Skip to content

Kuinka zoomata Photoshop-kuvaa? – Pikamuokkausohjaimet

17 de maaliskuu de 2022
logo adobe photoshop 18668

Photoshop on yksi eniten käytetyistä ohjelmista kuvien muokkaamiseen, koska se on yksi markkinoiden täydellisimmistä muokkausohjelmista. Tämän ohjelman avulla voit suorittaa loputtomasti työkaluja, jotka helpottavat muokkausprosessia. Yksi näistä työkaluista on zoomaustyökalu, joka on erittäin hyödyllinen kuvan tietyn osan lähentämiseen.

Mitä menetelmiä voin käyttää Photoshop-kuvieni zoomaukseen?

Adobe Photoshop -ohjelmassa voit Käytä erilaisia ​​menetelmiä kuvien zoomaamiseen. Yksi näistä on työkalurivin käyttö ja hiiren avulla voit suurentaa kuvan tiettyä osaa. Lisäksi voit käyttää zoomaustyökalua myös tietokoneen näppäimistön avulla.

Työkalupalkin kanssa

Zoomaustyökalun käyttämiseksi sinun on ensin avattava Adobe Photoshop -ohjelma ja valittava tiedosto, joka sisältää zoomattavan kuvan. Kun avaat tiedoston, sinun on tehtävä se mene apupalkkiin joka on vasemmalla puolella. Photoshopin muokkaustyökalujen käyttämiseksi.

Käytettävissä olevista työkaluista löytyy zoomausvaihtoehto, jonka avulla voit lähentää kuvan tiettyä osaa. Jotta voit käyttää sitä, sinun on käytettävä Z-kirjaimen pikakuvaketta.

Hiiren käyttö

Zoom-työkalua voidaan käyttää myös hiirellä, ja voit tehdä sen monella tavalla. Ensimmäinen on vetämällä hiiren osoitinta kuvan päälle tämä luo pinnan, jossa on rajoitettu reunus, joka osoittaa valitsemasi alueen.

Toinen tapa, jolla voit käyttää hiirtä zoomaustyökalua, on klikkaamalla kuvaa. Tällä halutaan suurentaa aluetta ja suurentaa valittua aluetta, jotta kuvan tietystä alueesta saadaan parempi visualisointi.

näppäimistöltä

Yksi temppu, jonka avulla voit myös zoomata Photoshopissa, on käyttää tietokoneen näppäimistöä pikanäppäimien avulla. Zoomaustyökalun käyttämiseksi sinun on liikutettava hiiren vieritysrullaa eteenpäin pitäen sitä alhaalla painoi näppäimistön ALT-näppäintä.

Jos haluat käyttää tätä menetelmää, voit lisätä tai vähentää, sinun on mentävä alkuun ja napsautettava ”Muokkaa”. Valitse sitten ”Preferences” -vaihtoehto ja napsauta ”Yleiset” ja napsauta sitten ”Asetukset” ja valitse vaihtoehto ”Zoomaa vierityspyörällä”. Sitten voit zoomata seuraavalla tavalla, suurentaaksesi sinun on siirrettävä pyörää eteenpäin ja pienentääksesi on siirrettävä pyörää taaksepäin.

Adobe Photoshopia käyttävä henkilö

Mitä toimintoja voidaan suorittaa Photoshopin lisätyssä tilassa?

JOS haluat käyttää työkalua, sinun tulee tietää, että voit myös tehdä toisin toiminnot, jotka voidaan suorittaa lisätyssä tilassa Photoshopista, jonka löydät yläreunan työkalupalkista, jossa näet joukon käytettävissä olevia paneeleja, joiden avulla voit muokata työtilan näkymää pikanäppäimillä.

todellisia pikseleitä

Yksi zoomaustyökalun toiminnoista on todelliset pikselit, joka näyttää kuvan mitat. Tämä muuttamatta Photoshop-ikkunan sisällä olevaa kuvaa. Mahdollistaa zoomaus- tai pienennysvaikutuksen poistamisen.

sovi näyttöön

Toinen toiminto, jota voit käyttää, on sovittaa kuva Photoshop-ikkunan reunoihin. Sinun täytyy tehdä niin valitse vaihtoehto ”Sovita näyttö”joten kuva sopii automaattisesti Photoshop-ohjelman ikkunan reunojen kokoon.

muokata kuvia tietokoneella

täytä näyttö

Voit myös käyttää ”Täytä näyttö” -toimintoa, joka on hyvin samanlainen kuin edellinen. Mutta sillä erolla, että tämä vaihtoehto sallii vain sinulle suurentaa kuvan kokoa kunnes se sopii Photoshop-ohjelman kaikkiin reunoihin. Tämä koskee sekä vaaka- että pystymarginaaleja.

tulostuskoko

Viimeinen vaihtoehto, jonka löydät zoomaustyökalulla suoritettavista toiminnoista, on ”Tulostuskoko” -toiminto. Mikä näyttää kuvan todellisilla mitoilla cm:nä ilmaistuna, jotta sinulla on kuvan todellinen kuvakoko. Joko lähettää tulostettavaksi tai muuntaa kuva JPG-muotoon käytettäväksi verkkoalustalla.