Skip to content

Kuinka lisätä kirjasinkokoa signaalissa – vinkkejä ja temppuja

4 de syyskuu de 2021
chat conversaciones signal 14378

Vuosien mittaan syntyy uusia suuntauksia ja projekteja, joista tulee lopulta suuria kaupallisia kauppoja, kuten Signal, suuri sovellus, joka on loistava vaihtoehto WhatsAppille. Sitä verrataan usein toiseen suureen kilpailijaan, Telegramiin. Joten kolmen sovelluksen vertailu on väistämätöntä.

Kaikki haluavat kääntyä pikaviestipalvelu Pidä se turvassa, ja Signalin yksityisyysongelma saa paljon huomiota käyttäjiltä, ​​koska se on tehokas vaihtoehto harkita. Mutta tämä ei ole ainoa asia, joka herättää käyttäjän huomion, kuten myös Signalin toiminta.

Mistä se ei ole vain päätelty sen koostumuksesta ja käyttöliittymän asettelusta. Myös se, miten sitä voidaan muokata, on yksi pyydetyimmistä, kirjeen muoto, koska sitä halutaan lisätä, mukavuuden lisäämiseksi. Siksi aiomme nähdä kuinka lisätä tai muuta Signalin kirjasinkokoa suuremmaksi.

Mitä toimintoja ja etuja Signalilla on muihin viestisovelluksiin verrattuna?

Tähän mennessä Signal on antanut meille puhua, koska sen toiminnallisuus on melko samanlainen kuin muiden viestisovellustenkuten WhatsApp tai Telegram, vaikkakaan ei käytetty kuten he, jos ne ovat turvallisempia käyttäjilleen, ja ennen kaikkea siksi, että sillä on paljon toimintoja ja etuja, jotka luetellaan alla:

 • ”Open Whispers Systems”, joka on niin kuuluisa päästä päähän -salaus, WhatsApp hyväksyisi sen uusille päivitetyille versioilleen.
 • Läpinäkyvyyttäsi Avoin lähdekoodi että jotkut kehittäjät voivat helposti löytää virheitä ja korjata ne
 • Suojausnasta kaikkien tietojen salaamiseen ja palauttamiseen uudelleen myös muilta laitteilta
 • Voit määrittää viestien itsetuho jopa 5 sekunnista aina viikkoon
 • Lähetä tiedostoja, soita video- tai äänipuheluita, jaa sijaintisi, lähetä valokuvia ja jopa tässä viimeisessä toiminnossa voit sumentaa valokuvassa näkyvän henkilön kasvot ja piilottaa tai suojata henkilöllisyytesi.
 • Poista lukemisilmoitukset käytöstä ja personoi keskustelusi

Pitäisikö minun aloittaa Signalin käyttö?

Tämä riippuu käyttäjän tarpeista, toiveista ja pyrkimyksistä, joten on sopimatonta sanoa kyllä ​​tai ei, mutta voimme tarkistaa sen nähtävyydet ja että Internetin käyttäjän mieli tekee päätöksen. käytöstä tämä pikaviestisovellus. signaalisovellus

Ensinnäkin on huomattava, että omat kokoonpanot ja muutokset, jotka käyttäjä haluaa tehdä sovelluksen sisäisen esityksen mukauttamiseksi, suoritetaan yksinkertaisella ja nopealla tavalla, kuten nähdään, kun se on yksityiskohtainen suurenna tai muuta fonttikokoa Signalissa tehdä siitä isompi.

Sisäisten muutosten helppous on vasta alkua pikaviestisovelluksen tarjoamille eduille. Tähän on lisättävä sovelluksen lataamisen helppous, viestinnän nopeus ja painon keveys. Mutta on aihe, joka houkuttelee suurella tavalla, yksityisyys.

Yksityisyydestä puhuminen Signalissa on antaa selitys, joka kestää tunteja, joten on parempi tiivistää se yhdellä yksinkertaisella sanalla: poikkeuksellinen. Käyttäjä voi olla huolissaan kaikesta paitsi yksityisyytesi vuoksi sovelluksessa. Siksi on parempi jättää tämä asia sivuun ja keskittyä vaativampaan, mukavuuteen.

kuinka muuttaa kirjaimen koon signaalia

Mitä fontin kokovaihtoehtoja Signalissa on?

Voit käyttää helposti useita tapoja muuttaa fontin kokoa välittömästi joita käytät viestien lähettämiseen sovelluksen kautta ja jopa mistä tahansa laitteesta tai käyttöjärjestelmästä, kuten Androidista ja iOS: sta.

Fonttikoko Androidissa

 • Avaa Signal -sovelluksesi
 • Katso oikeasta yläkulmasta kolme pistettä ja napsauta sitä
 • Siirry Asetukset -osioon
 • Etsi vaihtoehto ’Chatit>> Viestin fonttikoko
 • Valitse sen tarjoamista eri vaihtoehdoista: Pieni, Normaali, Suuri, Erittäin suuri
 • Tallenna muutokset ja se on siinä

Vaiheet fonttikoon muuttamiseksi iOS: ssä

Prosessi on hyvin samanlainen kuin mitä sinun pitäisi tehdä Androidilla, siksi sinun on noudatettava seuraavia vaiheita

 • Avaa sovelluksesi ja napsauta 3 parasta pistettä tai napauta ympyrää valokuvasi kanssa, joka on vasemmassa reunassa
 • Etsi Asetukset -kohdassa vaihtoehto Chatit ja multimedia> Viestin fonttikoko> Valitse eri vaihtoehdoista: Pieni, keskikokoinen, suuri ja erittäin suuri
 • Tallenna muutokset ja palaa päänäyttöön
 • Avaa keskustelu ja katso tehdyt muutokset

Tietokoneelta tai tietokoneelta

Jos käytät paljon usein työpöytäversio ’Signal Desktop’ voit yksinkertaisella komentojen ja näppäinten suorittamisella säätää fontin kokoa.

 • Macissa sinun on vain käytettävä avainta ⌘ + 0 alkuperäisen kokonsa puolesta. ⌘ + = suurentaa kokoa ja ⌘ + – vähentää.
 • Windows / Linux -käyttöjärjestelmässä voit käyttää normaalia tai alkuperäistä kokoa painamalla näppäintä ’Ctrl + 0’. Jos haluat lisätä kokoa, sinun tarvitsee vain painaa ’Ctrl + =’ ja sen vähentämiseksi ’Ctrl + -’

Onko signaalin muutos sama Androidissa ja iPhonessa?

Tässä on tarpeen tehdä erityinen selvennys, ja että prosessi lisätä tai muuttaa fontin kokoa Signalissa jotta se olisi suurempi, se vaihtelee iPhonessa. Tämä johtuu sovelluksen ja koko käyttöjärjestelmän sisäisten kokoonpanojen välisestä yhteydestä.

Tämä tehdään siten, että käyttäjä saa enemmän mukavuutta ja käyttöliittymä esitetään suoraan käyttäjän laitteessa olevien kirjasinkokojen kanssa. Joten fontin koon muuttamiseksi tässä tapauksessa sinun on vain tehtävä muuttaa laitteen fonttikokoa.

Opetusohjelma isojen kirjainten laittamiseen Signal -sovellukseen

Siellä käsitellään nyt mukavuutta suoraan. Mikä on yksinkertaisesti välttämätöntä kaikille käyttäjille, yksi sovelluksen suurista eduista on sen yksinkertaisuus ja nopeus, jolla muutoksia voidaan tehdä sisäiseen esitykseen. Tässä tapauksessa kirjeen koossa.

muuttaa fontin kokoa signaalissa

Tarkistetaan mitä sanottiin ja näytetään miten suurenna tai muuta fonttikokoa Signalissa suuremmaksi, joka tehdään seuraavasti.

 1. Ensimmäinen asia tulee olemaan kirjoita sovellus.
 2. Sitten se siirtyy profiilikuvakkeeseen.
 3. Kun sisäinen valikko tulee näkyviin, se siirtyy otsikkoon ”Chatit ja multimedia”.
 4. Keskusteluille varatussa tilassa voit ”Viestin fonttikoko”.
 5. Näyttöön tulee valintaikkuna, jossa on vaihtoehdot ”pieni, normaali, iso, erittäin iso ”.
 6. Tiedän valitse sopivin tapauksesta riippuen, mikä käytännöllisyyden vuoksi on joitakin viimeisistä kahdesta.
 7. Kun tämä on tehty, fontin koon lisääminen tai muuttaminen Signalissa on valmis.