Skip to content

Kuinka helposti muuttaa maani sijaintia Instagramissa

14 de elokuu de 2021
iphone instagram

Ei ole salaisuus kenellekään, että yksi alustoista, joka saa suuren suosion sosiaalisen median käyttäjiltä vuonna 2020, on Instagram. Se pyrkii jo jonkin aikaa tekemään tärkeitä muutoksia, jotka mahdollistavat paremman vuorovaikutuksen käyttäjien kanssa. Seuraavassa opetusohjelmassa haluamme näyttää sinulle vaiheet, jotka sinun on noudatettava, jotta opit kuinka vaihtaa helposti maani sijaintia Instagramissa.

On totta, että päivittäin Instagramiin ladattavan sisällön määrä kasvaa, joten voimme sanoa, että se on muodikas sosiaalinen verkosto. Alussa sitä käytettiin lähes yksinomaan valokuvien lataamiseen, nyt se on yleisin tapa, jolla käyttäjät kommunikoivat seuraajiensa kanssa yksityisviesteillä, jotka tunnetaan paremmin nimellä DM.

Muita uutuuksia, jotka ovat mahdollistaneet tämän massiivisen käytön tässä sovelluksessa, on heidän tarinoidensa julkaiseminen. Tästä syystä haluamme antaa sinulle enemmän artikkeleita, jotka voivat opettaa sinua käyttämään sen eri toimintoja. Sekä tämä opetusohjelma, joka opastaa sinua, jotta voit vaihtaa helposti maani sijaintia Instagramissa.

Kuinka helposti muuttaa maani sijaintia Instagramissa

Minkä vuoksi voit helposti muuttaa maani sijaintia Instagramissa, suosittelemme, että käytät sovellusta, jonka voit ladata ilmaiseksi Play Kaupasta. Tämän työkalun avulla voimme siirtyä Instagram -sovellukseen ja antaa vaikutelman, että teemme sen toisesta maasta.

Aiomme tehdä tämän VPN: n kautta ja tämän avulla voimme muuttaa maani sijaintia milloin tahansa. Sovellus on nimeltään Suojattu VPN ja voit ladata sen alla olevasta linkistä. Mutta jos haluat ladata toisen sovelluksen, sinulla on siihen täysi oikeus.

Sinun on sitten ladattava ja asennettava sovellus matkapuhelimeesi, nyt kun avaat sovelluksen, siirryt näytön oikeaan yläkulmaan ja napsautat lippukuvaketta. Jotta voit valita haluamasi maan VPN: n. On erittäin suositeltavaa valita aina Yhdysvallat, koska uutiset koskevat ensin kyseistä maata.

Valitsemalla Yhdysvallat, aloitat heti muodosta yhteys ja se näkyy myöhemmin, Yhdistetty. Osoittaa, että yhteys on muodostettu tästä maasta, meidän on nyt avattava Instagram -sosiaalinen verkosto toisesta maasta. Aiomme tehdä sen seuraavalla tavalla, jotta paljastamme sinut alla.

Kuinka pääsemme Instagramiin toisesta maasta

Tämä toimenpide on hyvin yksinkertainen, kun olet pystynyt määrittämään sen VPN. Seuraava askel, jonka sinun pitäisi tehdä, on poistaa Instagram -sovellus kokonaan, varmista, että kaikki tiedot ja välimuisti on tyhjennetty. Kun tämä on tehty, aiomme asentaa sen uudelleen, noudata samoja vaiheita kuin asennit sen ensimmäistä kertaa.

Mitä me saamme tällä toiminnolla, että suorittamasi asennus tekee sijainniksi sen, joka poistetaan VPN: stä. Toisin sanoen se vie valitsemasi maan sijaintiparametrit ja todennäköisimmin voit saada toimintoja, joita sinulla ei ollut aiemmin, koska ne eivät olleet saatavilla alkuperäalueellasi.

Kun asennus on valmis Instagram -sovellus, Siirrymme nyt tilillemme ja kirjaudumme sisään. Nyt olet tililläsi, mutta eri paikassa ja jos kirjoitat tarinoita, huomaat, että sinulla on saatavilla suuri määrä tarroja, joita et aiemmin löytänyt.

kartta punaisia ​​pisteitä

Tämä on hyvä ratkaisu tapauksiin, joissa tietyt sovelluksen toiminnot eivät ole sallittuja. Muista, että tiettyihin toimintoihin pääsee käsiksi alkuperäalueesi mukaan. Ja tällä tavalla he ovat oppineet ottamaan muutaman askeleen kuinka helposti muuttaa maani sijaintia Instagramissa.