Skip to content

Kuinka ladata kuvia Google -kuvista Facebookiin

2 de syyskuu de 2021
facebook flecha google 14835

Facebook on sosiaalinen verkosto, joka kannustaa meitä haluamaan kommunikoida enemmän ihmisiä. Ja vuorostaan ​​jakaa jokaisen elämämme vaiheen jokaisen ystävämme kanssa. Tästä syystä tänään opit lisäämään tai jakamaan valokuviani Google Kuvista Facebook -albumiin – erittäin helppoa.

Google Kuvat on tullut erottamaton Facebook -duoNyt kaikki tämän sovelluksen pilveen tallentamasi kuvat voidaan ladata tähän sosiaaliseen verkostoon ja muistaa kauniita hetkiä.

Facebookin linkittäminen Google -valokuviin – Seuraavat vaiheet

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on päästä Facebookiin. Siirrymme suoraan asetuksiin, yläreunan valikon avulla, joka on merkitty vaakasuorilla palkeilla. Siellä ollessamme aiomme napsauttaa tilaa kokoonpanolle ja yksityisyydelle.

Napsauttamalla kokoonpanoa, valitsemme sitten suoralle tiedolle tarkoitetun redoubtin eli ’sinun tietosi’. Siellä kohtaamme mahdollisuuden siirtää valokuva- ja videomateriaalia olemassa Facebook -tilillä.

Nyt määräpaikka on valittava tätä varten oikeutetun osion kautta on siis ”Google -kuvat”. Tässä vaiheessa kirjautumista pyydetään teknologian jättiläisen eli Googlen tilille.

Kun olet kirjoittanut sähköpostin ja vastaavan salasanan, vastaavat käyttöoikeudet myönnetään. Lopuksi linkki valmistuu, kun valokuva- ja audiovisuaalisen materiaalin siirto on valmis.

Kuinka jakaa kaikki valokuvat Google -kuvista Facebookiin

Tämä on nopea ja yksinkertainen toimenpide, mutta muista se Google -kuvat ovat keino suojata valokuvia sekä varastointi, joten suora tyhjennys ei ole ihanteellisin.

Työkalu mahdollistaa valokuvien jakamisen erikseen, mutta voimme ottaa pikakuvakkeen ja jakaa useita tai kaikki samanaikaisesti. Tätä varten meidän on vain pidettävä valokuva painettuna, mikä mahdollistaa jatkuvan valintatoiminnon aktivoinnin, valinta voidaan vetää haluttujen valokuvien päälle tai, jos tämä ei onnistu, kaikkien niiden päälle.

Kun olemme valinneet, teemme napsauta jakokuvaketta, jossa aiomme valita määränpään, joka tässä tapauksessa on Facebook, ja jatkamme prosessin viimeistelyä noudattamalla ilmoitettuja vaiheita.

Siirrä valokuvia ja videoita Google Kuvista Facebookiin mobiililaitteesta

Ensin sinun on kirjauduttava Google -valokuviin linkitettyyn tiliisi ja valittava kuva, jonka haluat jakaa tai lähettää Facebookin sosiaaliseen verkostoon. Valintamme kuva on jo näytetty näytöllämme valitse jakopainike, joka sijaitsee valikon alakulmassa laitteestamme.

Jos haluat julkaista tämän valokuvan Facebook -profiilisi seinällä, sinun on valittava vaihtoehto Facebook -syöte. Google Kuvat ohjaa sinut välittömästi Facebook -tilillesi.

Siellä olet, jos pidät a kuvauksesi kuvaus ja suorita tämä prosessi valitsemalla Julkaise.

Jos haluat julkaista Facebook -tarinoita, menettely on hyvin samanlainen. Valitse kuva Google Kuvissa ja paina Jaa -vaihtoehtoa. Mutta tällä kertaa se painaa ”Facebook, Your Story” -toimintoa. Lisää haluamasi suodattimet ja napsauta Jaa tarina.

Näillä menetelmillä voimme jakaa Google -valokuva -albumimme profiiliimme tai Facebook -tilimme historiaan.

Luo varmuuskopio kuvistasi

Google Kuvat on Googlen palvelu, joka on suunniteltu valokuvien ja videoiden tallentamiseen pilveesi. Tämä on melko luotettava vaihtoehto, koska voit tallentaa kaavioita ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia.

Sen toiminta on melko yksinkertaista, koska vain lataamalla sovelluksen voit antaa sisäiselle muistillesi tauon. Kun aloitat, sinun on valita, miten tiedot tallennetaan, kirjaudut sisään Google -tililläsi ja painat vahvistusvaihtoehtoa.

Siellä se alkaa luoda varmuuskopion kaikista matkapuhelimeesi tallennetuista valokuvista tai videoista. Luomisaika riippuu tiukasti Internet -yhteyden nopeudesta, johon olet yhteydessä, ja muistissasi olevien tiedostojen määrästä.

Hyvä uutinen on, että tämä prosessi voi olla tarkentaa taustalla joiden avulla voit käyttää muita sovelluksia, kun tietosi on ladattu pilveen.

Nyt, Voinko poistaa kaavioita Google Kuvista? Vastaus on kyllä, mutta sinun on oltava hyvin varovainen tämän kanssa, koska jos poistat kuvan Google Kuvista, se katoaa automaattisesti galleriastasi. Nämä poistetut valokuvat voidaan kuitenkin joskus palauttaa noudattamalla muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita.

Mitä uutta Google Kuvissa on?

Muutokset havaitaan ensiksi, koska tämän sovelluksen kuvake on erilainen, sen käyttöliittymä on tällä hetkellä jaettu kolmeen eri osaan. Valokuvat -osio – Haku ja Kirjasto.

Kuvat järjestetään kronologisestiAvaamalla valikon alareunassa voit käyttää kuvankäsittelyä ja muokata sitä hieman makusi mukaan.

Uutuus, joka lanseerattiin markkinoille, oli äskettäin esitellyt luokka, joka on automaattinen valikoima Googlen esillä olevia valokuvia. Hakuasetuksessa se luokittelee kuvat suosimiesi ihmisten tai paikkojen mukaan.

Videonmuokkaustoiminto Google Kuvien kanssa

Googlen uusi videonmuokkausohjelma helpottaa prosessia videoiden korjaus, jotka eivät näytä kovin hyviltä, ​​tai myös henkilökohtainen kosketus joko suodattimen tai logon avulla.

google photos -sovellukset luovat Facebook -albumin

Tämän toiminnon avulla voimme myös luoda kollaaseja videoillemme rajaamisen ja säätämisen mukaan. Ja se on, vaikka se on sovellus aloittelijoille suunnitellulla toiminnolla on melko edistyneet toiminnot joiden avulla voimme parantaa tulosta. Esimerkiksi stabilointitoiminto, jonka avulla kuvaaja ei saa olla niin tärisevä, vaan päinvastoin pysyä vakaana.