Skip to content

Mitä kanavia Atresmedia sisältää? Elokuvan ohjelmointi, sarja jne.

1 de syyskuu de 2021
logotipo atresseries 9424

Atresmedia on yksi Espanjan suurimmista kanavaketjuista. Tämä tili sisältää kaikenlaisia ​​sarjoja ja elokuvia, joista voit nauttia sen sovelluksessa tai virallisella Atresplayer -sivulla. Niiden ohjelmointi on niin monipuolista, että kaikki eivät tiedä mitä he lähettävät, joten näet tänään Mitä kanavia Atresmedia sisältää?

Tämä saattaa kuulostaa typerältä, mutta totuus on, että jos aiot maksaa tilauksen, on parempi tietää, mitä sisältöä se tuo mukanaan, koska jos et maksa jostakin, joka ainakin sinulle ei ole sen arvoista ollenkaan.

Nyt päästäksesi suoraan asiaan ja oppiaksesi nopeasti, mitä kanavia Atresmedia sisältää, ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, että sekä virallinen sovellus että sivu näyttävät samaa sarjaa, elokuvia ja kanavia, joten sinulla ei ole enemmän etuja, jos käyttää yhtä tai toista.

Mitä jos voi muuttaa näkyvän sisällön määrääRiippumatta siitä, oletko Premium -käyttäjä vai et, koska jos et ole maksanut Atresplayer -tilausta, et voi nauttia kaikesta saatavilla olevasta (tämä maksullinen tilaus käsitellään samalla tavalla kuin Twitch Prime toimii).

Jos tämä on ollut sinulle selvää, sinun on aika tietää, mitä kanavia Atresmedia sisältää alustalleen, ja vastaus on kaikki siihen ryhmään kuuluvat kanavat, toisin sanoen: Antena 3, LaSexta, Neox, Nova, Mega ja Flooxer.

Jokaisella näistä kanavista on oma sarja, jonka näet suorana lähetyksenä tai myöhemmin samalla sivulla (on huomattava, että on sarjoja, jotka poistetaan 7 päivää lähetyksen jälkeen).

Atresplayer -sarjan luettelo tai ohjelmointi!

Nyt kun tiedät, mitä kanavia Atresmedia sisältää, on aika näyttää sinulle mitä sarjoja voit nauttia, jotta saat käsityksen Atresmedian tai Atresplayerin laadusta.

Saatavilla olevat sarjat ovat: Täällä ei ole Kuka Viva, Rakkaus on ikuisesti, Puente Viejon salaisuus, fysiikka tai kemia, bandolier, suojatut, siellä alhaalla, Solmu, Yksi askel eteenpäin, Perse ilmassa, Komentajaryhmä, Kädet , Velvet, Doctor Mateo, No Identity, Great Hotel, Benidor, Vis a Vis, Companions.

Elävä laulaminen, Ihastuttavat naapurini, Apteekki päivystyksessä, Oletettu syyllinen, Camp Albanita, Suurlähetystö, Pienet sattumat, Ihmiset puhuvat, Häviäjä, Ulyssesin oireyhtymä, Hispania the Legend, Mata -perhe, Suolla, Jotain juhlittavaa, Toledo , Yli 100 valhetta.

Etsitkö pohjoista, Teurastamo, Tapahtuma, Punainen ympyrä, Typerä keitto, Terror -sovellus, The Formula, The Who, Terror and Fair, Ilmiöt, Party, Imperium, Undetectable, Alba, Apache, sesonkiaika, The Hunter, Pakolaiset, El Astro, Marco, monien muiden joukossa.

Atresmedia News ja Telenovelas

Kuten tiedät jo hieman enemmän sarjan luettelosta, on aika näyttää sinulle saippuaoopperat ja uutiset osoittavat, että voit nauttia. Uutiset ja informatiiviset ohjelmat olisivat:

A3 -uutiset, kuudes uutinen, sinun aikasi, kuudes avain, kuudes meteo, Atresmedia -keskustelu, ratkaiseva keskustelu, haastattelut ja erikoisuudet kuudes.

ohjelmoida keskustelun atresmedia -kanava

Saippuaoopperoiden osalta näkyvimmät ovat: insensate corazón, la guerrera, Imperio, La Vida Sigue, sydämen labyrintit ja vierekkäin.

Dokumentit ja Cinema of Atresmedia

Koska tiedät jo, mitä kanavia Atresmedia sisältää, ja myös useimmat sen sarjat ja informatiiviset ohjelmat, on aika lopettaa tämä opetusohjelma lukemalla, mitä dokumentteja ja elokuvia voit nauttia, jotta sinun ei tarvitse vaihtaa Netflixiin tai oppia MiTelePlus toimii.

Näitä ovat: Ratkaiseva vaisto, Mitä totuus piilottaa, I Kokki, Henkilökohtaiset istunnot, Nautical, Hiljaisuuden strategia, Tuomaristo päiväksi ja Antena 3 -elokuvan parhaat puolet.

Ja voila, sillä tiedät kaiken tarvitsemasi, jotta päätät joko vuokrata Atresmedia -tilauksen tai ainakin alkaa katsella heidän live -esityksiään ilmaiseksi. Muista tämä se on suoratoisto -ohjelma Joten jos aiot käyttää sitä, ei ole huono, että etsit kuinka nopeuttaa ja parantaa suoratoistoa ja laittaa sen laatuun.