Skip to content

Kuinka saada Atresmedia Player Premium – Tunne Premium -paketin edut

1 de syyskuu de 2021
atresplayer icono 9344

Suoran sisällön lähetyksen lisääntymisen myötä jotkut yritykset, kuten Atresmedia, tarjoavat Premium -paketin sarjojen, elokuvien ja perinteisten televisio -ohjelmien toistamiseen. Tästä syystä kehotamme sinua lukemaan tämän artikkelin, jonka avulla opit Kuinka saada Atresmedia Player Premium – Opi Premium -paketin eduista.

Atresmedia Player Premium tai paremmin tunnettu Atresplayer Premium on videoalusta Atresmedia -yrityksen luoma. Sieltä löydät monipuolista sisältöä ja alhaisen kysynnän ehdotuksia ilman mainontaa, aivan kuten tapahtuu, kun lataat ja asennat Netflixin.

Alusta tarjoaa kaikki Atresmedia -ketjun kanavat suorana, sekä ainutlaatuista ATRESplayer -sisältöä, kuten sarjoja, dokumentteja ja elokuvia. Sisältö laajenee ajan myötä ja on saatavilla alkuperäisellä kielellä.

Mihin Atresmedia Player Premium on tarkoitettu?

ATRESplayer Premium on erittäin hyödyllinen niille käyttäjille, jotka haluavat käyttää teräväpiirtosisältöä, ladata videoita offline -tilassa ja välttää mainoksia.

On huomattava, että alusta tarjoaa myös ilmaisen palvelun ilman esikatseluja ja mainontaa. Useimmat käyttäjät suosivat kuitenkin Premium -palvelua, koska se on saatavilla mobiililaitteille, tietokoneille ja tableteille.

ATRESplayer Premium sopii niille, jotka nauttivat maailmanesityksistä, perheen suosituimmista ohjelmista Atresmedia -kanavatsekä sisällön toistaminen samanaikaisesti kahdessa laitteessa, joilla on sama tili.

Tästä syystä, jos haluat hankkia tämän palvelun, sinun on tiedettävä jotkut alla esitetyt Estrimedian vaatimukset.

Internet-yhteys

Jotta voit nauttia ATRESplayer Premium -alustasta, on välttämätöntä, että yhteyden nopeus on vähintään 6 megatavua. Tällä tavalla käyttäjät voivat käyttää sisältöä yleensä.

Kuitenkin ne, jotka haluavat toistaa 4k sisältöä ne tarvitsevat jopa 18 megatavua. Syy, miksi yhteyden nopeus on tarkistettava ennen palvelun pyytämistä.

Sallitut laitteet

ATRESplayer Premium mahdollistaa sisällön toistamisen mobiililaitteilla, kuten iPhonella, iPadilla, Androidilla, ja televisiolle on välttämätöntä, että sinulla on älytelevisio, vaikka on myös muita yrityksiä, jotka toimivat ilman tätä rajoitusta, joten Netflixiä voi katsella ilman Älytelevisio.

Käyttäjät voivat käyttää erilaisia ​​sovelluksia televisiostaan, kuten Android TV, Apple TV ja Fire TV, ladatakseen valitsemansa sovelluksen ja nauttiakseen sisällön suoratoisto.

Käyttöjärjestelmä

Jos aiot käyttää ATRESplayer Premium -palvelua, sinulla on oltava Windows XP tai uudempi versio. Myös Linuxin käyttöä tuetaan ja niitä on laitteen saatavuus iOS- ja Android -järjestelmillä.

mainostaulun antenni 3

Selaimet, joita voidaan käyttää

ATRESplayer Premium -palvelua voidaan käyttää seuraavilla selaimilla: Chrome, Firefox, Safari, Opera ja Edge. Se on erittän tärkeää pitää selain ajan tasalla uusimpaan saatavilla olevaan versioon, jotta voit hyödyntää täysimääräisesti videoalustan etuja.

Mitä etuja Atresplayer Premium -paketilla on?

ATRESplayer Premiumin tärkeimpiä etuja ovat viimeisimmän sisällön saatavuus, joka saa suuremman suosion Espanjan audiovisuaalisessa panoraamassa. Hinta on saatavilla ja Premium -paketin leikkaukset ja mainonta eliminoidaan.

Lisäksi Atresmedia -yritys takaa a hyväksyttävää suorituskykyä ja laatua, amerikkalaisten sarjojen läsnäolo, lyhyt videoalusta nimeltä Flooxer ja telenovela -kanava.

Toinen ATRESplayer Premiumin tarjoama etu liittyy minkä tahansa laitteen saatavuuteen, olipa se sitten tietokone, älypuhelin, televisiot ja tabletit. Tässä mielessä voit tallentaa sisällön tietokoneellesi aivan kuten se tapahtuu ladattaessa elokuvia ja sarjoja Netflixistä.