Skip to content

Tekstipurskeen tehostaminen Photoshopissa – nopeaa ja helppoa

28 de elokuu de 2021
ilustracion de mujer frente a pc con libros y agendas sobre la mesa

The taidetta siirtää tietoa Kuvien kautta sitä on käytetty viime päivinä erittäin usein tekniikan kehityksen ansiosta. Sen ansiosta on ollut mahdollista saada yhä helpommin käytettävissä olevia kuvankäsittelymenetelmiä, jotta kaikki voivat muokata ja muokata minkä tahansa tyyppisiä valokuvia tai jopa onnistua muuttamaan valokuvasi tai kasvosi karikatyyriksi.

Photoshopin kaltaisia ​​ohjelmia käytetään laajalti suunnittelijat kaikkien sen käyttäjille tarjoamien työkalujen ansiosta. Yksi näistä työkaluista on se, jonka avulla voit käyttää erittäin viileää ja helppoa hiukkasräjähdysvaikutusta tällä ohjelmalla. Jos et ole vielä tuttu, voit oppia, mihin se on tarkoitettu ja mitä työkaluja se on.

Monien käyttäjien on kuitenkin vaikea käsitellä tätä työkalua hyvin, joten jos näin on, älä huoli. Opastamme sinua tässä prosessissa soveltamaan tätä tehostetta kaikkiin muokkaamiisi kuviin.

Se ei ole ollenkaan vaikeaa, joten siirrymme selitykseen siitä, miten voit Käytä räjähdysvaikutusta kaikkiin kuviin Photoshopin avulla.

Mikä on Photoshop?

Ennen selityksen aloittamista puhumme hieman tästä erittäin hyödyllisestä ohjelmasta, jotta opit tuntemaan sen paremmin. Näin saat aiheen selkeämmäksi ja ymmärrät paremmin selityksen, jonka aiomme antaa sinulle tässä artikkelissa.

Photoshop on kuvankäsittelyohjelma, joka tunnetaan laaja -alaisuutensa vuoksi yhtenä parhaista vaihtoehdoista graafiselle suunnittelulle työkaluja. Sitä voidaan käyttää yksinkertaisella tavalla intuitiivisen käyttöliittymän kanssa, jota ei ole vaikea oppia. Voit aloittaa harjoittelun perehtyäksesi ja oppiaksesi käyttämään Photoshopin työkaluriviä.

Tämän ohjelman on kehittänyt vakiintunut Adobe Systems, ja utelias tosiasia on, että sen nimi espanjaksi tarkoittaa Photo Workshopia, joten se on hyödyllisin ammattimaiseen valokuvien retusointiin.

Hiukkasten räjähdysvaikutusta käytetään laajalti korosta tekstiä mitä sinulla on kuvassa ja sen soveltaminen ei ole ollenkaan vaikeaa. Seuraa vain oppaamme ja huomaat, että voit helposti käyttää tätä räjähdysvaikutusta kuviin ilman ongelmia.

Ensinnäkin muistutamme, että sinulla on oltava päivitetty ohjelma noudattamaan vaiheita, jotka näytämme sinulle ilman ongelmia. Jos sinulla ei ole sitä tai haluat päivittää sen, voit tehdä sen sen virallisella verkkosivustolla, jotta saat kaikki ohjelman työkalut päivitetyksi.

Kuinka käyttää tekstin valotustehostetta Photoshopissa?

otsikkohiukkaset mustalla taustalla ja hiukkaset

Menettely on erittäin helppo soveltaa, noudata vain ohjeita, jotka näytämme sinulle erittäin huolellisesti, jotta sinulla ei ole ongelmia ja voit lisätä kaiken haluamasi tekstin kuviin. Siirry tämän jälkeen tietokoneesi Photoshop -ohjelmaan ja käynnistä se pikakuvakkeesta, jotta voit selittää vaikutuksen.

Vaihe 1

Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä Kun olet muokannut kuvaa kankaallesi, on lisätä uusi kerros Tasot -osioon, jotta se ei vaikuta alkuperäiseen kuvaan. Seuraava asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on mennä osoitteeseen tekstityökalu joka on sivupalkissa vasemmalla.

Vaihe 2

Kun olet napsauttanut sitä, kirjoita teksti, jonka haluat näkyvän kuvassa, ja muokkaa haluamiasi parametreja, kuten väriä tai kirjasintyyppiä. Kun olet muokannut sanojen asetuksia haluamallasi tavalla, vedä tekstiruutu ja aseta se haluamaasi kohtaan.

Osa 3

Lopuksi lisätä räjähdys vaikutus palata vasemmasta sivupalkista ja etsi harjatyökalu. Kun olet valinnut sen, etsi vain harjat, joista sinulla on eniten pidettyjä hiukkasia, ja lisää se aiemmin lisäämäsi uuden kerroksen kuvaan.

Jos sinulla ei ole hiukkasharjoja, voit etsiä Internetistä tai lataa tämä paketti harjat, jotka jätämme sinulle seuraavaksi, jotta saat hiukkasvaikutuksia.

Ja voila, sinun tarvitsee vain muokata suuntaa, kokoa, väriä ja muita parametreja niin, että hiukkasillasi on ammattimainen viimeistely. Toivomme, että tästä artikkelista on ollut sinulle hyötyä, eikä sinulla ole ollut ongelmia räjähdysvaikutuksen lisäämisessä tekstiin.