Skip to content

Kuinka avata PSD-kuvatiedostoja Windows 10 -tietokoneellani? -Adobe Photoshop

23 de maaliskuu de 2022
logo photoshop 18675

Jos olet yksi niistä, jotka käyttävät Adobe Photoshop -ohjelmaa, saatat haluta tietää, kuinka voit avata PSD-tiedoston tietokoneeltasi. Koska jokainen käyttöjärjestelmä on erilainen tietokoneissa, joissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä, heillä on useita tapoja avata PSD-tiedostoja. Tämän tyyppisten tiedostojen avaamiseen käytetään yleensä Adobe Photoshopia, mutta on myös ohjelmia, joiden avulla voit avata nämä tiedostot Windows 10:ssä.

Mitkä ovat parhaat ohjelmat PSD-tiedostojen avaamiseen Windows 10:ssä?

Vaikka PSD-tiedostot avataan pääasiassa Adobe Photoshop -ohjelmassa. On myös mahdollista käyttää muun tyyppisiä ohjelmia Windows 10 -tietokoneeltasi. parhaat ohjelmat PSD-tiedostojen katseluun Windows 10:ssä. Adobe Photoshop -ohjelman lisäksi saatavilla on File Viewer Plus-, Canva- ja CorelDraw-ohjelmat.

photoshop

Adobe Photoshop on yksi tämän hetken suosituimmista grafiikan muokkausohjelmista. jota käytetään luoda pikselipohjaisia ​​rasterikuvia tai grafiikkaa. Lisäksi Adobe Photoshop -ohjelmassa on monia toimintoja, piirustus-, muokkaus- ja valintatyökaluja, jotka ovat hyödyllisiä ammattitason grafiikan luomiseen.

Se on paras ohjelma, jolla voit avata PSD-tiedostoja Windows 10:ssä, se on Adobe Photoshop -ohjelma. Syynä se on paras vaihtoehto, koska PSD-tiedostot ovat oletusmuoto Adobe Photoshop -tietojen tallentamiseen. Siksi tämän ohjelman käyttäminen on aina paras vaihtoehto.

FileViewerPlus

Jos sinulla ei ole Adobe Photoshopia, voit käyttää muita ohjelmia PSD-tiedostojen avaamiseen Windows 10:ssä. Paras vaihtoehto tässä tapauksessa on käyttää File Viewer Plus -ohjelmaa. Mikä on yleinen tiedostojen katseluohjelma Windowsille, joka voi avata ja näyttää yli 300 tiedostotyyppiä. On kuitenkin mahdollista, että joissakin tapauksissa File Viewer Plus -ohjelma ei näytä tiedoston alkuperäistä näkymää muissa muodoissa.

mies käyttää photoshop-ohjelmaa

Kangas

ACD Canvas on graafinen piirustusohjelma, jota käytetään kuvien luomiseen ja muokkaamiseen. Tämä työkalu tarjoaa piirustuskankaan, jota voidaan mukauttaa käytettävissä olevilla työkaluilla.

tässä ohjelmassa yli 120 tiedostomuotoa voidaan avata, joista yksi on PSD-muoto. Ohjelman PSD-tiedostomuotoja voidaan tarkastella, muokata ja muokata. Tehdyt muutokset eivät saa muuttaa tiedoston grafiikan kokoa tai laatua.

CorelDraw

CorelDraw on grafiikkaohjelmisto, joka on saamassa yhä enemmän suosiota sekä kokeneiden että kokemattomien graafisten suunnittelijoiden keskuudessa. Tämä ohjelma on yksi eniten käytetyistä muun muassa logojen, lentolehtisten suunnittelussa.

CorelDraw-ohjelman avulla voit avaa muun tyyppisiä tiedostoja, kuten PSD-tiedostoja. Tämän tyyppisiä tiedostoja voidaan muokata, muokata ja muuntaa muihin muotoihin. CorelDraw on saatavilla tietokoneille, joissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä.

Kuinka muuntaa PSD-tiedosto toiseen kuvamuotoon?

Jos et halua käyttää muita ohjelmia PSD -tiedostosi avaamiseen, sinulla on myös mahdollisuus muuntaa PSD-tiedosto kuvamuotoon. On olemassa monia online-alustoilla, joiden avulla voit muuntaa tiedostosi nopeasti ja helposti. Eniten käytetyt online-alustat tiedostojen muuntamiseen toiseen kuvamuotoon ovat iloveimg.com ja online-convert.com. Molemmat alustat ovat ilmaisia ​​eivätkä vaadi rekisteröitymistä käyttääkseen niitä.

avaa photoshop-tiedosto

”loveimg.com” käyttö

 1. Siirry iloveimg-verkkoalustalle.
 2. Siirry ylös ja napsauta ”Kaikki kuvatyökalut”.
 3. Valitse vaihtoehto ”Muunna kuvat JPG-muotoon”.
 4. Sinun on sitten napsautettava muunnettavan tiedoston tyyppiä, olipa se sitten PNG, GIF, TIF, PSD, SVG, WEBP, HEIC tai RAW.
 5. Napsauta ”Valitse kuvat” -painiketta.
 6. Sitten avautuu ikkuna, jossa sinun on paikannettava ja valitse PSD-tiedosto, jonka haluat muuntaa kuvamuotoon.
 7. Kun tiedosto on ladattu alustalle, sinun on tarkistettava, että se on tiedosto, jonka haluat muuntaa JPG-muotoon.
 8. Napsauta sitten ”Muunna JPG:ksi” -painike.
 9. Napsauta lopuksi ”Lataa muunnetut kuvat” -painiketta.

”online-convert.com” -sivustolla

 1. Siirry online-muunnosverkkoalustaan.
 2. Valitse vaihtoehto ”Muunna kuva”.
 3. Valitse sitten vaihtoehto ”Muunna JPG:ksi”.
 4. Napsauta ”Valitse tiedosto” -painiketta ja lataa sitten PSD-tiedosto alustalle.
 5. Asetusasetuksissa voit muuttaa kuvan kokoa, jonka haluat määrittää.
 6. Kun tiedosto on ladattu alustalle, napsauta ”Käynnistä” -painiketta.
 7. Lopuksi sinun täytyy lataa jpg-tiedostosi. Napsauta ”Lataa” -painiketta, jolloin avautuu ikkuna, jossa sinun on valittava sijainti, johon haluat tallentaa tiedostosi.