Skip to content

Kuinka saada Kindle Fire -tabletin akku latautumaan nopeammin – Ratkaisu

4 de maaliskuu de 2022
amazon logo 18590

Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa kenelläkään ei ole aikaa hukattavaksi, vaikka odotatkin, että laitteesi akku latautuu loppuun. Hyväksytäänkö se, että olemme melko riippuvaisia ​​tekniikasta, vaadimme sitä aina osoittamaan korvakoruja, kommunikoimaan, katsomaan elokuvia jne.

Jos sinulla on Amazon Kindle Fire, käytät sitä tietysti kaikkeen työ- ja vapaa-ajan tavoitteet, joten et halua sen olevan ilman akkua, mutta et myöskään halua viettää paljon aikaa odottaen sen latautumista. Tänään annamme sinulle parhaat temput, jotta voit nopeuttaa tätä prosessia ja pitää sen aina saatavilla.

Miksi tablettisi latautuu liian hitaasti?

Jos olet viime aikoina huomannut, että laitteeltasi kestää kauan saavuttaa täyden akun varaustaso, saatat olla hieman hämmentynyt siitä, mitä toimenpiteitä sinun tulee tehdä, olet ehkä jopa harkinnut Kindle Firen tehdastietojen palauttamista. Näissä olosuhteissa ensimmäinen asia on ymmärtää, miksi hidas lataus syntyy.

Lisäksi varmista ensin, että latausaika on todella parametrien tai normaalin aika-alueen ulkopuolella, koska subjektiivisuus voi näissä tapauksissa olla sitä vastaan. Vaikka tuntuukin siltä, ​​että prosessia tarvitsee nopeuttaa, on luonnollista, että kestää noin neljä tuntia ennen kuin laitteen energiatasot täyttyvät.

Yhdistät sen tietokoneeseen

Nyt, kun huomaat vähitellen, että Kindle Fire -tabletti tarvitsee enemmän aikaa saavuttaakseen enimmäislatauksen, voit aistia, että ongelma on olemassa. On kriittisiä tapauksia, joissa laite vaatii jopa 14 tuntia palautuakseen akun varaustasosta, mikä on liikaa.

Kindle Firen yhdistäminen tietokoneeseen

Yksi tämän tilanteen yleisimmistä syistä on huono menettely, liitä tabletti USB-kaapelilla tietokoneelle. Tämä toimenpide ei ole oikea, tämän yhteyden sallimisen tavoitteena ei ole latauksen siirto, vaan tiedostojen ja muiden tietojen välittäminen.

Joten kun käytät sitä pääasiallisena akun täydentämiseen, vaurioitat tablettia asteittain, koska USB-porttien lähettämä teho ei riitä optimaalisen latauksen tuottamiseen, varsinkin jos kyseessä on kannettava tietokone.

Käytät tablettia latauksen aikana

Toisaalta, vaikka et kytkeisi sitä tietokoneeseen, vaan teet sen missä se vastaa, pistorasiaan, mutta sinulla on tapana käsitellä sitä usein latausjakson aikana, ilmoitamme, että tämä hidastaa prosessia. Saatat pitää loogisena, että yhteyden muodostaminen on ihanteellinen aika käyttää sitä, mutta tämä on väärin.

Nämä toimet eivät vain hidasta latausprosessia, vaan ne estävät pitkällä aikavälillä Amazon Fireä vastaanottamasta akkua, pikemminkin se vain estää sen jo olevan akun kulumisen tai hidastaa sitä.

On suositeltavaa, että jatkat välttääksesi videoiden tai pelien automaattista toistoa ja jätä se viime kädessä näyttö pois päältä tänä aikana. Vain tällä yksinkertaisella muutoksella näet todennäköisesti suuren eron akun latausajassa.

Kuinka saada Kindle Fire -tabletin akku latautumaan nopeammin?

toimintojen poistaminen käytöstä tabletin latauksen aikana

Emme voi kiistää, että näissä laitteissa on suuria etuja ja hyvä hinta-laatusuhde, joten jos olet kiinnostunut hankkimaan ne, älä epäröi tulla hakemaan tultasi Amazonille. Mutta kun olet käsissäsi, varmista huolehtia toimenpiteistä joka vaatii.

Tärkeimmät liittyvät lataustapaan, koska se on yksi yleisimmistä tämäntyyppisten laitteiden ongelmista. Ajatuksena on säilyttää ennen korjaamista, joten kiinnitä huomiota siihen, mitä seuraavaksi tulee.

Tabletin seinälaturin käyttäminen

Kun ostat tabletin, huomaat, että sen mukana tulee kaapeli USB- ja seinälaturi, erityisesti mallillesi suunniteltu. Nämä perustarvikkeet takaa vastaavan ampeerin syötön laitteeseen, joten latausaika on ihanteellinen. Mutta jos tablet-laitteesi akun latautuminen kestää tällä hetkellä poikkeuksellisen kauan, voit soveltaa tilannetta parantavia lievittäviä toimenpiteitä.

Näiden joukossa hanki korkeampi ampeerivirtalaturi, alkuperäinen Kindle Fire tarjoaa yleensä 1000 mA:n sisääntulon tunnissa, joista osa on saatavilla markkinoilla lähes kaksinkertaiseksi. puolittaisi latausajan. Mutta sinun tulee varmistaa, että tiedät Kindle-mallisi tekniset tiedot, etkä anna sille enemmän tehoa kuin se tukee.

Joidenkin ominaisuuksien poistaminen käytöstä akun latauksen aikana

Muita toimia, joita sinun tulee tehdä, jos laitteesi latausaika on todella pitkä tai sinulla on vain vähän aikaa siihen, on sammuttaa ääni Kindle Fire -tabletissa, poista Wi-Fi, GPS, Bluetooth käytöstä ja jopa ottaa lentokonetilan käyttöön. Näin ollen kaikki tablet-laitteesi resurssit toimivat akun nopeaan syöttöön.

Milloin laitteellesi kannattaa ostaa uusi laturi?

Voit harkita seinälaturin vaihtamista nopeuttaaksesi laitteesi vastetta tämän toimenpiteen aikana. Vaikka alkuperäisen voi vaihtaa isompaan ampeerivirtaan, suosittelemme arvioimaan paremmin itse akun käyttöikää, voi olla parempi vaihtaa se latausongelmien ratkaisemiseksi.