Skip to content

Mihin käsitettä käytetään ja miten voin sen avulla organisoida itseni paremmin?

19 de huhtikuu de 2022
logo notion 18744

Notion on toimintojen organisointiin tarkoitettu sovellus, joka voidaan mukauttaa tarpeisiin käyttäjän ammatin mukaan. On Task Manager, jonka voimme ladata tietokoneelle tai mobiililaitteella. Vaikka se ei ole espanjan kielellä, se on erittäin helppokäyttöinen, koska se on erittäin intuitiivinen, joten monet käyttäjät voivat käyttää sitä hyvin yksinkertaisella tavalla.

Mikä erottaa Notionin muista järjestäjistä ja miksi sitä käytetään?

Tehtävien hallintaan on monia työkaluja, mutta suosituimmat ovat Trello- tai Google-tabletit ja Notion. Jokaisella heistä on oman toimintamekanisminsa mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Vaikka niillä voi olla samanlaisia ​​toimintoja Notionissa, voimme käyttää työkaluja, joiden avulla voimme suunnitella tarpeisiimme sopivan työpaikan.

Sivut koostuvat tekstilohkoista, luettelomerkeistä, numeroinnista tai lisäyselementeistä, kuten kuvakkeista tai kuvista. Käyttäjä voi luoda sivuja muiden sisällä toimintojen tai tehtävien mukaan, joita haluat järjestää. On myös huomattava, että vaikka Notion ei ole saatavilla espanjaksi, se on erittäin helppokäyttöinen.

Kuinka käyttää Notion askel askeleelta projektien luomiseen ja organisointiin?

Ensimmäinen askel on ladata Notion tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Sitten sinun on noudatettava sovelluksen osoittamaa asennusprosessia. Kun edellinen vaihe on suoritettu, sinun on avattava tili haluamasi tilaustyypin mukaan. Sitten voit alkaa käyttää kaikkia ominaisuuksia ja työkaluja luo oma työtilasinun tarvitsee vain noudattaa seuraavia vaiheita.

 1. Kun kirjaudut sisään Notioniin, voit suunnitella mallin tyhjästä tai voit valita joitain alustan tarjoamista malleista.
 2. Lisää uusi sivu napsauttamalla ”Lisää sivu” päävalikosta.
 3. Sitten sinun on lisättävä sivulle otsikko.
 4. Voit lisätä alasivuja napsauttamalla +-kuvaketta, joka sijaitsee pääsivusi nimen vieressä.
 5. Aseta kansi, voit valita alustalla olevista tai voit myös ladata kuvan tietokoneelta.
 6. Kirjoita kommentti otsikon alareunaan, tämä auttaa sinua määrittää työtilasi sisällön.
 7. Lohkojen lisäämiseksi meidän on napsautettava aluetta, johon haluamme sijoittaa ja sijoittaa palkki. Tämä luo näyttöön erityyppisiä komponentteja, jotka voidaan sisällyttää.
 8. Jos haluat suorittaa toiminnon lohkolle, sinun on napsautettava sen vieressä olevaa 6 pisteen kuvaketta.
 9. Valitse yksi komponenteista näkyy vaihtoehtoluettelossa.
 10. Saatavilla olevista vaihtoehdoista voit valita yhden peruslohkoista, joko Teksti (teksti), Sivu (sivu), To-do list (tehtäväluettelo), jonka avulla voit suunnitella päätietokantasi.
 11. Voit myös lisätä muita vaihtoehtoja, kuten Otsikko 1 (otsikko 1), Luettelomerkitty luettelo (luettelo luettelomerkeillä), Otsikko 2 (otsikko 2), Numeroitu luettelo (numeroitu luettelo).
 12. Kun meidän on liitettävä hyvin pitkiä tietoja, voimme käyttää Toggle-luetteloita, koska ne toimivat kuin avattavat luettelot.
 13. Jos haluamme lisätä lyhyitä lauseita, voimme käyttää Lainausta ja vaihtoehtoa Jakaja, lohkojen jakaminen on erittäin hyödyllistä.
 14. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voimme käyttää tilassamme Link to page -toimintoa, jonka avulla voimme lisätä linkkejä sivulta toiselle.

mies kirjoittaa tietokoneella

Onko Notion todella hyvä muihin järjestäjiin verrattuna?

suurin osa Tehtävienhaltijoilla on useita työkaluja jotka parantavat käyttökokemusta. Vaikka nämä alustat tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia, niiden työkalut ovat yleensä rajalliset. Joten on aina parempi maksaa kuukausittain maksu, jotta pääset käyttämään kaikkia palveluita.

Yksi Notionin eduista on, että se tarjoaa suunnitelmia halvemmalla kuin muut alustat, kuten Trello-sovellus, jossa sinun on oltava kuukausitilaus perussopimuksella 5 dollaria tai palkkio 10 dollaria. Sillä välin sisään Huomaa, että hinnat ovat alhaisemmat Pro-tilin saamiseksi sinun tarvitsee maksaa vain 4 dollaria kuukaudessa.

Vaikka Trellosta voimme löytää monia työkaluja, jotka ovat erittäin käytännöllisiä luoda työtilamme, sen käyttöliittymä on yleensä hieman monimutkainen, joten monet käyttäjät päättävät oppia ominaisuuksia ennen tehtävätaulujensa käyttöä. Mutta Notionissa sinun ei tarvitse ymmärtää, miten se toimii aloittaaksesi tehtävien hallinnan, koska sen käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen.