Skip to content

Kuinka katsella Instagramia suoraan tietokoneesta, mobiilista ja televisiosta

3 de syyskuu de 2021
instagram celular iphone blanco forro rosa 14510

Instagram on sosiaalinen verkosto, joka on vastannut teknologian mullistamisesta. Tämän verkon avulla voit aloittaa välittömän vuorovaikutuksen seuraajiesi kanssa. Siksi tänään tässä artikkelissa opit kuinka voin katsella live -videoita, elää tai suoraan Instagramissa Windows -tietokoneeltani.

Tästä sovelluksesta on tullut varsin tehokas verkko vuoteen 2017 asti Instagramilla oli noin 700 miljoonaa aktiivista käyttäjää tällä alustalla. Tästä syystä tämä yritys on vähitellen noussut huipulle ja innovoinut käyttäjiään.

Windows -tietokoneelta suorien lähetysten katsomisen vaatimukset

Instagram -alusta versiossaan mukautettavissa Windows -tietokoneeseen, jokin aika sitten ei ollut mahdollista nähdä minkäänlaista suoraa lähetystä; koska verkossa ei ollut tarpeeksi sopeutumiskykyä toimiakseen. Nykyään se on kuitenkin jo mahdollista tehdä, joissakin tapauksissa yksinkertaisella tavalla; muissa ei niinkään.

Useat käyttäjät ovat huomanneet, että heidän tietokoneellaan ympyrä ei näy profiilikuvassa joistakin tileistä, joita seuraat suorina lähetyksinä; Tämä tarkoittaa, että tietokone ei sovellu sille, joten se edellyttää ohjelman asentamista laitteeseen, jotta ne voidaan nähdä sieltä.

Työkalu, joka auttaa sinua tässä tapauksessa ’IG -tarinat Instagramille’; joka on yhteensopiva Chrome-, Brave- ja vastaavien selainten kanssa. Sinun on ladattava se, jotta voit tavallisesti mennä tilillesi ja nähdä seuraamiesi ihmisten elämän.

Tarvitseeko Chrome -laajennuksia Windows -tietokoneessani katsella videoita?

Periaatteessa se riippuu tietokoneesta ja Windows- ja selainversiosta. Liian on tärkeää tarkistaa, voitko katsoa elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja muut vastaavat tietokoneeltasi. Lisäksi voit siirtyä Instagramiin ja jos elämä toistetaan, se johtuu siitä, että et tarvitse; muuten sinun on asennettava sellainen.

Usein on suositeltavaa asentaa Chrome -laajennukset selaimeesi. koska tämän avulla voit katsella videoita myös ilman minkäänlaisia ​​häiriöitä voit katsella live -videoita Instagramista.

Onko enemmän vaihtoehtoja katsella suoria lähetyksiä tietokoneeltani?

Ensinnäkin tietokoneeltamme voimme nähdä vain yhteystietojemme tarinoita. Tästä syystä suoritamme tänään muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita, joiden avulla voimme nähdä elämää tai suoraan Windowsista.

Tärkeintä ja tärkeintä on, että sinulla on tili Instagramissa. Siirrymme selaimeemme, mieluiten Google Chromeen, koska sieltä lataamme laajennuksen jonka avulla voimme suorittaa tämän toiminnon.

Siirrymme Chrome Web Store -vaihtoehtoon, tämä toiminto on saatavana yhteisestä hakukoneestamme. Tämän jälkeen Etsimme laajennusta ’IG Stories For Instagram’.

Voit lisätä sen hakukoneeseemme napsauttamalla vaihtoehtoa Lisää Chromeen ja napsauta ruudulla näkyvää ruutua Lisää laajennus. Huomaat, että nyt laajennus näkyy yläpalkissa.

Napsauta sitä ja valitse vaihtoehto ’Siirry Instagramiin’. Tämä ohjaa sinut heti uuteen ikkunaan, jossa voit kirjautua sisään. Syötät tietosi ja muutaman sekunnin kuluttua tuolloin suoritettavat elämät tai suorat näytetään tarinoiden vieressä. Napsauta live -lähetystä, jonka haluat nähdä, ja tällä tavalla katsot elämääsi tai suoraan Windows -tietokoneeltasi.

Mistä voin katsoa Instagram -lähetyksiä?

Instagram tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden nähdä reaaliaikaisia ​​lähetyksiä mistä tahansa laitteesta, jonka he onnistuvat yhdistämään omille tileilleen; kunhan heillä on sovelluspäivitys, joka sallii sen ja on yhteensopiva sen kanssa. Näet ne: tabletit, älypuhelimet, tietokoneet ja muut tekniset laitteet.

katso live -videoita, jotka ohjaavat elämää instagramissa

Windows- tai MAC -tietokoneessa

Jotta voit nähdä reaaliaikaiset Windows -tietokoneesta tai Macista, se on helppo tehdä; ensimmäinen sinulla on oltava IG Stories for Instagram -sovellus asennettuna, avaat tilisi selaimessa, etsit käyttäjää, joka lähettää suoraa lähetystä, ja annat sen; Lopuksi live lataa sinut, jossa näet tuotettavat kommentit ja kommentoit tykkäysten lisäksi.

Mobiililaitteeltasi

Epäselvästi, jos matkapuhelimessasi on Android- tai iOS -järjestelmä, voit siirtyä livenä Instagramista noudattamalla alla annettuja ohjeita.

  • Avaa Instagram matkapuhelimellasi
  • Syötteessä näet ylhäällä seuraamasi tilit ja ketkä tekevät live -lähetyksiä
  • Valitse se, jonka haluat nähdä, ja se on siinä
  • Jos et seuraa tiliä, haet sitä sovelluksen kohdistimen avulla
  • Syötä hänen profiilinsa ja napsauta profiilikuvan rengasta nähdäksesi lähetyksen

Toista niitä televisiosta

Jos haluat nyt nähdä paremman näkymän Instagramin suorasta lähetyksestä, voit lähentää sitä sen toiston aikana televisiossa. Tämä edellyttää käsillä pitämistä tietokone, siinä IG Stories for Instagram -sovellus, sekä Chromecast -liitin ja noudata seuraavia vaiheita.

  1. Liitä Chromecast tietokoneesta televisioon
  2. Laita TV päälle
  3. Avaa Instagram -tilisi tietokoneella
  4. Siirry suoratoistoon sieltä ja näet sen televisiossasi

instagram -profiilinäyttö valkoinen käsi

Instagram -edut

Tällä alustalla löydät ensisijaisesti visuaaliseen viestintään perustuvaa graafista materiaalia. Ominaisuus on ladata valokuvia tai tarinoita tälle alustalle.

Viime aikoina se on ottanut käyttöön järjestelmän, jonka avulla voit tallentaa valokuvia muilta tileiltä tällä alustalla heidän huomaamatta. Joten se on klo tallenna valokuvasi henkilö ei saa ilmoitusta, varsinkaan viestiä.

Siinä on yli 20 suodatinta ja se mahdollistaa tarrojen käytön. Tarinoissa on kasvojentunnistus, joka lisää tilisi suojausta. Ja se oli vain sitä sen käyttäjät voivat muokata sitä niin helpolla tavalla.

Yksityisyyden osalta tämä alusta on lisääntynyt toimintoja turvallisuuden takaamiseksi sisällöstäsi. Kehitetään mahdollisuutta säätää tiliäsi yksityisessä tilassa. Tällä tavalla kuka tahansa, joka haluaa seurata sinua, lähettää sinulle pyynnön.

Sen yksinkertaisuus ja helppo käsittely ovat tehneet siitä suosikin. Lisäksi se saa sinut tuntemaan itsesi valokuvaajaksi ammattilainen. Sen lisäksi, että se edistää hashtageja ja hyödyttää luojan – seuraajan välistä vuorovaikutusta.

Instagram -liiketoiminta

Instagram pyrkii ottamaan mukaan koko yleisönsä, minkä vuoksi se on päättänyt sallia yritysten luoda tilin myös tällä alustalla. Ja tästä tapa helpottaa tuotteidesi myyntiä.

Yksi olennaisia ​​askeleita Tilisi suunnittelu on brändisi menestyksen kannalta. Tämä on erittäin tärkeää, koska käyttäjä saa varmasti ensivaikutelman yrityksestäsi.

suora instagram Windows -tietokoneeltani

Toinen suositus on julkaista säännöllisesti ja arvokasta sisältöä. Vinkkejä tai temppuja, jotka herättävät käyttäjän huomion ja antavat heidän kouluttaa itseään tilisi kautta. Tämä voi olla 80% viesteistäsi.

Instagram vs TikTok

Instagram julkaistiin vasta viime kuukausina Kelan toiminta yli 50 maassa. Perustuu lyhyisiin videoihin ja arkistoon käytettävistä kappaleista.

Sovellus hyvin samanlainen kuin TikTok, mutta koska tämä foorumi ei halua jäädä jälkeen, vaikuttajille annettiin kannustin heidän näkemystensä ja käyttäjiensä vuorovaikutuksen mukaan.

Kaikki tämä riippuu kuitenkin käyttäjien mausta ja mieltymyksistä, mutta tästä huolimatta TikTokilla on siitä lähtien haitta se kiellettiin Yhdysvalloissa viime vuonna.