Skip to content

Kuinka estää yksityisviestit Instagramissa ja poistaa ne kokonaan käytöstä

4 de syyskuu de 2021
logo instagram editado 14091

Instagram -viestipalvelu on miljoonien tiedossa, sovelluksen suorat viestit tai chat -ryhmät toimivat väliaikaisena korvikkeena muille yleisön käyttämille ja tunnetuille palveluille, kuten WhatsAppille. Vaikka on yksityiskohtia, jotka voivat ärsyttää joitain käyttäjiä, jotka haluavat säätää, kuka lähettää tai ei lähetä viestejä tililleen, joten on mielenkiintoista analysoida vaihtoehtoja, joita käyttäjien on säädettävä.

Mitä eroa on Instagramin yksityisviesteillä ja yksityisviesteillä?

Instagram sallii kaikkien käyttäjien aloittaa keskustelun alustaltaan ilman, että heidän tarvitsee siirtyä toiseen sovellukseen. Näitä viestejä kutsutaan ”suoriksi tai yksityisiksi”; varmasti näiden kahden tekstityypin välillä ei ole eroa. Merkittävää on kuitenkin se, että näillä viesteillä on tietynlainen yksityisyys sen lisäksi, että voit lähettää viestejä, jotka näkyvät vain hetken, ja ”väliaikaiset viestit” poistetaan.

Kuinka estää suorat viestit Instagramissa

Valitettavasti mahdollisuus estää kaikki viestit on olematon, koska vain on kaksi vaihtoehtoa, jotka voidaan valita Sovelluksen suorien viestien säätämisen ja poistamisen aikana, jotka ovat jo väliaikaisia ​​ratkaisuja, jos et halua tehdä manuaalista valintaa, viesti tulee näkyviin samalla tavalla.

Kuinka estää muukalaiset välttämään heidän viestinsä

Joskus saamme viestejä tuntemattomilta ihmisiltä; Joko siksi, ettemme seuraa tai seuraa meitä Instagramissa tai koska meillä ei yksinkertaisesti ole pienintäkään aavistusta siitä, keitä he voivat olla. Jotta monet käyttäjät eivät pidä tällaisten ilmoitusten vastaanottamisestaSiksi selitämme, mitä voit tehdä estääksesi vieraiden viestit.

Tee se tietokoneeltasi

Tuntemattomien käyttäjien viestien estäminen on hieman helppoa; Tätä varten sinun on noudatettava alla annettuja ohjeita, jotta voit tehdä sen tietokoneeltasi.

 • Ensimmäinen askel on aina avata sovellus tietokoneelta, vaikka jotkut käyttäjät saattavat tarvita lisävaiheita sen avaamiseksi tietokoneella.
 • Kun olet avannut sovelluksen, sinun on avattava oikeassa yläkulmassa oleva viesti -välilehti, jonka symboli on samanlainen kuin Facebook Messenger.
 • Kun olet siirtynyt välilehdelle, kaikki yhteystiedot, joiden kanssa olet puhunut, tulevat näkyviin, ne voivat olla seuraajia tai seurattavia, jolloin voit valita henkilön, jonka päätät estää.
 • Kun henkilö on valittu, sinun on siirryttävä keskusteluun ja valittava kolme kohtaa oikeasta yläkulmasta, jossa näkyy paljon mahdollisia vaihtoehtoja keskustelun käsittelemiseksi vastaanotetuista ja lähetetyistä multimediatiedostoista siihen vaihtoehtoon, näkyy kirjaimilla punaiset ”Block” -varoituskyltit.
 • Jos vaihtoehtoa painetaan, käyttäjä estetään ilman, että hän voi tietää sen, jolloin käyttäjä voi välttää sen.

Vaikka tämä vaihtoehto on tylsä, on tehokkain lopettaa roskapostia lähettävät käyttäjät, jotka päättävät lähettää haitallisia viestejä tai yksinkertaisesti käyttäjien kanssa, joiden kanssa he eivät halua jatkaa puhumista. Vaikka nykyinen lukija saattaa olla kiinnostunut tietämään, ovatko he estäneet sen, koska se on hiljainen vaihtoehto, joka voi olla virhe.

Tee se matkapuhelimestasi

Jos haluat nyt estää tuntemattomien käyttäjien Instagram -viestit matkapuhelimestasi, noudatettavat ohjeet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin aiemmin paljastetut. Aluksi avaat sovelluksen matkapuhelimellasi ja siirryt sitten suoraan viesteihin (DM / MD), joka sijaitsee alustan oikeassa yläkulmassa, tai vain olemalla alussa liu’uttamalla näyttöä vasemmalle.

Kun olet tässä osassa, sinun on valittava tuntemattoman käyttäjän viesti, kirjoita sinne; myöhemmin napsautat kolmea pystysuoraa pistettä, jotka löydät oikeasta yläkulmasta, ja valitset sieltä ”lohko” -vaihtoehdon. Tällä tavalla tapahtuma toteutetaan ja se toimii tehokkaasti Et varmasti saa viestejä tältä käyttäjältä.

mies käyttää mobiilisovelluksia

Voidaanko kommentit estää Instagramissa?

Jos et halua estää käyttäjää suoraan, mutta haluat poistaa joitain heidän kommenttejaan, koska ne voivat olla hieman loukkaavia, uhkaavia tai vahingoittavat henkilökohtaista tai yrityskuvaa; sitä varten Instagramin avulla voit estää kommentteja tämän tyyppisille käyttäjille helposti. Noudata pian antamiamme ohjeita.

 1. Avaa sovellus matkapuhelimesta tai tietokoneesta
 2. Siirry profiiliisi ja avaa valikko
 3. Paina kohtaa ”asetukset”
 4. Napsauta sitten ’yksityisyys’
 5. Kun olet siellä, siirryt vuorovaikutusosioon
 6. Täällä näet ”kommentit”; tässä näkyvät vaihtoehdot: estää kommentti; manuaalinen suodatin ja; piilota loukkaavat kommentit
 7. Valitse haluamasi, jos se on ensimmäinen, sinun on löydettävä käyttäjä ja siinä kaikki

Muita tapoja estää viestejä

Aseta profiili yksityiseksi välttääksesi ei -toivotut viestit

Vaikka muiden käyttäjien estäminen ei ole huono idea, mutta se voi olla työlästä, koska jos käyttäjää seuraavia käyttäjiä tai ei, jotka haluavat pysyä rauhassa, on liikaa, niin toinen vaihtoehto, joka voi toimia käyttäjälle on omassa profiilissasi; Vaikka joillekin käyttäjille vaihtoehto ei ole lopullinen, heidän tilinsä muuttaminen yksityiseksi profiiliksi, joka on hyödyllinen joillekin ja ei niinkään muille, vaikka on olemassa toinen vaihtoehto.

Näytä viestisi chatissa tai eivät

Verkkokäyttäjän haluttu yksityisyys voi joskus puuttua, mutta Instagramissa on useita vaihtoehtoja henkilön yksityisyyden varmistamiseksitai yksinkertaisesti sallii viestien paremman sääntelyn, jolloin viestit eivät enää näy suoraan chattina.

 • Kuten edellisessä vaihtoehdossa, sinun on vain avattava sovellus, mutta sen sijaan, että ottaisit viestipalvelun käyttöön, sinun on annettava oma profiilisi, jossa näkyvät kaikki tavalliset vaihtoehdot.
 • Useista vaihtoehdoista tärkein näkyy taustalla ’Asetus’.
 • Sinun on annettava tilin asetukset oikeassa yläkulmassa, josta näet monia vaihtoehtoja ja mahdollisia tehtäviä, ensimmäinen vaihtoehto on välilehti ’Yksityisyys’.
 • Kun olet siirtynyt tietosuoja -välilehteen, jotkut vaihtoehdot näkyvät alaspäin Viestit -välilehdessä, jossa on erilaisia ​​vaihtoehtoja valita, haluatko, että vastaanotetut viestit näkyvät chatina vai eivät.

Käyttäjä voi valita useista vaihtoehdoista itselleen sopivana vaihtoehtona.Pyyntö -vaihtoehdon vuoksi käyttäjän vastaanottamat viestit eivät enää näy pääkeskusteluissa keskusteluna, mutta ne pyyntöinä, jotka voidaan hylätä tai hyväksyä.

Suorat Instagram -viestit

Jos poistan Instagram -viestit käytöstä, voinko myöhemmin hakea keskustelut?

Kun poistat käytöstä tai poistat joidenkin käyttäjien viestit Instagramistasi, ne on mahdollista palauttaa varmuuskopion luomisen yhteydessä saman sovelluksen tarjoama. Tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja yksityiskohtaisen ratkaisun, jotta voit soveltaa sitä milloin tahansa sopivaksi katsomallasi hetkellä.

Aloita avaamalla sovellus matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi kirjoittamalla profiilisi. Siirry sitten asetusosaan (näytön yläosa); kirjoita ”asetukset” ja sitten ”suojaus”. Kun olet siellä, siirry tietoihin ja historiaan ja myöhemmin siihen, missä se sanoo ”Lataa tiedot”.

Jo tässä vaiheessa Instagram pyytää sinua antamaan sosiaalisen verkoston salasanan ja sähköpostin jossa saat yksityiskohtaisia ​​tietoja paitsi viesteistäsi; mutta myös muita komponentteja, kuten valokuvia, rullia, tallennettua ja / tai julkaistua sisältöä, videoita, tykkäyksiä, pyyntöjä, kommentteja jne. … Tällä tavalla voit palauttaa ne helpommin; Tämä pätee täsmälleen samaan, jos teet sen Android- tai iOS -mobiililaitteesta ja jopa mistä tahansa tietokoneesta.