Skip to content

Kuinka korjata D3dcompiler_47.dll FROSTPUNK -virhe Windowsissa? (Esimerkki)

13 de elokuu de 2021
ventana windows cristales 9769

Windows on loistava käyttöjärjestelmä ja kaikki tietävät sen, ei ilman kohtalokkaita virheitä kuten d3dx9_43.dll puuttuva virhe, joka vaikuttaa moniin ohjelmiin. Tästä syystä tämän päivän opas luotiin, jotta voit oppia ratkaisemaan yhden näistä virheistä vastaamalla Kuinka korjata D3dcompiler_47.dll FROSTPUNK -virhe?

Jos sinulle on esitetty tämä ongelma, sinun on oltava hyvin järkyttynyt, koska ei ole mitään pahempaa kuin yrittää pelata videopeliä (tässä tapauksessa FrostPunk) ja että ohitat joitain poikkeavuuksia, jotka älä anna sinun nauttia kokemuksesta. Monet uskovat, että virhettä, joka osoittaa, että DLL -tiedosto puuttuu, ei voida ratkaista, mutta totuus on toinen, kuten näet.

Miten korjata D3dcompiler_47.dll FROSTPUNK -virhe?

Jos haluat siirtyä suoraan kiinnostavaan kohtaan ja korjata D3dcompiler_47.dll FROSTPUNK -virheen mahdollisimman pian, sinun on ensin pidettävä mielessä, että virheesi johtuu joko vioittuneesta tiedostosta tai puutteesta DLL: stä, niin Tänään sinua opetetaan ratkaisemaan molemmat skenaariot.

Jos ongelma johtuu siitä, että tiedosto on vioittunut, sinun on ensin ratkaistava ongelma Windowsin käynnistyksessä ja siellä katso CMD -palkista.

Myöhemmin, kun poistut samannimisestä ohjelmasta, sinun on painettava napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja suorita se järjestelmänvalvojanaKun teet niin, tietokoneen CMD -ikkuna hyppää heti, ja voit kirjoittaa komentoja.

Sijoita tämä sivusto seuraavaan kohtaan: sfc / scannow ja paina sitten Enter, tämä toiminto aiheuttaa Windows tarkistaa tietokoneen ja korjaa sen automaattisesti kaikki saatavilla olevat tiedostot.

Kun skannaus on valmis (kestää muutaman minuutin), sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen, jotta muutokset on määritetty ja siinä kaikki, ja sinun pitäisi päästä peliin ilman ongelmia, koska tiedosto oli vioittunut on korjattu.

Erityisesti Tämä ratkaisu toimii missä tahansa Windows -käyttöjärjestelmässä versiosta riippumatta, joten ei ole väliä, onko sinulla Windows 10 vai ei, prosessi on sama (pienillä muunnelmilla) ja komento on sama.

Etsi ja asenna puuttuva DLL

Ylläolevan avulla tiedät jo kuinka korjata D3dcompiler_47.dll FROSTPUNK -virhe, jos on vioittunut tiedosto, joka aiheuttaa ongelmia. Joten nyt ja kuten sinulle on aiemmin kerrottu, näet, mitä tehdä, jos tiedosto ei ole vahingoittunut, mutta sitä ei yksinkertaisesti löydy tietokoneeltasi.

Jos tästä tulee sinun tapauksesi, sinun on ensin ratkaistava selaimesi ja löytää luotettavan DLL -sivun, kuten esimerkiksi: DLL -tiedostot Laita sen sisälle tarvitsemasi tiedoston nimi ja paina Enter.

Tällä toiminnolla näet luettelon, jossa on DLL, lataa käyttöjärjestelmääsi vastaava (32- tai 64-bittinen). Kun se on tietokoneellasi, pura se missä haluat (se voi olla samalla työpöydällä).

korjaa windows 10 virhe

Kun puret lataamasi ZIP -tiedoston, sinulla on DLL -laajennuksella varustettu tiedosto, joka sinun on lisättävä kyseisen ohjelman lähdekansioon. Teet sen seuraavasti:

Siirry ohjelmaan ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella, valitse vaihtoehto ”Avaa sisältävä kansio” ja liitä DLL -tiedosto siihen. Sitten siirry polulle C: Windows System32 , ja liitä siihen tiedosto samalla tavalla ja voila, ongelma ratkaistaan.

Tämän avulla tiedät jo kuinka korjata D3dcompiler_47.dll FROSTPUNK -virhe, joten sinulla ei ole muuta tekemistä täällä, voit vapaasti mennä ratkaisemaan virheesi. On kuitenkin suositeltavaa täydentää näitä tietoja etsimällä Kuinka korjata d3dcompiler_43.dll -virhe ?, Koska nämä tiedot voivat auttaa sinua.