Skip to content

Kuinka korjata FPS tai suorituskyvyn lasku Nintendo Switchissä

14 de elokuu de 2021
nintendo switch 1

Nintendo -yhtiön jakamia tietokoneita ei ole säästetty suosiosta ja kysynnästä huolimatta ongelmia konsolien kanssa. Ratkaise tässä tapauksessa Nintendo Switchin ongelma esittämällä FPS: n ja suorituskyvyn heikkeneminen joidenkin pelien aikana.

Kun uusi tuote tuodaan markkinoille, on tavallista, että sillä on vika, joka liittyy suoraan sen toimintaan. Siksi jotkut käyttäjät odottavat pitkään ennen kuin ostavat sen.

Jotkut sanovat kuitenkin, että virhe on edelleen heidän konsolissaan. Tämä on hukuttanut Nintendon ohjekeskuksen jatkuvilla valituksilla. Yksi syy harkita on, että Nintendo Switch on päivitetty uusimpaan versioon.

Mikä tahansa hetki, jonka esitän FPS pudotus, tämä ei ole ongelma, joka estää pelaajan kokemuksen. Koska sama yritys ja yhteisö ovat antaneet mielipiteensä ideoista, jotka auttavat ratkaisemaan sen helposti.

Siksi, jos sinulla on tämä suorituskyvyn vika ja haluat Korjaa se Jos haluat jatkaa pelaamista rauhallisesti, noudata seuraavia suosituksia.

Mikä on ja miksi FPS -pudotus tapahtuu?

FPS on vain lyhenne sanalle ”Kuvaa sekunnissa” tai kuvaa sekunnissa, joten sen nimen perusteella voimme selvittää, mistä tämä tärkeä tekijä peleissä on kyse.

Sen oikea määritelmä on, että ne ovat joukko kuvia, jotka näytetään näytöllä peräkkäin joka kerta, kun videota toistetaan tai toistetaan.

Kaikki perustuu ihmissilmään, jonka aivot kykenevät käsittelemään 10–12 valokuvaa sekunnin välein erottaakseen ne sellaisina kuin ne ovat, yksilöllisesti havaittuja kuvia.

Siksi kehykset sekunnissa ilmenevät tätä arvoa suurempana sekvenssinä. Jotta tietoja voidaan ihailla a liikkeen sujuvuus.

Miksi FPS laskee videopelikokemuksen aikana?

Kaikissa konsoleissa ja jopa tietokoneissa on Näytönohjain. Tarkoitus käsitellä pelissä tai videossa toistettavien kuvien tietoja sekunnissa.

Näyttö vastaa tämän sekvenssin näyttämisestä. Tämä riippuu kyseisen toistettavan sisällön FPS -arvosta. Siksi, kuvan nopeudesta ja juoksevuudesta riippuen sen arvosta riippuen.

Videopelien osalta mitä korkeampi kehysnopeusarvo, sitä parempi näyttö ja konsolin vastaanottamat tiedot.

Kun syksy FPS, Tämä johtuu siitä, että näytöllä on useita liikkuvia kohteita kerrallaan. Mikä vähentää sen arvoa ja johtaa alitehokkuuteen tietyn ajan.

Yksinkertainen tapa korjata Nintendo Switchin suorituskykyongelma

Ominaisuus, joka tekee Nintendo Switchistä maailmanlaajuisen trendin, on mahdollisuus käyttää telakkaan liitettyä konsolia televisioruudulla tai irrottaa se ja käyttää sitä langattomasti. Täydellisen itsenäisyyden saavuttaminen. Pystyy jopa käynnistämään ja sammuttamaan konsolin ohjauksella.

Suurin osa valituksista on esitetty tilan käytön aikana langaton konsolista ja tietyissä peleissä, kuten The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

korjaa Nintendo Switchin suorituskykyongelma

Kuten edellä on määritelty, tämä voi johtua tiettyjen aikojen aikana liikkuvien kohteiden määrästä. Yhteisön eri yksiköt ovat kuitenkin ilmoittaneet, että ratkaisu löytyy konsolin toisesta näkökulmasta.

Koska kun laituri irrotettiin, nintendon automaattinen asennus käsittelee yhteyden etsimistä käytettävissä oleviin langattomiin verkkoihin. Tämä lisää laitteen kysyntää ja FPS -pudotus tapahtuu pelin aikana.

Siksi suositus ja ratkaisu on aktivoida lentokonetila laitteen asetuksissa, kun sitä käytetään langattomassa tilassa. Se on tehokkain tapa ratkaista FPS: n ja suorituskyvyn heikkeneminen Nintendo Switchillä.

Vain tällä tavoin he varmistavat, että vältetään puun lisääntymisen puuttuminen videopeli, Vaikka yhtiö kehittää toteutettavamman ratkaisun parantaakseen kaikkien niiden käyttäjien kokemuksia, jotka haluavat käyttää tätä uutta Nintendon versiota.