Skip to content

Kuinka löytää tai paikantaa matkapuhelimeni Xiaomi Mi Bandin avulla

4 de syyskuu de 2021
xiaomi band reloj 14400

On yrityksiä ja yrityksiä, jotka ovat tienneet kuinka kehittyä vuosien varrella ja he ovat saavuttaneet merkittävää kasvua tekniikan maailmassa lanseeraamalla kaikenlaisia ​​täysin hyödyllisiä ja mielenkiintoisia tuotteita, kuten mobiililaitteita, tietokoneita, kannettavia tietokoneita, tabletteja, älykelloja ja monia muita päätelaitteita, jotka ovat nykyään täysin tarpeellisia.

Nämä ne tarjoavat meille valtavan määrän vaihtoehtoja, työkaluja, toimintoja ja välineitä, jotka ovat elintärkeitä, välttämättömiä tai vain laajalti käytössä jokapäiväisessä elämässämme ja auttavat meitä kaikenlaisissa toimissa ja toiminnoissa, kuten työ-, vapaa -ajan-, koulutus- ja muissa asioissa. Näistä päätelaitteista on tullut täydennys elämässämme eri puolilla.

Epäilemättä yksi yleisimmin käytetyistä elementeistä, jotka on mainittu edellä, ovat selvästi mobiililaitteet. Näitä pidetään maailman ostetuimpina lisävarusteina, joten erittäin hyvä ihmisten määrä ympäri planeettaa sinulla on oma älypuhelin, jolla voit hyödyntää kaikkia sen toimintoja täysin vapaasti.

Älypuhelimet sinänsä ovat menestyneet markkinoilla uskomattoman menestyksekkäästi ja ovat onnistuneet kehittymään huimasti viime vuosina ja esittelevät käyttäjilleen kaikenlaisia ​​ominaisuuksia ja teknisiä tietoja, joita ei ole aiemmin nähty, mikä osoittaa uusi muutoksen aikakausi ja teknologia, joka antaa tien tulevaisuuteen.

Toisaalta tämän jatkuvan kasvun ohella lisättiin täytäntöönpano älypuhelimen lisävarusteet. Yleisimpiä tuotteita ovat AirPodit (langattomat kuulokkeet), Bluetooth -kaiuttimet tai -äänitorvet ja tietysti älykellot, joista jälkimmäinen on yksi viime aikoina ostetuimmista lisävarusteista.

Mikä on älykello?

Siinä on kyse mielenkiintoinen uusi laite johon voimme yhdistää mobiililaitteemme. Kuten nimestä voi päätellä, älykellot ovat täysin muuttuneet ja päivitetyt päätelaitteet, joiden avulla meillä on suuri määrä vaihtoehtoja ja työkaluja ajan näkymisen lisäksi. Näiden suunnittelu on hyvin samanlainen kuin tavallisen kellon, mutta niissä on tärkeitä yksityiskohtia.

Näistä laitteista voimme ohjata erilaisia ​​toimintoja, jotka ovat suoraan yhteydessä matkapuhelimeemme (sovellukset ja ilmoitukset) sekä paljon enemmän meitä, toimintaamme ja päivittäistä rytmiämme. Aivan oikein, älykkäiden kellojen ansiosta voimme myös seurata laajasti toimintaamme koko päivän.

Älykkäillä kelloilla Voimme nähdä poltetut kalorit harjoittellessamme tai ei, päivän aikana otettujen askelten lukumäärän tai, jos sitä ei tehdä, ajettujen kilometrien määrän, voimme mitata sykkeemme ja monia muita vaihtoehtoja, jotka keskittyvät meihin ja kaikkeen, mitä teemme normaalisti.

Monet tunnetut yritykset ovat esittäytyneet markkinoille omia versioita älykelloista joissa voimme nimetä tärkeitä yrityksiä, kuten Samsung, Huawei, Motorola, Apple, Xiaomi ja muut. Mutta toisaalta, jos meidän on valittava paras versio älykelloista näiden joukosta, Xiaomi voi olla ensimmäinen.

Xiaomi Mi Band (älykellot).

Vuoden 2014 puolivälistä lähtien, Xiaomi on vastannut erittäin hyvän älykellosarjan lanseeraamisesta markkinoille, ja 2020 on näiden päätelaitteiden viimeinen esittelypäivä. Xiaomi Mi Band on osoittautunut erinomaiseksi laaduksi ja laajaksi valikoimaksi vaihtoehtoja ja toimintoja tarjotakseen käyttäjilleen kaikenlaisia ​​aikoja koko päivän.

Näissä älykelloissa on järjestelmä ja täysin intuitiivinen, tyylikäs ja helppokäyttöinen käyttöliittymä jolla meillä on kaikki mahdolliset työkalut, joiden avulla käyttäjät saavat täydellisen käyttö- ja käyttöoikeuden.

rytmivaihtoehdot

Kuinka käyttää Xiaomi Mi Bandia puhelimen löytämiseen

Xiaomi Mi Band on älykello, joka yhdistetään matkapuhelimesi toimintoihin. Jotta voit käyttää sitä nimenomaan puhelimesi löytämiseen, sinulla on oltava linkittää kaikki toiminnot kaikilla puhelimen käyttöoikeuksilla ja käyttöoikeuksilla Xiaomi my Band -laitteessasi. Tärkeintä on kuitenkin, että ymmärrät, että olet aktivoinut ja määrittänyt vaihtoehdon Etsi laite Xiaomi my Bandissa.

  • Ensimmäinen askel on liu’uttaa Mi -bändimme kaikki kuvakkeet, kunnes löydämme osion ”plus”.
  • Kun olemme siellä, meille näytetään pitkä luettelo vaihtoehdoista, kuten sekuntikello, Mi Bandin herätyskellotoiminto, ajastin, hiljaisuus, mm. me valitsemme ”Etsi puhelin”.
  • Kun tämä on valittu, esitetään painike, jolla voimme aktivoi hälytys. Tämä tuottaa melko kovaa ja ärsyttävää kohinaa, joten on täydellinen löytää puhelimemme, jos jostain syystä kadotimme sen jonnekin talossamme.

etsi puhelimeni xiaomi mi bändillä

Etsi laitteen valinta Xiaomi Mi Bandin avulla

Kyse ei ole nimenomaan Find My Device -vaihtoehdon asettamisesta laitteellesi Xiaomi my Band. Ajatuksena on, että puhelin on yhdistetty älykelloon, jotta kellovaihtoehtoja syöttäessäsi pääset osaan, joka sanoo Etsi laitteeni. Jos laitteesi on linkitetty kellon toimintoihin, matkapuhelin lähettää hälytyksen, kun kuulet ja löytää laitteen helpommin, kun valitset Etsi laitteeni.

Voinko löytää laitteeni, jos se on sammutettu?

Sinun on pidettävä mielessä, että kun laite sammutetaan, kellon ja puhelimen välinen yhteys katkeaa. Tämä tarkoittaa, että et löydä matkapuhelintasi Xiaomi my Band -laitteesta, jos se on sammutettu.