -sovelluksen ja Play -kauppaan asennetun sovelluksen väliset erot

  1. Suurin ero on, että jotkut ladataan Android -kaupasta ja toinen Chromesta
  2. Sovellukset Play Kaupassa sinulla on korkeampi turvatyyppi
  3. APK: ssa ne voivat olla vähemmän painavia kuin normaalissa muodossa
  4. Lataamiseen kuluva aika
  5. APK: n sovellukset julkaistaan ​​aikaisemmin kuin kaupassa
  6. Kun se ladataan APK: ssa se voi aiheuttaa haittaa tai ei toimi samalla tavalla

Onko APK -sovellusten lataaminen turvallista?

Kun aiot asentaa APK -sovelluksen, sinun on vahvistettava lähde, josta lataus on tehty suosittelemme sen olevan MirrorAPK: staTämä sivu toimii myös eräänlaisena sovelluskaupana, vain se, että se ei ole laitteellasi vaan verkossa, joten lataaminen on helpompaa ja turvallisempaa.

On kuitenkin muita vaihtoehtoja, jotka useimmiten niitä ei kovin suositella Koska ne tarjoavat jonkin verran turvattomuutta lataavalle käyttäjälle, sinun kannattaa tarkistaa sovellus näitä toimintoja suoritettaessa, koska huonot versiot ja muut, jotka sisältävät viruksia tai sinua häiritseviä virheitä, voidaan ladata.

Android -käyttöjärjestelmän apk

Onko Instagramin asentaminen mahdollista ilman Google Play Kauppaa?

Useammin ihmiset menevät Play Kauppaan voidakseen asentaa minkä tahansa sovelluksen (mukaan lukien Instagram) helpommin, mutta on käyttäjiä, jotka haluavat etsiä muita keinoja turvallista tehdä se, mutta monesti he eivät tiedä miten tai minne mennä. Siksi selitämme, kuinka sovellus tulisi asentaa oikein menemättä Google -kauppaan.

Jotta voit ladata minkä tahansa sovelluksen APK -muodossaan, on suositeltavaa syöttää Google -selain ja kirjoittaa asennettavan sovelluksen nimi, tässä tapauksessa Instagram APK, sieltä löydät monia Play Kaupan vaihtoehtoisia kauppoja, joissa voit käydä, ja sieltä jatkat sovelluksen lataamista APK -muodossa.

Sinun on pidettävä mielessä, että kun asennat sovellusta matkapuhelimeesi, sinulla on oltava mahdollisuus käyttää tuntemattomia lähteitä, koska ilman sitä et voi suorittaa menettelyä. Ja tällä tavalla voit asentaa Instagramin matkapuhelimeesi käyttämättä Play Kauppaa.

Kuinka ladata APK -sovellus Androidille

Edellisen esimerkin ohjeiden mukaan on niin helppoa ladata paitsi Instagram, myös kaikki muut sovellukset, joiden betaversiota ei ole vielä julkaistu ja jotka voit ladata tässä APK -muodossa. On kuitenkin olemassa sovelluksia, jotka ovat luottamuksellisempia näille versioille, täällä opit käyttämään niitä.

Lataa APKPure Androidille

Google Play Kauppa tarjoaa käyttäjilleen sovelluksen asentaa tiedostoja APK -muodossa, jota kutsutaan APKPureksi; Tämä koostuu laitteessa olevien sovellusten määrittämisestä APK: ssa.

Jos haluat käyttää sitä, sinun on asennettava se Play Kauppaan, etsit sitä kohdistinpalkista ja se tulee näkyviin, valitset sen ja painat lataa. Kun prosessi on valmis, siirry Android -asetuksiisi, kirjoita sitten sovellusvaihtoehto ja aktivoi lopuksi toiminto, joka sanoo ”Tuntematon alkuperä”. Tällä tavalla voit muuntaa latauksesi tähän tiedostomuotoon.

Lataa AltStore iPhonelle

Myös Apple omalta osaltaan antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ladata sovelluksia APK -muodossa yksinkertaisella tavalla. Tämä tehdään asentamalla AltStore matkapuhelimeesi; mutta ensin sinun on ladattava AltServer sen täydennykseksi ja päivitettävä iCloudin ja iTunesin uusimpaan versioon.

Kun tämä on tehty, voit ladata AltStoren Applen sovelluskaupasta; sitten on kyse sen asentamisesta. Valitse ensin tiedosto ja vie se sovelluskansioon, tässä sen pitäisi näkyä valikossa. Sitten sinun on synkronoitava WI-FI-verkko matkapuhelimen iTunesin kanssa, jotta myöhemmin siirryt AltServeriin ja napsautat vaihtoehtoa asentaa AltStore-palveluun. niin helposti ja nopeasti voit käyttää sitä.

Instagram -mobiilisovellus

Kuinka ladata Instagram PC: lle

Jos katsot, että sosiaalisen verkoston virallinen sivu ei toimi hyvin, voit ladata Instagramin helposti noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. Avaa haluamasi selain ja hae ladataksesi Instagram
  2. Avaa turvallisimpana pitämäsi linkki ja uusin versio
  3. Napsauta lataa ja odota, että prosessi on valmis
  4. Avaa lopuksi tiedosto ja se asennetaan automaattisesti tietokoneellesi

Instagram ei ole yhteensopiva Huawei -mobiililaitteeni kanssa

Jos olet Huawei -käyttäjä ja käytät tai aiot avata Instagramia puhelimellasi sovellus ilmoittaa sinulle ”Instagram ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa”; Tämä on ollut yleinen ja viimeaikainen ongelma tämän merkkisten matkapuhelimien käyttäjillä, koska järjestelmä, jonka kanssa sovellus toimii, ei ehkä ole synkronoitu samalla tavalla kuin muut käyttöjärjestelmät.

Se voi myös johtua siitä, että muistisi tallennustila on täynnä, välimuisti aiheuttaa ongelmia, muun muassa … Tässä tapauksessa sinun on siirryttävä laitteen asetuksiin, sitten sovelluksiin ja sieltä Instagramille; mene tänne ja napsauta tyhjennä välimuisti ja tyhjennä sitten tiedot. Tämä on luultavasti tehokas tapa käsitellä haitat.Muussa tapauksessa voit poistaa sovelluksen ja ladata sen uudelleen, jos haluat.