Skip to content

Kuinka laittaa hymiöitä / hymiöitä YouTubeen tietokoneella ja mobiililaitteella

3 de syyskuu de 2021
youtube pagina 14499

Tämä videoalusta on epäilemättä ollut yksi parhaista ja käytetyimmistä verkon käyttäjistä, joka on osa erilaisia ​​suoratoistoalustoja joita voimme ladata tai asentaa, kuten Netflix, Spotify, Disney + ja paljon muuta.

Antaa meidän viettää viihdehetkiä kaikin tavoin, tarjota sisältöä kaikille käyttäjille, joko lapset, nuoret ja aikuiset.

Parasta YouTubessa toisin kuin muut alustat on, että se antaa meille mahdollisuuden nauttia sen sisällöstä täysin ilmaiseksi, ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia ja aikaa, jonka haluamme käyttää.

Vaikka on olemassa YouTube -vaihtoehto, joka on äskettäin innovoitu ja se on se, että voimme nauti videoista ilman mainoksia, nimeltään YouTube Premium, aiemmin YouTube Red, tarjoaa kokeilupalvelunsa kuukauden ajan ilmaiseksi, mutta sitten meidän on maksettava katselun jatkamisesta.

Kun voimme ladata videoita matkapuhelimien kautta henkilökohtaiseen kanavaamme, video- ja elokuva -alustojen maailma on epäilemättä mullisti yhteiskunnan ja Internetin viime vuosina, ja se on, että he ovat tulleet pysymään elämässämme positiivisella tavalla.

Miksi käyttää hymiöitä YouTuben otsikoissa, kuvauksissa tai kommenteissa?

Aiemmin YouTube oli foorumi, jolla voit tavoittaa tietyt videot nopeasti, koska hakemistoa käytettäessä luettelossa ei ollut niin paljon vaihtelua. Nykyään tämä on muuttunut paljon televiestinnän globalisaation vuoksi, useimmat ihmiset voivat käyttää älypuhelimia, kameroita ja muokkausohjelmia, jotka helpottavat sisällön luomista, mikä johtaa videoiden kyllästymiseen alustalla.

Erottuminen monista videoista voi olla hankalaa. Emojien käyttö on käytännöllinen ratkaisu tähän ongelmaan, koska jos liitämme videomme otsikkoon esimerkiksi Call of Duty Gameplay -ohjaimen Joystick -emojilla, huomio kiinnittyy siihen nopeasti ja se kattaa yksinkertaisilla nimikkeillä varustetut videot. Sama tulos saadaan, kun niitä käytetään videon kuvauksessa tai sen kommenteissa, katsoja ei lue niitä, kun heidän mielestään se on tylsää ja tylsää. emojit He voivat helpottaa luetun ymmärtämistä ja tehdä sisällöstä nautittavaa useimmille.

Mitkä ovat parhaat emojit YouTubessa?

Hymiöiden käyttö voi helpottaa meitä vierailujen saamisessa, mutta meidän on samalla käytettävä niitä viisaasti ja mieluiten, että ne viittaavat lataamaamme sisältöön. Suosituimmat emojit ja joita voimme käyttää lähes kaikentyyppisille kanaville ovat niitä, jotka ilmaisevat tunteita koska Ne herättävät katsojassa uteliaisuutta tai selittävät hieman enemmän videon sisällöstä, esimerkiksi ’Jos naurat, häviät’ emoji ’itkee naurusta’ luo lisää käyntejä herättämällä uteliaisuuden siitä, kuinka hyvä se on olla.

Kuinka tehdä kasvoja tietokoneen näppäimistöllä

Emojien käyttö on lisääntynyt merkittävästi, ja ne ovat ilmeikäs osa aihetta, jonka haluamme tavoittaa yleisölle, ensinnäkin mitä meidän on tehtävä lisätä tai lisätä hymiöitä YouTubessa on päästä alustalle käyttäjätunnuksellamme ja salasanallamme, jos meillä ei ole tiliä, voimme avata sen helposti samalla tavalla, myös ilman sähköpostiosoitettamme.

Sen jälkeen meidän on annettava paikka, johon aiomme sijoittaa emojin, eli julkaisun otsikko, jonka aiomme tehdä tai kommentissa, on tärkeää tietää, että tätä toimintoa suoritettaessa meidän on ehdottomasti paina tekstipalkkiaja paina sitten näppäimiä ’ikkunat + ’.

miten emojit laitetaan YouTubeen

Lopuksi saamme ponnahdusikkunan, jossa on kolme välilehteä, jotka sisältävät luokkiin jaettuja hymiöitä, toinen välilehti tarjoaa erilaisia ​​hymiöitä ja kolmas välilehti osoittaa useita symboleja, joita voimme käyttää mihin tahansa tilanteeseen, sijoittaaksemme ne vain ”klikkaus’ jossa valitsemme, ja paina ’-näppäintäpaeta’, se on niin yksinkertaista, joten kokeile sitä.

Lisää hymiöitä YouTubeen matkapuhelimellasi

Hymiöiden lisääminen matkapuhelimella on erittäin helppoa, useimmissa Android -puhelimissa on vaihtoehto näppäimistöllä, erityisesti sen alareunassa välilyönnin vieressä. Mutta jos sinulla ei ole tätä vaihtoehtoa voimme käyttää sivuja jotka tarjoavat meille luettelon emojista kopioida ja liittää ilman, että nämä muuttuvat kohdealustalla. Yksi suosituimmista sivuista on getemoji.com.

Mitä voin tehdä YouTuben kanssa?

On huomattava, että YouTube ei ainoastaan ​​täytäkatsoa videoita’ Kuten monet ihmiset ajattelevat, meidän on tutkittava tarkemmin ja tiedettävä kaikki, mitä se tarjoaa meille nauttiaksemme viihdyttävästä matkasta sen läpi.

Ensinnäkin voimme etsiä kanavia, kuten YouTubereista, joista pidämme ja seuraa heitä, tämä seurattava vaihtoehto on samanlainen kuin muiden sosiaalisten verkostojen, näemme seuraamasi käyttäjän julkaiseman sisällön ja se näkyy kotisi tai päävalikkomme seurattavien luettelossa.

Samalla tavalla sinulla on mahdollisuus ’säästää myöhemmäksi ’eli videot kaikentyyppisestä sisällöstä, jos näemme milloin tahansa sellaisen, joka kiinnostaa meitä, mutta emme voi nähdä sitä tällä hetkellä, tämä työkalu on epäilemättä yksi parhaista.

Myös kun katsomme videoita, YouTube luo automaattisesti videoiden alku, jotka saattavat kiinnostaa meitä, edellisen näkemämme sisällön mukaan, eli jonkinlaisia ​​ehdotuksia.

youtube -sovellus mobiililaitteella

Jotkut YouTube -toiminnot, joita meidän ei pitäisi hukata

Yksi niistä on se, että se sallii meidän suorita videon editointi verkossasekä etsiä videoita kanavamme mobiililaitteilta, tämä foorumi on loistava liittolainen ja voimme tehdä sen kaikin tavoin mukavammin.

Samalla tavalla sillä on palvelin, joka analysoi ja tutkii Internetin nopeutta voidakseen muodostaa yhteyden siihen, mitä teemme tai työskentelemme. saavuttaa parempia suorituksia näissä toiminnoissa videoalustalla.

Yksi YouTube Liven parhaista ominaisuuksista on se, että voimme katsoa live -videoita mistä päin maailmaa tahansa ja kaikista yleisistä tapahtumista tämän suuren työkalun avulla, ja se ilmoittaa meille myöhemmin lähetyksen ajankohdasta ja päivästä.