Skip to content

Kuinka käytän Notionia elämäni järjestämiseen sen ainutlaatuisilla työkaluilla?

20 de toukokuu de 2022
persona laptop 18757

Notion-sovellus toimii kuten a päivittäisten tehtävien järjestäjä joka auttaa sinua lisäämään tuottavuuttasi päivän aikana. Voisimme sanoa, että se on monikäyttöinen alusta, joka pitää kaikki järjestämiseen tarvittavat työkalut yhdessä paikassa. Käsitteen avulla voit hallita aikaa ja toimintoja nopeasti, helposti ja yksinkertaisesti. Sovellus on saatavilla Androidille, iOS:lle ja Macille, ja voit käyttää sitä sekä online- että offline-tilassa.

Kuinka voin käyttää käsitettä yrityksessäni?

Ilmaisessa versiossaan siinä on tarpeeksi työkaluja hyödyllinen yksittäisten tehtävien järjestämiseen. Siinä voit luoda listoja, luokitella niitä, tehdä taulun, jolle kirjoitat tärkeimmät toiminnot, siirtää Word-asiakirjoja ja jopa laskentataulukoita.

Mutta jos haluat seurata toimintaasi tietyllä yrityksesi alueella. On maksullinen versio, josta löydät vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua hoitamaan paremmin.

Sovelluksen avulla voit työskennellä myös yhteistyökumppaneiden kanssa, tämä työkalu on varsin hyödyllinen, jos olet osastolla, jossa on useita ihmisiä. Jos haluat tehdä tilauksen, tehtävien suunnittelu, projekteja, katsele tai käytä vain Notion-ohjelmaa organisoidaksesi paremmin. Sekä menettelykäsikirjojen luomiseen. Notion tarjoaa sinulle joukon vaihtoehtoja näiden tehtävien suorittamiseen maksullisessa versiossaan. Näin voit hallita liiketoimintaasi nopeammin ja helpommin.

Notion-sovelluksen tarjoamat laajat vaihtoehdot tekevät siitä ihanteellinen kaikenlaiseen työhön toimiston sisällä. Voisin jopa ennakoida sen tulevaisuudessa, jos se leviää enemmän. Että on mahdollista syrjäyttää niitä vanhoja hallintojärjestelmiä, joita käsitellään vanhoissa Windows-versioissa.

Hyvä puoli Notionissa ei ole vain se voidaan hallita millä tahansa laitteella ja vievät hyvin vähän tilaa. Jos ei, se antaa tunteen, että sinulla on oma avustajasi, joka muistuttaa sinua tärkeistä päivämääristä. Se auttaa sinua laatimaan toimintojen aikataulun ja pitää kaiken siihen syöttämäsi sisällön käden ulottuvilla. Lajittele se luetteloihin, jos haluat löytää sen nopeammin.

Miten käsitettä voidaan käyttää opettajien työkaluna?

Jos olet kouluttaja, sinun tulee tietää, että toimintojesi järjestys on erittäin tärkeä työssä. Hyvä ajanjako ja tehtävien organisointi ovat olennainen osa opetusprosessia.

Notion-sovelluksen avulla opettajat voivat hyödyntää toiminnan organisointityökaluja. Myös hallita oppituntien sisältöä, järjestää aiheita luokkiin, tehdä muistiinpanoja, korjata oppilaidesi töitä ja asettaa koepäivät. Voit jopa käyttää tätä sovellusta jakaaksesi sisältöä helposti oppilaitoksesi muiden opettajien kanssa.

ajatus elämän järjestämisestä

Käsitystyökalut, joita voin käyttää opiskeluun

Toisaalta, jos olet opiskelija, käsite voi olla myös erittäin hyödyllinen. Koska voit tehdä kaikki muistiinpanosi luokassa käden ulottuvilla, järjestää ja hallita sisältöä Mitä haluat opiskella.

Sinulla on myös mahdollisuus luoda ja muokata työpaikkoja. Kalenterin lisäksi missä sinua muistutetaan toimituspäivästä niistä sekä päivät, jolloin sinun on esitettävä koe. Näin et unohda mitään yksityiskohtia.

Notion-alustan käyttäminen parantaa huomattavasti akateemista suorituskykyäsi, koska, kuten aiemmin mainitsimme, se auttaa sinua hallitsemaan muistiinpanojasi organisoidummin. Helpottaa opiskellessaan koko prosessia jossain osittaisessa.

Yleisesti ottaen Notion-sovellus on varsin hyödyllinen kaikille, jotka haluavat seurata toimintaasi. Sen laaja valikoima vaihtoehtoja ja työkaluja antaa sinun hallita aikaasi oikein. Voit lisätä tuottavuuttasi päivän aikana.