Skip to content

Kuinka kytkeä Xiaomi Mi Band -näyttö päälle kääntämällä rannetta

2 de syyskuu de 2021
reloj teclado

Xiaomi, joka perustettiin vuonna 2010 tarjonnan filosofian kanssa ”Innovaatiota kaikille” Ja uskomalla uskollisesti, että on mahdollista luoda laadukkaita tuotteita huipputeknologialla, jotka ovat kaikkien saatavilla, tämän vision ansiosta siitä on tullut yksi käyttäjien suosikkibrändeistä.

Tällä hetkellä tuotevalikoimasi Se sisältää muun muassa älypuhelimia, reitittimiä, dekoodereita, älykkään kodin tuotteita, henkilökohtaisia ​​lisävarusteita, älykelloja, TV: tä. Xiaomi ottaa huomioon käyttäjien mielipiteet parantaakseen ja kasvattaakseen tuotteitaan yhä enemmän.

Mikä on Xiaomi Mi Band?

Xiaomi Mi Band periaatteessa Se on älykäs kello, joka sisältää monia toimintoja Toimintojen seuranta erottuu joukosta, sen muotoilu on todella moderni ja minimalistinen, se on yksinkertaisesti nauha tai hihna, joka sisältää raon, johon anturi tai ”näyttö” on asetettu, siinä on bluetooth -yhteys ja uusimmassa versiossa on magneettinen laturi.

Liian sillä on hieman enemmän perustoimintoja kuten lukea tai vastaanottaa viestejä ja puheluita, ottaa valokuvia etänä, mikä helpottaa ainutlaatuisten hetkien tallentamista, voit myös nähdä ajan ja asettaa hälytyksiä.

Kun tuote on ostettu, käyttäjä jatkaa haluttaessa lataa Mi Fit -sovellus joka on itse Xiaomi -yhtiön kehittämä ja ladattavissa Play Kaupasta tai App Storesta. Sitten sinun on vain noudatettava sovelluksessa määritettyjä vaiheita kirjautuaksesi sisään ja linkittääksesi Mi Band älypuhelimeesi.

Kun Mi Fit on linkitetty, se alkaa tallentaa fyysistä aktiivisuuttasi, sykkeitäsi, unianalyysejäsi, naisten terveydentilasi seurantaa, stressin seurantaa ja tällä hetkellä Mi Smart Band 5 sisältää 11 ammattimaista urheilutilaa mahdollistaa tarkemman seurannan.

Mi Band -näytön kytkeminen päälle

Mi Bandin asetusten hallinta ja mukauttaminen on hyvin yksinkertaista, kaikki tämä tehdään edellä mainitusta Mi Fit -sovelluksesta, ”profiili” -osiosta, vastaava laite valitaan, kun valitset sen joukon vaihtoehtoja esillä, niiden joukosta löydämme ”Nosta ranteesi nähdäksesi tiedot” joka oletuksena on poistettu käytöstä, valitsemalla tämän vaihtoehdon voit määrittää toiminnon haluamallasi tavalla:

Koko päiväJos valitset tämän vaihtoehdon, Mi Bandin näyttö käynnistyy aina, kun teet liikkeen ranteellasi, muista, että tämä voi kuluttaa paljon akkua ja jopa enemmän, jos pidät laitetta ranteessasi pitkiä aikoja.

OhjelmoituTässä vaihtoehdossa voit valita ajanjakson, jonka aikana haluat toiminnon olevan aktiivinen, esimerkiksi harjoitusten aikana, sinun on määritettävä vain tuntien aikaväli ja toiminto poistetaan käytöstä, kun termi on päättynyt.

Kuinka kytkeä Xiaomi Mi Band -näyttö päälle nostamalla rannetta

Voit kytkeä Xiaomi Mi Bandin näytön päälle vain sinun määritä asetukset. Koska kello on suunniteltu siten, että se ymmärtää ranteen kääntymisen ja nostamisen aktivointisignaalina. Tämä johtuu siitä, että kun ranne on nostettu ylös, se tarkoittaa, että haluat nähdä kaikenlaisia ​​tietoja kellossa.

Vaikka tämä ominaisuus on yksinkertainen, se on todella hyödyllinen, koska se tarjoaa käyttäjälle mukavuutta ja huomattavaa ajan säästöäMi Fit -sovelluksessa on myös muita toimintojaEsimerkiksi voimme mainita, että sen kautta voimme asettaa tärkeitä muistutuksia tai lukea WhatsApp -viestejäsi ja vastaanottaa ilmoituksia. Jos haluat yhdistää WhatsAppisi Xiaomi Mi Bandiin, voimme selittää, kuinka WhatsApp -ilmoitukset aktivoidaan ja vastaanotetaan.

Myyntihinnan, laadun ja toimivuuden ansiosta Käyttäjät ovat ottaneet Mi Bandin avosylin vastaan, ja siitä on tullut yksi luokkansa myydyimmistä tuotteista.

älykello xiaomi mi bändi

Emme voi olla mainitsematta, että uusin malli julkaistiin maailmanlaajuisesti 15. heinäkuuta 2020 edellä mainitun magneettisen laturin lisäksi sillä on myös suurempi näyttö kuin helpottaa saapuvien puhelujen ja viestien tarkastelemista ja parannetaan jopa 50% valvonnan tarkkuudesta; Kaiken tämän kanssa on selvää, että se olisi yksi suosikeista, voit tutustua perusteellisesti sen teknisiin tietoihin käymällä sen virallisella sivulla.

Kuinka määrittää Xiaomi Mi Band käynnistymään kääntämällä rannetta

Jos haluat määrittää Xiaomi Mi Bandin ja se voidaan kytkeä päälle ranteen kääntämishetkellä, sinun on noudatettava joitain hyvin yksinkertaisia ​​vaiheita. Ensimmäinen asia on lataa sovellus jota kutsutaan nimellä ’My fit’. Kun olet asentanut, sinun on linkitettävä sovellus kelloon Bluetoothin kautta synkronoidaksesi kaikki tiedot.

Seuraava vaihe on syöttää lataamasi sovelluksen profiili Smart Band -laitteen valitsemiseksi laitteiden osiosta. Kun teet tämän valinnan, näkyviin tulee useita vaihtoehtoja, joista yksi on valittava ’Nosta ranne nähdäksesi tiedot’.

xiaomi -älykello käynnistyy kääntämällä

Määritä Xiaomi Mi Band -asetukset niin, että se ei käynnisty yöllä

Jos et huolehdi tietojen määrittämisestä ja mukauttamisesta, Xiaomi Mi Band käynnistyy aina, kun käännät ranteesi, myös yöllä nukkuessasi. Välttääksesi sinun on palattava kohtaan, jossa lukee ’Nosta ranne nähdäksesi tiedot’, ja valitse vaihtoehto, jossa lukee ’Ohjelmoitu”. Ajastettu -kohdassa aktivoit, mihin aikoihin kellosi voidaan käynnistää ranteen liikkeen avulla.

Kuinka saat kaiken irti Xiaomi Mi Bandista – Vinkkejä ja temppuja

Jotta voit saada merkittävää hyötyä Xiaomi Mi Band -laitteestasi, et voi rajoittaa itseäsi. Ajatuksena on, että tutkit kaikkia toimintoja ja apuohjelmia, joita kello voi tarjota. Oppia ohjata Netflixiä, selata valokuvia galleriasta, vaihtaa palloa yhdellä napautuksella, aktivoi taskulamppu ja monia muita asioita Xiaomi Mi Bandin mukavuudesta. Temppu on lisätä erilaisia ​​kellotauluja uusien ominaisuuksien tutkimiseksi.