Skip to content

Kuinka ladata tarroja käytettäväksi signaalissa? – Ei kolmannen osapuolen sovelluksia

28 de maaliskuu de 2022
signal aplicacion android 18725

Viestialustojen perustoiminto ovat tarrat, jotka ovat jo saatavilla myös WhatsAppissa. Tarrat ovat saatavilla käytännössä mistä tahansa viestipalvelusta, mukaan lukien Signal-sovelluksesta.

Mitä tarrasi vaatii, jotta voit lisätä sen sovellukseesi?

Tarrat, jotka toimivat WhatsApp- tai Telegram-sovelluksissa toimii ilman komplikaatioita Signalissa. Tarrapaketti tarvitsee vain tuoda sovelluksesta toiseen ja ne toimivat samalla tavalla.

Kuinka käyttää WhatsAppissa olevia tarroja Signalissa?

Nopein ja helpoin tapa saada tarroja WhatsAppista tai muusta sovelluksesta on tallentaa muiden yhteyshenkilöiden vastaanottamat tarrat. Jos haluat tallentaa muiden yhteyshenkilöiden lähettämät tarrat, sinun on vain tehtävä se napauta vastaanotettua tarraa ja tallenna se. Mikäli kyseessä on Signalissa saatavilla oleva tarrapaketti, tarrapaketin tallennusmahdollisuus sallitaan.

Jos käyttäjä tuo ne itse, hänen on käytettävä kunkin sovelluksen tietokoneversiota tai ladattava tarrapaketti. Tuodaksesi ne sovellukseen sinun on avattava Signal-sovellus tietokoneellasi ja Tiedostot > Luo/lähetä tarrapaketteja. Lisää sinne tiedosto tai WhatsApp-tarrapaketit.

Jos tarrat hankitaan itse sovelluksesta, sinun on avattava WhatsApp Web ja etsittävä chatti, jossa tarrat on lähetetty. Tallenna ne napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tietokonetta ja tuoda ne Signaaliin. Jos olet ladannut tarrapaketin, sinun tarvitsee vain tuoda paketti Signaaliin. Telegramille saatavilla olevia tarroja voi myös etsiä WhatsApp-tarrojen sijaan.

sähke pakkaa tarroja viestejä

Miten tarrat asennetaan suoraan Signaaliin?

Kaikissa tarroja tukevissa sovelluksissa on osio tarrojen lisäämistä varten. Tietysti, Signaalissa on myös vastaava osio. Tästä osiosta voit tarkastella ja hallita saatavilla olevia tarroja.

Kuinka hallita tarrojasi Signalissa?

Avataksesi tarrojen hallintavalikon sinun on syötettävä kaikki aktiiviset chat sovelluksessa. Viestien kirjoitustilassa sinun on kosketettava oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta: siellä voit katsella hymiöitä, GIF-tiedostoja ja tarroja. Kun olet valinnut tarraosion, kosketa plus-kuvaketta, näet tarrojen asetusvalikon.

Poista tarra

Tarran poistaminen on välttämätöntä klikkaa ’X’ sen luettelon tarrassa, jonka haluat poistaa. Tarra ei ole enää poiston jälkeen käytettävissä (vaikka se ei katoa lähetetyistä viesteistä).

Siirrä sivuston tarroja

Tarravalikossa nämä näkyvät luettelossa, jonka järjestys on sama kuin chatissa. Siirtääksesi säännöllisesti käytettyjä tarroja ylös, sinun on tehtävä paina ja pidä painettuna tarran nimeä ja siirrä se paikkaan, johon haluat sijoittaa.

Asenna tarrapaketti

Tässä samassa valikossa suurennuslasia klikkaamalla avautuu kauppaa vastaava osio, jossa on kaikki saatavilla olevat tarrat. Sinun tarvitsee vain suodattaa avainsanoilla löytääksesi tarrapaketin mistä tahansa aiheesta.

Luo omat tarrat sovelluksessa

Tarrojen luominen Signal-sovelluksessa edellyttää alustan tietokonesovellusta. Siirry työpöytäsovelluksesta kohtaan Tiedostot > Luo/lähetä tarrapaketteja ja luo tästä vaihtoehdosta tarrapaketti sovellukselle. Voit myös luoda tarroja Telegramille ja tuoda ne myöhemmin Signaaliin.

iphone-viestisovellusten signaali

Mitä suosituksia sinun tulee noudattaa, jotta tarrasi toimivat oikein?

Tuodut tarrat ne kaikki toimivat samalla tavalla. Jos tarrat kuitenkin luodaan tyhjästä, on otettava huomioon joitain näkökohtia. Varmistaaksesi, että ne toimivat oikein kaikilla laitteilla.

16 pikselin marginaali jokaisen tarran ympärillä

Kun tarraa muokataan, kuvan mitat ei saa olla suurempi kuin 16 pikseliä. Joko pituudeltaan tai leveydeltään tai muuten tarra ei näy oikein näytöllä.

Käytä läpinäkyvää taustaa

Läpinäkyvän taustan käytön varmistamiseksi on suositeltavaa käyttää a kuvamuoto .png tai vastaava. Jos kuvassa on valkoinen tausta läpinäkyvän taustan sijaan, sama tausta heijastuu tarroja lähetettäessä.

APNG-tiedostoja ei tueta

Mikään tarrojen luontisovellus ei tue APNG-tiedostoja. Ihanteellinen muoto on PNG läpinäkyvien taustojen luomiseen, mutta myös JPG- tai JPEG-muodot kelpaavat tarrojen luomiseen.

Animoiduissa tarroissa on oltava 30–60 kehystä

Jos käytät animoituja tarroja, ruutuja sekunnissa Niiden on oltava välillä 30–60 tai muuten ne eivät toimi sovelluksessa. Luontiprosessin helpottamiseksi suositeltavin on luoda ne WhatsAppille ja tuoda ne sieltä Signaaliin.