Skip to content

Kuinka katsella Atresmedia Player Onlinea LG: llä, Samsungilla tai minkä tahansa valmistajan älytelevisiolla? (Esimerkki)

1 de syyskuu de 2021
logotipo atresmedia 9423

Atresmedia on yksi suurimmista elokuva- ja televisioteollisuuden yrityksistä, ja tästä syystä se on ovat luoneet lukemattomia työkaluja, joiden avulla voit nauttia niiden sisällöstä kaikkialla, joten tämä mielessä tänään opit kuinka katsella Atresmedia Playeria verkossa älytelevisiostani?

Ja vaikka monet ihmiset jo osaavat käyttää suoratoistolaitteita tai älytelevisioita, todellisuus on, että on enemmänkin niitä, jotka eivät osaa tehdä sitä, joten on tarpeen luoda tällaisia ​​oppaita, jotka ottavat sinut kädestä (prosessi ei ole monimutkainen, koska Atresplayer toimii samalla tavalla kuin Twitch Prime toimii).

Nyt päästäksesi suoraan asiaan ja oppiaksesi nopeasti katsomaan Atresmedia Playeria verkossa älytelevisiostani, sinun on ensin pidettävä mielessä, että jos sinulla ei ole uusimman sukupolven Samsung- tai LG -älytelevisiota (valmistettu 2015), tarvitset ulkoisen laitteen, jonka avulla voit suoratoistaa.

Jos sinulla on tällainen uusi Smart TV, sinun tarvitsee vain tehdä siirry television sovelluskauppaan ja sieltä sinun pitäisi saada virallinen Atresmedia -sovellus.

Jotta voit käyttää sitä, sinun on vain ladattava se kuten mikä tahansa muu, ja siinä kaikki, muuten sinun on vain kirjauduttava sisään tililläsi tai nimettömänä, jos sinulla ei ole sitä.

Jos olet yksi onnekkaista, jolla ei ole tämän tyyppistä televisiota, sinun on ostettava suoratoistolaite yllä kuvatulla tavalla. Mainitut laitteet voivat olla joko Android, Xiaomi mi Box, Roku ja muut.

Näiden hinnat voivat vaihdella markkinoilla, mutta esimerkiksi Rokun arvo on 20 euroa, joten se ei ole niin paljon mitä sinun on maksettava voidaksesi nähdä Atresmedian televisiossasi.

On huomattava, että näillä suoratoistolaatikoilla ei tarvitse olla uusinta televisiomallia, mutta televisiossasi on kuitenkin oltava HDMI -tulo, koska muuten laitteen yhdistäminen on mahdotonta.

Kuinka käyttää suoratoistolaitetta?

Nyt kun tiedät kuinka katsella Atresmedia Playeria verkossa viimeisimmän sukupolven Smart TV: llä, sinun on aika oppia käyttämään suoratoistolaatikkoa, jotta et menetä ohjelmointia.

Esimerkki, joka sinulle tänään annetaan, on Xiaomi Mi Box S, koska se on nykyään myydyin suoratoistolaiteProsessi on kuitenkin samanlainen useimmissa näistä laitteista (löydät aina, miten voit nähdä ja pelata Rokusta tai katsella Android -laatikostani itse).

television atresmedian värit

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä Xiaomi Mi Boxin käyttämiseksi, on liittää se televisioon HDMI-tulon kautta, minkä jälkeen sinun on liitettävä laatikko kotisi Wi-Fi-verkkoon (ohjeet annetaan näytöllä). Tämän prosessin päätyttyä sinun on mennä kauppaan se on siellä aloitusnäytössä.

Saman hakukoneessa laita ”Atresplayer”, Kun sovellus tulee ulos, lataa se kuten mikä tahansa muu ja voila, voit aloittaa sen käytön ilman ongelmia joko ilmaiseksi tai kirjoittamalla tilisi.

Muista se, koska se suoratoistaa Internetin nopeus liittyy suoraan laatuun ja sarjan toistonopeus ja suoratoisto, joten kannattaa etsiä, miten nopeuttaa ja parantaa videon suoratoistoa.

Ilman muuta lukemista voidaan vihdoinkin sanoa, että kysymys Kuinka katsella Atresmedia Playeria verkossa älytelevisiostani? On ratkaistu, joten voit mennä nauttimaan.