Skip to content

Mikä on ja miten SLR -kameraa käytetään ammattimaisesti? (Esimerkki)

4 de syyskuu de 2021
camaras canon

Kamera on erinomainen työkalu, jota käytetään muistamaan erilaisia ​​hetkiä tai tilanteita ja siten säilyttämään ne ikuisesti. Valokuvien ottaminen matkapuhelimella ei ole sama asia kuin ammattikameralla.

Tämän laajan maailman sisällä on ryhmä kameroita, joita kutsutaan refleksikameroiksi, joihin kuuluvat ne valokuvauskamerat, jotka aseta kuva, jonka henkilö aikoo kuvata, tietyllä tavalla kameran sisällä optisen etsimen ansiosta, joka tarjoaa myös erinomaista laatua.

Tämän kameran päätoiminto koostuu valon kuljettaminen linssin läpi, joka heijastuu peilin sisälle ja josta mainittu kuva onnistuu saavuttamaan etsimen käyttämällä paljon ISO -herkkyyttä.

Mitkä ovat SLR -kameran perustoiminnot?

Refleksikamerat koostuvat yksinkertaisista mutta varsin toiminnallisista elementeistä, ne on jaettu kahteen ryhmään, runkoon ja linssiin. Joten on tärkeää korostaa sitä tosiasiaa, että linssit ovat vaihdettavissa ja siksi ne tulisi muuttaa sen tarkoituksen mukaan, jonka haluat saavuttaa valokuvalla.

On olemassa erilaisia ​​objektiiveja, jotka on sovitettu otettaviin maisemiin, samalla tavalla, toisia käytetään muotokuviin tai keskipitkän matkan valokuviin ja mitä pidempi polttoväli, sitä suurempaa zoomia objektiivi tekee ja mitä lähempänä kohdeesi tai aiheeseesi. Kaikissa näissä valokuvissa suljinaika on myös otettava huomioon.

Opi näistä upeista hyödyllisistä toiminnoista SLR -kamerallesi

  • Tallenna tai palauta tekemäsi asetukset, Tämän vaihtoehdon avulla sinulla on mahdollisuus tallentaa erilaisia ​​säätöjä, joita haluat tehdä, ja myös palauttaa ne uudelleen aina kun haluat. Nämä asetukset voidaan tallentaa yksittäisiin profiileihin, jotka voit nimetä haluamallasi tavalla tilaustavoistasi riippuen.
  • Tallentaa kaikki muistikortin asetukset, Kuten edellisessä vaiheessa selitimme, tämän tyyppisellä kokoonpanolla sinulla on mahdollisuus tallentaa kaikki tekemäsi asetukset tietokoneen muistikortille siten, että et menetä niitä hyvin yksinkertaisella tavalla.

kaapata taivaskamera

Käytä heijastuskameraasi oikein askel askeleelta

  1. Aluksi sinun on tiedettävä, että järjestelmäkamerassasi on useita mahdollisuuksia, sillä sen avulla voit ottaa kaikenlaisia ​​valokuvia erilaisten objektiivien ansiosta, joita voit sijoittaa niihin. Normaali asia tässä suhteessa on 18-55 mm: n objektiivi, mutta sen monipuolisuuden ansiosta on mahdollista, että voit mukauttaa mitä tahansa muuta.
  2. Kun alat käyttää sitä, sinun on tiedettävä ja valittava tilat, joilla otat valokuvia ja tutustut siihen. Tuttava Automaattinen tila, on ihanteellinen joidenkin peruskuvien ottamiseen, jotka eivät vaadi suurta tarkkuutta tai jotka, jos ei, valolle altistuminen on melko hyvä. Lisäksi ohjelmoidussa tilassa voit vapaasti ottaa tietyntyyppisiä valokuvia, kuten muotokuvia tai maisemia.
  3. Sulkimen oikea käyttö, tätä varten voit käyttää erilaisia ​​tiloja, kuten manuaalista tilaa, jossa suljin pystyy ohjaa nopeutta suljin, se tarkoittaa, että hän itse on se, joka valvoo aikaa, jonka valo saa kulkea kameramme läpi.
  4. Myös, kalvo, joka vastaa hieman unohdettua osaa, on se, joka ohjaa valon määrää ja mihin keskitymme, joka sisältää tekijöitä, kuten terävyysalueen, ja muita elementtejä, jotka ovat elintärkeitä täydellisen valokuva.
  5. ISO, tämä on se elementti ymmärtää herkkyyden että anturi on ennen valoa ja joka yleensä määritetään yhdeksi kameran päätoiminnoista. Mitä suurempi ISO -luku, sitä herkempi valaistus mikä vaikutus kuvaanSiksi sen määritelmä on pienempi ja voi pilata valokuvamme. Kun olet ottanut valokuvan, voit muokata sitä käyttämällä parasta ohjelmaa niin, että se on ammattimaisesti viimeistelty.