Skip to content

Musiikin lisääminen ja toistaminen Kindle Firessä – Lopullinen opas

2 de syyskuu de 2021
amazon kindle fire

Kindle Fire -tabletit ovat laitteita, joiden avulla voit käyttää erilaisia ​​sovelluksia, toistaa suoratoistosisältöä ja tietysti avointa visuaalista materiaalia, kuten e-kirjoja. Samalla tavalla ne tarjoavat käyttäjilleen paljon vaihtoehtoja, kuten Google Pay Storen asentamisen Amazon -tabletille. Nämä laitteet voivat kuitenkin toistaa myös musiikkisisältöä, ja tätä varten meillä on useita tapoja kuunnella suosikkikappaleitamme.

Mikä on Kindle Fire -laite?

Amazon on kehittynyt ja innovoinut Erittäin merkittävällä tavalla se on yhä enemmän yksi tämän ajan parhaista yrityksistä, Amazon on vastuussa tilojen ja apuohjelmien tarjoamisesta kaikille käyttäjilleen, ei ole rajoituksia ja jopa kirjautuminen Amazoniin espanjaksi on jotain hyvin yksinkertaista .

Kerroimme sinulle tämän Amazonilta, koska kyseinen yritys on Kindle Fire -laitteen omistaja ja luoja, se on oikein, kuten voit kertoa, kuka oli vastuussa luoda ja kehittää Kindle Fire Se oli Amazon, joten se on kyseiselle yritykselle kuuluva tuote.

Jos nyt tiedät jo, että Kindle Fire kuuluu Amazonille, kuvittelemme, että haluat tietää Mikä on Kindle Fire -laite? Kun puhut Kindle Fireistä, puhut tabletista, joka luotiin Amazon -palvelujen käyttöön.

Kindle Fire on Amazonin luoman perinteisen Kindle -päivitys, tärkein vain käytetty kuin kirjan lukijaToisaalta tämä uusi versio on paljon laajempi ja sitä voidaan käyttää multimediasisällön kanssa.

Opas musiikin lisäämiseen ja toistamiseen Kindle Fire -laitteella

Kindle Firen kanssa työskenteleminen on kuin minkä tahansa muun laitteen kanssa, ne ovat jopa laitteita, joiden on päivitettävä ohjelmisto voidakseen on hyviä esityksiä ja että ne eivät aiheuta minkäänlaisia ​​ongelmia järjestelmäongelmien vuoksi.

Kyllä, sisällön lisääminen Kindle Fire -laitteeseesi onnistuu kahdella tavalla tai kahdella tavalla. toista musiikkia Kindle Fire -laitteellasiSe voidaan tehdä Amazon -kaupan kautta tai tietokoneesta.

Kuinka monta tapaa on lisätä musiikkia Kindle Fireen?

On useitas Tapoja lisätä musiikkia Kindle Fireen, mutta niitä on yhteensä kolme, tietokoneesta, Amazon Cloudista ja musiikkikaupasta, jotta käyttäjät voivat helpommin suorittaa tämän toiminnon.

Nämä lomakkeet ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä, joten ne tuottavat käyttäjille käytännön toteutettavuutta ilman tarvetta viettää paljon aikaa, koska nämä vaihtoehdot ovat melko nopeita, selitämme kaikki edellä mainitut vaihtoehdot myöhemmin.

Kuinka lisätä soittolista Amazon Cloudista?

Tämän toiminnon suorittaminen on erittäin yksinkertaista ja ilmaista, meillä on vain oltava aktiivinen Amazon -tili, tämä on erittäin tehokas ja hyödyllinen menetelmä, koska auttaa säästämään tallennustilaa, Vaiheet ovat seuraavat:

 • Siirrymme Amazon Music -sivustolle, kirjaudumme tilillemme ja valitse vaihtoehto ”lataa musiikkia vasemmalta”.
 • Napsauta Lataa Amazon Music -sovellus.
 • Kun sovellus on ladattu, avaamme sen, olemme kirjastossa ylhäällä, ja napsautamme.
 • Seuraavaksi napsautamme vasemmassa yläkulmassa jotta voimme visualisoida musiikkimme.
 • Valitsemme haluamamme albumin ja lataamme sen. Voisimme tehdä tämän myös kappaleilla erikseen, jos haluamme, mutta se on nopeampaa albumien kautta.
 • Kappaleet latautuvat ja voimme kuunnella niitä Kindle Fire -sivustolla musiikkisovelluksen avulla kaikki on niin yksinkertaista.

Vaiheet musiikin lisäämiseksi Amazon Music Storesta

Tämä vaihe on itse asiassa hyvin yksinkertainen, jotta voit lisätä musiikkia ja toistaa sitä Kindle Fire -laitteella Amazon Music Storen kautta, sinun tarvitsee vain Siirry musiikkikauppaan että löydät Kindlelta, kun olet siellä, voit tarkastella heidän tarjoamiaan kappaleita, jos jokin niistä kiinnittää huomiosi ja haluat toistaa sen Kindle Fire -laitteellasi, sinun on vain valittava oranssi etiketti ja ostettava laulu.

Kuinka siirtää musiikkia Kindle Fire -laitteeseen tietokoneesta

Tämän vaihtoehdon hyvä valinta on, että sinun ei tarvitse maksaa kappaleista mitään, sinun on vain liitä Kindle Fire tietokoneeseen, järjestelmä tunnistaa sen heti tallennuslaitteena, valitset kappaleet, jotka haluat siirtää Kindle Fire -laitteeseen, siirryt kohtaan, jossa Kindle -kansiot näkyvät tietokoneessa ja missä sanotaan, että musiikki on liitettävä tiedostoihin. .

Kindle Fire -laitteen apuohjelmat

Kindle Firen apuohjelmat ovat huomionarvoisia, tiedät jo, mitä Amazon Kindle on ja mihin se on tarkoitettu, joten oli aika puhua sen apuohjelmista tietääksesi Kindle Firen avulla saavutettavat edut.

Soita musiikkia Kindle Fire -oppaassa

Ensimmäinen asia, joka on huomattava, on se, että se toimii tabletin tavoin, joka on kehittynyt ja toimii nyt paitsi kirjan lukijana myös voidaan käyttää multimedialaitteena kuin mikä tahansa muu.

Mainitsemalla, että voit sinulla on pääsy kaikkiin Amazonin tarjoamiin työkaluihin Kindlen kautta kaikki Amazoniin liittyvä voit saada Kindle Firen kautta ilman ongelmia.

Mitkä muodot ovat yhteensopivia Kindle Firen kanssa?

On olemassa useita formaatteja, jotka ovat täysin yhteensopivia Kindle Firen kanssa, kuten:

 • Muoto PDF.
 • Yksi käytetyimmistä, muoto PNG.
 • Muoto GIF.
 • Samalla tavalla muoto HTML.
 • Ja tietysti muodot MOBI ja AZW, joita Kindle Fire käyttää perinteisesti.

Näiden laitteiden kanssa on monia yhteensopivia muotoja. Tietysti, jokainen näistä muodoista on suunniteltu tiettyjä tiedostoja vartenTällä tavalla Kindle Fire voi ajaa erilaisia ​​ohjelmia ja tiedostoja.