Skip to content

Kuinka avata piilotettujen pelien vähiten salaisuus Nintendo Switchillä? (Esimerkki)

13 de elokuu de 2021
logotipo nintendo switch original 9833

Nintendo Switch oli yksi miellyttävimmistä yllätyksistä jokaiselle suuren N: n fanille, koska tämä toi hienoja ominaisuuksia ja upeita pelejä, on jopa toiminto, jonka avulla voit luoda perheryhmän Nintendolle jakamaan pelejä. Juuri siksi se on tämän päivän opetusohjelma, joten voit nähdä kuinka avata piilotettujen pelien salainen valikko?

Jos et tiennyt tästä salaisuudesta, se johtuu siitä, ettet vieläkään tiedä, kuinka puristaa täysmehu ulos konsolistasi, koska tämän valikkotempin lisäksi on paljon enemmän kuin tehdä kokemuksestasi konsolin kanssa paljon mielenkiintoisempaa kuin se on jo, kuten voit nähdä alla.

Kuinka avata piilotettujen pelien salainen valikko?

Jos haluat aloittaa tämän oppaan oikealla jalalla ja oppia mahdollisimman pian, kuinka voit avata piilotettujen pelien salaisen valikon, ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tietää, on, että et voita mitään ylimääräisiä pelejä tekemällä tätä temppua, koska se todella sallii sinun on näet laajennetun valikon kaikista peleistäsi.

Sitä kutsutaan piilotetuksi valikkoksi, koska se tulee näkyviin vasta, kun konsolissa on kolmetoista peliä, eli sinun on ladattava tai pelattava vähintään kolmetoista peliä että ominaisuus ilmestyy Nintendolle äskettäin.

Kun olet pelannut tai sinulla on nämä kolmetoista elementtiä (mikä onnekas numero), sinun on siirryttävä pelivalikon viimeiseen osaan, joka on näytön oikealla puolella, siellä näkyy nyt kuvake, jonka nimi on ”Kaikki ohjelmat”, jota edustaa neljä valkoista neliötä, jotka muodostavat suuren neliön.

Tämän vaihtoehdon napauttaminen laajentaa valikkoa, voit nähdä kaikki pelit järjestetyssä luettelossasen sijaan, miltä ne näyttivät sinulle aiemmin. Ja voila, se on salaisen valikon salaisuus, jonka Nintendo pitää niille, jotka pelaavat monia sen nimikkeitä.

Muita Big N -konsolin temppuja!

Ylläolevan avulla tiedät jo, kuinka voit avata piilotettujen pelien salaisen valikon, joten on aika näyttää sinulle muita mielenkiintoisia temppuja tai toimintoja, jotka voivat täydentää pelikokemustasi.

Joten kun olet nähnyt tämän, voit jatkaa etsimään osuvampia asioita, kuten: Kuinka pelata Nintendo Switchia muiden konsolien ohjaimilla?

Nyt ensimmäinen temppu, jonka näet, on kuinka ostaa kaupoista tai basaareista muissa maissa. Tämä konsoli on yksi ainoista maailmassa, jolla on vapaa alue, eli sillä ei ole alueellista pelien estoa, joten voit ladata demoja ja jopa ostaa mistä tahansa kaupasta missä tahansa maassa, kuten Japanissa.

Tätä varten sinun on siirryttävä Nintendon viralliselle verkkosivustolle ja luotava toinen tili kuin päätilisi, johon sinun on lisättävä kaikki alkuperäiset tietosi, mutta alkuperämaasi asettamisen sijaan laita se kauppa, jota haluat käyttää.

nintendon klassinen kirjain y logo punainen tausta

Sitten sinun on vain luotava toinen käyttäjä konsoliin ja liitettävä kyseinen tili sille, jolloin näet, että sinä voit päästä valitsemasi maan kauppaan ilman ongelmia (Tämä on oikeudellinen menettely).

Säästä Nintendon akku!

Tämän konsolin avulla voit pelata kannettavassa tilassa, kuten kaikki tietävät, ja tämä on hienoa, ainoa virhe on se, että pelisi vaativuudesta riippuen Kytkimen akku kestää 2,5–6 tuntia (mikä on hyvin vähän).

Voit lisätä peleihisi enemmän aikaa siirtymällä kohtaan ”Konsolin kokoonpano” ja valitse vaihtoehto ”Lentokonetila”, Tämä toiminto saa Nintendon katkaisemaan Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyden antaa akun kestää kauemmin.

Toinen tapa aktivoida tila on pitää HOME -painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan. Ja valmiina siihen, tiedät kuinka avata Nintendon piilotettujen pelien salainen valikko ja tiedät myös muita hyödyllisiä temppuja.

Ennen kuin lähdet, sinä suosittelee laajentamaan tietojasi tästä konsolista entisestään ja etsimään: Kuinka korjata FPS: n tai suorituskyvyn heikkeneminen Nintendolla?, Parantaaksesi kokemustasi.