Skip to content

Kuinka laittaa tai ladata video Instagram IGTV: hen Android-mobiililaitteestani

15 de toukokuu de 2021
igtv videos instagram 14289

Ajan myötä alustan kehittäjät ovat luoneet useita sosiaalisia verkostoja tai työkaluja, jotka parantavat mukavuutta olla vuorovaikutuksessa muiden ympärillämme olevien ihmisten kanssa, rakkaansa tai sukulaisensa, saamalla siten tyydyttävän yleisön, joka pyrkii hoitamaan heidän tarpeitaan.

Näistä alustoista on tullut monien tai useimpien ihmisten jokapäiväinen elämä Ne ovat hyödyllisiä sekä työssä että sosiaalisella tasollaSuuret yritykset käyttävät näitä työkaluja helpottaakseen työntekijöidensä välistä viestintämenetelmää, samalla tavalla kuin ne ovat vuosien varrella tarjonneet yhteiskunnalle erilaisia ​​työlähteitä.

Niiden kautta voimme saada meille suuria etujaAntamalla heille käyttöiän, luomme huomattavia taloudellisia voittoja: Internet-käyttäjät ovat löytäneet näiltä alustoilta tavoitteen, jota he etsivät, jotta heillä olisi välitöntä ja täyttä luotettavuutta teknologisen toimintansa kehittämisessä. Siksi niiden käyttö niiden rajoitusten kanssa tuo meille paremman palvelun ja suuremmat lisäravinteet.

Instagram Mikä on IGTV ja miten se toimii?

Sosiaalinen verkosto Instagram on yksi käytetyimmistä maailmassa Eri käyttäjien keskuudessa siitä tulee lanseerauksen jälkeen valta yhteiskunnassa makrotasolla, ja vieläkin parempi sen eri erityistoimintojen ansiosta, jotka ovat parantuneet päivittäin suuren yleisön hyväksi, ja mahdollisuus saada se molemmilla matkapuhelimilla miten ladata se tietokoneellemme.

Heidän joukossaan on IGTV, joka on uusi luova toiminto ilmaista itseämme, toimii kuten Instagram TV niin sanotusti verkon nuorimpien käyttäjien tavoittamiseksi se antaa meille mahdollisuuden julkaista jopa tunnin pituisia videoita.

Parasta tässä toiminnossa on, että voimme löytää sen Instagramin päävalikosta tai yksinkertaisesti voimme ladata Play Kaupan kautta, ja se on täysin ilmainen, mikä on hyvä uutinen niille, jotka haluavat säästää vähän rahaa ja myös aikaa.

Kuinka laittaa tai ladata video Instagram IGTV: hen Android-matkapuhelimellani

Tämän toiminnon suorittaminen on erittäin yksinkertaista päävalikon kautta, mitä meidän on tehtävä, on antaa Napsauta ” + ” -symbolia joka näkyy näytön alareunassa, valitsemme sitten videon, jonka haluamme ladata IGTV: hen, ja napsauta ” seuraava ”.

Seuraavaksi valitsimme vaihtoehdon ” pitkä video ”, tämä on tehtävä voidaksemme jakaa sen IGTV: ssä, sen on oltava video, joka kestää vähintään 60 sekuntia. Sitten laitamme otsikon ja kuvauksen, jotka voivat täydentää videotamme.

henkilö, joka käyttää instagramia puhelimessa

Se tarjoaa meille mahdollisuuden julkaista syötteessämme suoraan, peston avulla saamme enemmän näkymiä, eli enemmän yleisöä, lopuksi napsautamme ” julkaise ” ja siinä kaikki, se on valmis, meidän video lähetetty IGTV: lle Instagramista.

Me voimme julkaise IGTV myös tietokoneemme kautta käyttämällä instagram.com-verkkosivustoa ja valitsemalla vaihtoehto ” lataa IGTV ” noudattamalla samaa menettelyä kuin yllä.

Instagram-sosiaalisen verkoston päätoiminnot

Yleisölle ei ole epäilystäkään siitä, että aInstagram-sovellus on paras valokuville ja videoille, joka mahdollistaa julkaisun erinomaisella laadulla, esteettisyyden parantamiseksi, yksi Instagramin parhaista toiminnoista on, että se antaa meille mahdollisuuden muokata kuvia puhtaasti, vaikuttamalla valikkoonsa mukavuuden parantamiseksi, ja tietysti se mahdollistaa kuvien ja videoiden lataamisen galleriasta .

Myös parannuksellesi sinulla on pikaviestivaihtoehto, tai pikemminkin ” suora ” on päävalikon nimi, jonka avulla voimme lähettää ja toistaa väliaikaisia ​​valokuvia, gif-kuvia, tarroja, emojeja, ääniä, kuvia ja tietysti videoita.

Yksi käyttäjien arvostetuimmista on ” tarinat ” -toiminto, jossa voimme julkaista useita valokuvia tarinassa, lyhyitä videoita tai tunnelmia, hyvin ilmeikkäästi, jolla on näkyvä kestoaika seuraajille enintään 24 tuntia tai voimme poistaa sen ennen määrättyä aikaa, jos haluamme, ja voimme tarkkaile kuka on nähnyt tarinamme.