Skip to content

Kuinka korjata virhe 0x80070035 Verkkopolku, jota ei löydy Windowsista? (Esimerkki)

26 de elokuu de 2021
ventana azul de windows

Windows on loistava järjestelmä niin paljon, että sen avulla voit jakaa tiedoston verkkoresurssiin (toiseen tietokoneeseen, matkapuhelimeen jne.). Mutta koska kaikki ei ole kultaa, joskus saatat löytää useita virheitä, jotka estävät sinua jatkamasta, nämä voivat olla kuin Windowsin virhekoodi 0x80070057 tai yleisempiä: Virhe 0x80070035 ”Verkkopolkua ei löydy Windowsista”.

Tämä vika voi johtua monista syistä, esimerkiksi: Väärin kirjoitettu verkkopolku, johon aiot muodostaa yhteyden, ja kellot ovat parittomia. Riippumatta siitä, mikä ongelma on, näet tänään parhaat ratkaisut.

Korjaa virhe 0x80070035 verkkopolkua ei löydy Windowsista

Sinun on pidettävä mielessä, että ongelmaan on useita ratkaisuja, joten ole valmis jakamaan ne, jotta ymmärrät paremmin. Ensimmäinen on tarkistaa jakamisasetukset, jotta sinun on siirryttävä yksikköön, jota haluat käyttää, ja napsauta hiiren kakkospainikkeella, niin avattava valikko tulee näkyviin, jossa sinun on valittava ”Ominaisuudet” -kohdasta.

Siirry sieltä ”Jaa” -kohtaan, jos verkkoreittiä ei jaeta, silloin on virhe, joten sinun on painettava ”Edistynyt jakaminen” -painiketta, jolloin pääset toiseen osaan, jossa sinun on otettava käyttöön ”Jaa tämä kansio” ”Ja kirjoita myös yksikön nimi (C, D), Kun olet valmis, napsauta ”Käytä” ja sitten ”OK”.

Paina lopuksi näppäinyhdistelmää Windows + R. Jos haluat saada suoritusruudun, kirjoita siihen kansion nimi ja paina enter, jos kaikki meni hyvin, sinun pitäisi pystyä käyttämään sitä ja ongelma ratkaistaan.

Tarkista laitehallinta

Jos et vieläkään ole pystynyt korjaamaanvirhe 0x80070035 verkkopolkua ei löydy Windowsista’Sitten sinun on aika soveltaa toista ratkaisua, seuraavaksi on tarkistaa laitehallinta.

Jos haluat saavuttaa sen, sinun on siirryttävä Windowsin Käynnistä -painikkeeseen ja napsautettava sitä hiiren kakkospainikkeella ”Laitteen järjestelmänvalvoja”, valitse sitten ”Näytä” -vaihtoehto konsolin valikkoriviltä.

Tämän toiminnon avulla voit valita osan ”Näytä piilotetut laitteet”, Sieltä löydät vähintään 6 verkkosovitinta, poista ne kaikki paitsi se, joka sopii parhaiten kyseiseen laitteeseen, ja käynnistä tietokone uudelleen. Siinä ei pitäisi olla enää virhettä.

Lisää IPv4 -protokolla TCP / IP: n kautta

Toinen menetelmä, joka toimii myös ratkaisuna vikaan, on lisää IPv4 -protokollaTämän saavuttamiseksi sinun on painettava Windows + R -näppäimiä, jolloin suoritusruutu tulee näkyviin, kirjoita siihen ncpa.cpl ja paina Enter.

musta näppäimistö

Tämä näyttää yhteyden, kun näet sen, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Ominaisuudet”, tässä toisessa osassa sinun on otettava käyttöön ruutu nimeltä ”Internet Protocol (TCP / IP) version 4” ja napsauta sitten ”Asenna ”.

Paina sitten vaihtoehtoa nimeltä ”Protokolla” ja napsauta ”Lisää”, joka puolestaan ​​avaa toisen välilehden, jossa sinun on valittava ”Luotettava monilähetysprotokolla” ja napsauta ”OK”, niin ongelma pitäisi ratkaista eikä toistu.

Ja voila, viimeisen lukemasi asian kanssa sinun pitäisi pystyä korjaamaan vika, joten kysymys Kuinka korjata virhe 0x80070035 verkkopolku, jota ei löydy Windowsista? se on jo ratkaistu.

Muista, että tähän ongelmaan voi puuttua muillakin tavoilla, joten jos mikään yllä olevista ei toimi sinulle (mitä niiden pitäisi tehdä), sinun on vain löydettävä toinen ja sovellettava sitä. Muissa virheissä, kuten virheessä 0x80040154 Windows 10: ssä, niillä on myös erilaisia ​​ratkaisuja.