Skip to content

Kuinka ladata tai ladata e -kirjoja Amazon Prime -palvelusta muutamassa vaiheessa

3 de syyskuu de 2021
amazon prime ebook 14425

Nykyään ihmiset haluavat lukea suosikkikirjojaan kotonaan. Tätä varten Amazon Prime tarjoaa asiakkailleen uskomattoman toiminnon, joka on Amazon Kindle, jossa voit lukea minkä tahansa valitsemasi kirjan, mutta monet käyttäjät epäilevät kuinka lataa tai lataa e -kirjoja Amazon Prime -palvelusta muutamassa vaiheessa?

Monet asiakkaat eivät tiedä tätä ominaisuutta tai sen käyttöä. Amazon Kindlessa saat minkä tahansa kirjan, koska niitä on paljon. Tästä syystä opetamme sinulle helpoimman tavan ladata e -kirjoja Amazon Prime -palvelusta.

Kuinka ladata e -kirjoja Amazon Prime -palvelusta?

Ensinnäkin e -kirja on asiakirja, joka on sovitettu lukemaan kenelle tahansa käyttäjälle minkä tahansa laitteen kautta. Monet näistä ovat painetun kirjan klooni ja kuka tahansa voi muuntaa digitaaliset kirjat mihin tahansa muotoon. Jos haluat ladata e -kirjoja matkapuhelimeesi, sinun on ensin tehtävä Asenna Amazon Kindle -sovellus.

Kun olet asentanut, avaa valikko ja paina vaihtoehtoa ’Vieraile kaupassa’Kun teet niin, etsi haluamasi kirja, kirjoita se ja valitse se ja paina painiketta ”Osta”. Kun teet niin, sinun on odotettava hetki, ennen kuin se ladataan puhelimeesi. Kun se on jo ladattu, etsi se kirjastosta.

Jos haluat ladata sen tietokoneellesi, lataa tällä kertaa Amazon Kindle, mutta tietokoneversio, siirry kauppaan tietokoneen oikeassa yläkulmassa näkyvän vaihtoehdon kautta, etsi vaihtoehto, joka sanoo ”Tarjoukset / alhaiset hinnat”Valitse tässä osiossa painike, jossa lukee ilmaiset e -kirjat, valitse se, josta pidät eniten, ja paina Osta. Jos haluat lukea juuri lataamasi kirjan, siirry Kindle -kirjasto -vaihtoehtoon, tässä osiossa tallennettu.

Aina kun käyt kirjasto -osiossa, löydät aina kirjasi, jota ei poisteta. Tämä sovellus on niin hyödyllinen, että sen avulla voit jopa antaa e -kirjan ystävillesi tai perheellesi, jotta hekin voivat nauttia alustan parhaista kirjoista.

Kuinka saada ilmaisia ​​e -kirjoja Amazon Prime -palvelusta?

Aiemmin tapa saada kirjoja ilmaiseksi oli jo mainittu, mutta on myös muita vaihtoehtoja, joita voit käyttää. On mainittava, että mikään näistä latauksista ei ole laitonta tai vilpillistä, ne ovat yksinkertaisesti ilmaiset vaihtoehdot tällä sivulla.

Voit tehdä tämän siirtymällä Amazon -sivulle tietokoneeltasi, alussa katsomme ylhäältä ja painamme sitä sanoo ”Kaikki osastot”, valitsemme kirjavaihtoehdon ja painamme Kindle eBook -painiketta.

Kun teet tämän, uusi pieni ilmestyy näkyviin, katso Kindle -e -kirjan otsikkoa, koska alareunassa näkyy erilaisia ​​vaihtoehtoja, napsauta ’Parhaat myyjät’. Uudessa ikkunassa näet, että 100 parhaan maksun vaihtoehto näkyy, mutta sen vieressä Top 100 ilmaista -osa tulee näkyviin jotka sinun on valittava.

Tässä osassa näemme suuren määrän täysin ilmaisia ​​kirjoja, täältä voit kopioida kirjojen nimet, jotka voi ladata ilmaiseksi Amazon Kindlelta tai ladata ne suoraan tältä sivulta ilmestyä kirjastoon.

Työkalut, joilla voit nauttia e -kirjoistasi Amazon Prime -palvelussa

Kun olet jo hankkinut kaikki lukemasi kirjat, voit muuntaa tekstin kuunneltavaksi voit kuulla kaikki kappaleet espanjaksi. Alleviivaa lukiessasi kirjan lauseita, joista pidit. Paina sitä rivin alkua, jonka haluat varjostaa, ja siirrä sitten sormesi rivin loppuun.

lataa tai lataa e -kirjoja amazon prime -palvelusta

Näkyviin tulee pieni valikko, jossa sinun on valittava ”Alleviivattu” -vaihtoehto ja katsottava, miten se varjostetaan. Liian voit oppia englantia lukiessasi, koska voit kääntää kappaleen siitä.

Sinun on valittava uudelleen haluamasi kappale, napsauttamalla valikossa kolmea pistettä, niin saat esiin muita vaihtoehtoja, tässä lehdistössä Käännä, siirryt tekstin kanssa kääntäjälle ja kun olet siinä, voit valita haluamasi kielen.