Skip to content

Kuinka kirjautua Norton Antivirus -ohjelmaan, jos unohdin salasanan? – Erittäin helppo (esimerkki)

15 de kesäkuu de 2021
Norton Antivirus

Internetissä on tärkeä rooli ihmisten elämässä. Tämä johtuu siitä, että ihmisen suorituskyky on muuttunut, koska hän voi suorittaa liiketoimia kotoa.

Voit ostaa mitä tarvitset (ruoka, vaatteet, taloustavarat ja lentolipun) tai maksaa maksamattomat laskut. Voit myös selata sivustoja, joiden avulla voit häiritä itseäsi huolista ja sosiaalinen media voit saada uusia ystäviä.

Sinulla on mahdollisuus mahdollisuuteen ulottuvillasi Internetin selaamisen aikana, minkä vuoksi sinun on oltava varovainen. Koska laajalla spektrillä voit löytää joitain sivustoja, jotka vahingoittavat tietokonettasi viruksella.

Ihanteellinen tähän olisi joko maksuttoman tai maksullisen virustentorjunnan käyttö, joka voi suojata selkäsi ja kaikkia sokeita alueitasi virtuaalisella tasolla. Saatat myös olla kiinnostunut tietämään, miten ilmainen virustorjunta asennetaan Windows-kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen.

Mutta jos ongelma on, että sinulla on luotettava virustorjunta ja ilman virhemarginaalia, mutta olet unohtanut salasanasi. Lopeta huolestuminen!

Tämän artikkelin avulla opit kirjautumaan virustorjuntaan, jos olet unohtanut salasanasi. Keskitymme siihen, miten tämä menettely suoritetaan Norton Antivirus, joten jos selaat tämän version tämän version kanssa, se auttaa sinua, kun kysyt itseltäsi, miten kirjaudun sisään Norton Antivirus -tililleni?

Kirjaudu sisään tietokoneeltasi

Tietokoneelta kirjautumisesta tulee niin yksinkertaista kuin luetaan, noudata seuraavia vaiheittaisia ​​ohjeita:

Vaihe 1

Kirjoita oletusselaimesi (tämä on luotettava) ja siirry sitten viralliselle sivulle Norton Antivirus.

Vaihe 2

Kun olet kirjautunut sisään, siirry oikeaan yläkulmaan, josta painike on mahdollista löytää ”Kirjaudu sisään” että sinun pitäisi painaa.

Vaihe 3

Tämä vie sinut sivulle, jolla voit luoda tilin ja kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Kun olet täyttänyt lomakkeen oikein, napsauta ”Kirjaudu” ja olet päässyt tilillesi tietokoneeltasi.

Kirjaudu sisään mobiililaitteeltasi sovelluksen kautta

Antivirus väri keltainen musta tausta

Jos sinulla on Norton Antivirus Android- tai iOS-laitteellasi, kun kirjaudut sisään, seuraavat vaiheet eivät muutu:

Vaihe 1

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on ladata virallinen Norton Antivirus -sovellus määritetystä sovelluskaupasta. Android, joka on Play Kauppa. iOS, joka on App Store.

Vaihe 2

Kun olet suorittanut latauksen, kirjoita sovellus ja hyväksy sen ehdot ja napsauta sen käyttöehtoja ”Jatkaa”.

Vaihe 3

Sinun tulisi etsiä osio ”Asetukset” jonka erottuva kuvake ilmaistaan ​​kolmella päällekkäisellä rivillä. Kun löydät ne, napsauta niitä.

Vaihe 4

Valitse tässä osiossa vaihtoehto, joka sanoo ”Kirjaudu sisään” mihin kirjoitat sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tälle tilille. Tämän jälkeen valitse ”Kirjaudu” ja pääset käyttämään tiliäsi.

Kuinka voin palauttaa Norton Antivirus -tilin salasanan?

Jo tietäen kuinka kirjautua sisään, on tarpeen hyökätä vain huolenaiheeseen. ”Minulla on Norton Antivirus -tili, mutta unohdin salasanani, mitä voin tehdä?”.

Jos haluat palauttaa tilisi käyttöoikeuden, olet tullut oikeaan paikkaan, kiinnitä huomiota ja opi tekemään se.

Vaihe 1

Anna selaimesi ja käytä Oma Norton -vaihtoehtoa joko tietokoneeltasi tai mobiililaitteellasi.

Vaihe 2

Siirry sitten ”Kirjaudu” -vaihtoehtoon tavalliseen tapaan päästäksesi tähän ikkunaan.

Vaihe 3

Siirry tällä kertaa lomakkeen täyttämisen sijaan suoraan alla näkyvään vaihtoehtoon nimellä ”Onko sinulla vaikeuksia kirjautua sisään?”. Napsauttamalla kysymystä sinut ohjataan palautumisikkunaan.

Vaihe 4

Tässä vaiheessa sinun tarvitsee kirjoittaa vain tiliisi liitetty sähköpostiosoite Norton AntivirusKun olet kirjoittanut, paina ”Jatka”.

Vaihe 5

Sähköpostisi lähetetään sähköposti, joka antaa sinulle mahdollisuuden ”Palauta salasana” joten valitse se.

Vaihe 6

Tämä vaihtoehto vie sinut Norton Antivirus -sivuston ikkunaan, jossa on lomake, jolla voit vaihtaa salasanasi, täyttää sen ja olet valmis.

Jos haluat tietää, mitkä ovat parhaat ilmaiset ja maksetut virustorjuntaohjelmat Windows PC: lle, kirjoita tämä artikkeli.