Skip to content

Signaalisovellus: Kuinka ladata tämä sovellus ilman Play Storea – Vaihe vaiheelta

4 de syyskuu de 2021
app signal logo 14387

Tällä hetkellä yhteiskunnassamme, jossa älypuhelimia käytetään yhä enemmän, ne auttavat meitä kommunikoimaan haluamiemme kanssa mistä tahansa päin maailmaa, jopa eri tavoilla, kuten viestien, äänen, kuvien, videopuheluiden jne. Mutta tämä ei johdu vain älypuhelimista, vaan juuri siitä pikaviestisovellukset.

Näiden viestisovellusten voidaan sanoa olevan klassisten sosiaalisten verkostojen kehitys, koska ne ovat aivan kuten sosiaaliset verkostot auttaa meitä kommunikoimaan mutta paljon suoremmalla tavalla, koska sen keskeinen tehtävä on viestien vaihto ihmisten välillä tai suoraan usean jäsenen ryhmässä, on monia viestisovelluksia, mutta tänään keskitymme erityisesti Signal -sovellukseen.

Signaali, vaihtoehto muille viestisovelluksille

Signal on vuonna 2014 syntynyt pikaviestisovellus, jonka on kirjoittanut Matthew Rosenfeld. Tietoturva, Vuodesta 2010 lähtien hän työskenteli TextSecure -nimisen sovelluksen parissa, joka oli myös viestisovellus, joka kehittyi ja josta tuli Signal vuonna 2014.

Se erottaa Signalin muista viestisovelluksista juuri sen turvallisuusosastot ja salausprotokollat, joita pidetään tällä hetkellä vahvimpana ja turvallisimpana salaustekniikkana kaikissa Internetin viestisovelluksissa, saavutti sen tason, että kun kiista syntyi kuukausia sitten WhatsAppin ja sen käyttöehtojen kanssa, tunnettu Elon Musk suositteli sitä paras chat -sovellus.

Signaalilla, kuten muilla pikaviestisovelluksilla, on upeita uusia toimintoja, jotka vaihtelevat pimeän tilan aktivoimisesta hälytysten vaimentamiseen, kuten esim. toimintoja, joita sillä on myös WhatsApp -sovellus, on tosiasia, että tällä hetkellä jokaisella sovelluksella on perusmalli siitä, mitä toimintoja kunkin pitäisi olla, jotta se yleensä tyydyttäisi käyttäjän.

Epäilemättä tämä viestisovellus alkaa nousta, tulla yhä tunnetummaksi, se lupaa paljon ja siitä voi tulla suosikkisovellus, kuten WhatsApp, mutta monet käyttäjät kommentoivat, että he ovat etsineet sitä Google Play Kaupasta, mutta se ei ilmestyvät heille Kuitenkin, jos haluat saada sen, siihen on olemassa ratkaisuja, jos voimme ladata Telegram -apk: n, voimme myös ladata signaalin ei tarvitse Google Play Kauppaa.

Mitä vaatimuksia tarvitaan Signalin lataamiseen ilman Play Kaupan käyttöä?

Riippuen Käyttöjärjestelmä Jos sinulla on matkapuhelin, sinun on täytettävä tietyt vaatimukset ladattaessa Signalia.

Androidille:

 • Mobiililaitteessasi on oltava Android 4.4 tai muu kehittyneempi.
 • Onko internetyhteys.
 • Google -tilin ja Play Kaupan on oltava samat.
 • Tallennustilaa on vähintään 50 Mt.

IOS:

 • Käytä iOS -versiota 11.1.
 • Kirjaudu iTunesiin.
 • Käytä päivitysprosessissa samaa Apple ID: tä, jota käytit ensimmäisen kerran sovelluksen lataamisen yhteydessä.

Työpöytä:

 • Sinulla on jo rekisteröity tili Android- tai iOS -laitteellesi, jotta voit linkittää sen Signal Desktopiin.
 • Varmista, että Signal on yhteensopiva käyttöjärjestelmäsi kanssa (Windows 64 bittiä: 7,8,8.1 ja 10) (macOS 10.12 ja uudemmat).

Kuinka ladata Signal -sovellus Android -matkapuhelimille?

Lataa Signaali APK -muodossa

 • Jos Signal -sovellus ei ole käytettävissä Google Play -kaupassa, se voi johtua monista tekijöistä, mutta tärkein syy on se, että matkapuhelimesi ei ole yhteensopiva Tämän sovelluksen avulla Google -kauppa ei suosittele tai salli sinun tarkastella sovellusta, mutta sen hankkiminen ei ole mahdotonta, on olemassa sivustoja, joista voimme ladata tämän sovelluksen.
 • Kaikki tämä apk: n kautta, apk on laajennus tai tiedostotyyppi kaikille Android -puhelimien sovelluksille, kuten APKPURE tai Uptodown on luettelo Android -laitteidemme tärkeimmistä sovelluksista.
 • Mitä teemme, on mennä mille tahansa näistä verkkosivuista, etsiä signaalisovellus, joka päättyy apk -laajennukseen, valita uusin saatavilla oleva versio ja lataamme sen.
 • Sinun pitäisi vain siirry luotettaville sivuille esimerkiksi apk -peiliin tai apk -puhtaaseen, etsi Signal ja lataa tämä pikaviestisovellus ilman, että sinun tarvitsee välttämättä käyttää Play -kauppaa.

Android -laitteeseen asennettu signaalisovellus

Signalin asentamisen vaiheet mihin tahansa Android -matkapuhelimeen

Kun apk on ladattu, kysyt itseltäsi Kuinka voin asentaa sen matkapuhelimeeni? Se on yksinkertainen prosessi, jos latasit apk: n tietokoneeltasi, voit siirtää sen Android -laitteellesi USB -kaapelilla, jos latasit sen puhelimestasi paremmin, koska sinulla on jo se Android -tallennustilassa.

Seuraava asia on mennä matkapuhelimemme asetuksiin ja siirtyä puhelinta koskevaan osioon, kun sisälle saamme yksityiskohtaiset tiedot matkapuhelimestamme, joista löydämme järjestelmämme version, tämä meidän on valitse se useita kertoja, kunnes lasku on valmis, kun tämä lasku päättyy, se antaa meille luvan kehittäjän asetukset.

Täällä etsimme vaihtoehtoa, joka sallii asennuksen tuntemattomista lähteistä, kun se on aktivoitu, etsimme Signal -sovellusta ja painamme sitä, asennamme ja se asennetaan Android -laitteellemme hetkessä.

Kuinka voin päivittää Signalin uusimpaan versioon?

Aivan kuten Signal -tekstiviestien lataaminen Androidiin on helppoa, myös päivitys on helppoa. Varmistaaksesi, että sinulla on Signalin uusin versio, sinun tarvitsee vain löytää heidän viralliset sivunsa ja etsi uusin versio.

Onko mahdollista ladata Signal Windows -tietokoneelle? – Kuinka tehdä se?

WhatsAppin tai sähkeen lisäksi signaali voidaan käynnistää tietokoneeltasi, sinulla on vain oltava tili ennen jo rekisteröity Android -puhelimellasi.

Jos tietokoneessasi on Windws, sinun on vain noudata seuraavia vaiheita jotta sovellus käynnistyy oikein:

 1. Rekisteröi tili Android -laitteellesi.
 2. Siirry Signal -verkkosivustolle ja napsauta lataa signaali.
 3. Valitse Signal for desktop -vaihtoehto ja lataus alkaa.
 4. Noudata lataamisen jälkeen näytöllä näkyviä ohjeita.
 5. Lopuksi skannaa tietokoneellesi ilmestyvä QR -koodi (kirjoita mobiilisovellus, napsauta asetuksia – linkitetyt laitteet).