Skip to content

Kuinka ladata saldoa tai ladata rahaa Mercado Libreen ostamista varten

14 de elokuu de 2021
mercado libre 12236

Rahan lataaminen Mercado Libreen on erittäin yksinkertaista ja varsin hyödyllistä, kun teet ostoksia tällä verkkosivustolla, joka on sijoitushetkellä parhaiden joukossa verkko -ostoksia.

Yksi Mercado Libren eduista on, että sillä on keinotekoiset pisteet, Nämä keinotekoiset pisteet ovat kuuluisia ”Mercadopago” -pisteitä, joihin on mahdollista ladata rahaa Mercado Libreen ostamista varten.

Jotkut eduista, jotka liittyvät rahan lataamiseen Mercado Libreen ostamista varten, on se, että mitä enemmän ostoksia tehdään, taso nousee jatkuvasti, jolloin ne saadaan useita etuja.

Hyödyt rahan lataamisesta Mercado Libreen ja useiden ostosten tekeminen tällä tavalla ovat mahdollisuus käyttää jopa 65% alennusta ja saada ilmainen kotiinkuljetus.

Miksi on kätevää ladata rahaa Mercado Libreen?

Rahan lataaminen Mercado Libreen on erittäin turvallista, koska argentiinalainen yritys on ollut verkossa 2. elokuuta 1999 ja se on laajentunut useimpiin maailman maihin sen jälkeen.

Mercado Libre on omistettu sivusto sähköinen kaupankäyntiTässä tapauksessa sinulla on mahdollisuus maksaa suoraan myyjälle palvelun saamiseksi, mutta on mahdollista ladata rahaa Mercado Libreen, joka on turvallisempaa.

Rahan lataaminen Mercado Libreen on mahdollista sen käyttöliittymän ansiosta ”Mercadopago” Minkä avulla, jos ostat tuotteen tai palvelun, siihen sijoitetut rahat voidaan pitää.

Mercadopago on ihana Mahdollisuus ladata rahaa Mercado Libreen ja tehdä turvallisia ostoksia, joissa käytettävät rahat pidetään turvassa ja tällä tavalla ei ole riskejä.

Kuinka ladata rahaa Mercado libreen?

Jos haluat ladata rahaa Mercado Libreen, sinun on ensin syötettävä sivustossasi oleva tili ja annettava sitten Klikkaa ”ostoksia”.

Kun olet ”ostoksissa”, sinun on valittava ostos, johon haluat ladata rahat, ja napsauta ”Katso yksityiskohdat”, ladataan uusi ikkuna, jossa näkyy vaihtoehto ”Lisää rahaa”.

Lisää rahaa -painikkeen napsauttamisen jälkeen sivusto ohjataan uudelleen uusi MercadoPago -näyttö johon sinun on kirjoitettava ladattava rahamäärä.

Kun napsautat sitten jatkamisvaihtoehdon kohtaa, sivu latautuu ja rahat ladataan jo ostaa joka on aiemmin valittu.

Kuinka ladata rahaa MercadoPago -palveluun?

Rahan lataaminen Mercado Libreen on mahdollista sen kautta MercadoPago -verkkokäyttöliittymä, Kysymys tässä tapauksessa olisi Kuinka ladata rahaa MercadoPagoon?

ladata rahaa vapaille markkinoille oston jälkeen

Ensimmäinen asia on luoda tili osoitteessa MercadoPago, mikä on melko yksinkertaista, koska tätä varten tarvitaan vain sähköpostitili.

Kun sinulla on rekisteröinti suoritettu Sinun on annettava MercadoPago -sovellus, joka löytyy Google Playsta tai Play -kaupasta.

Sovelluksen keskuspaneelissa on useita vaihtoehtoja tai mahdollisia toimintoja suorittaaksesi kuinka syöttää tai nostaa rahaa MercadoPagosta.

Rahan tallentaminen tilille voidaan tehdä kahdella vaihtoehdolla sovelluksen keskuspaneelin kautta, jossa se näkyy ”tallettaa rahaa”tai napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä.

Kun olet painanut ”tallettaa rahaa”, voit tehdä sen sisään 3 eri tavalla; pankkikortilla, pankkisiirrolla tai käteisellä tai verkkomaksulla.

Ottaen pankkitilin liittynyt sovellukseen Löydät myös vaihtoehdon ”luoton myöntämiseen”. Jos haluat rekisteröidä pankkikortin sovellukseen, sinun tarvitsee vain napsauttaa kohtaa ”Uusi maksukortti”.

Napsauttamalla ”Uusi maksukortti”, sovellus ilmoittaa siitä veloitettavan summan ja pyytää sitten tietoja, kuten nimen, sukunimen ja kortin numeron.