Skip to content

Kuinka luoda julistekuva lisäämällä tekstiä ja muotoja Corel Photo Paintilla

14 de elokuu de 2021
vestido novia editor

Mahdollisuus käyttää a ohjelmisto kuvankäsittelyssä ei ole kyse vain siitä, että pystyy Muuttaa kuvan tai vaihtaa väriä. Se on paljon enemmän kuin vain se. Se voidaan havainnollistaa tämän tyyppisellä ohjelmistolla ja muilla. Kaikkien näiden ohjelmien työkalujen avulla voit suorittaa kaikenlaisia ​​tehtäviä, jopa kuva tai muokkaus.

Voit luoda kuvia tyhjästä siihen pisteeseen asti, että voit käyttää näitä ohjelmia mainonta -alueella. Pohjimmiltaan kuva, taivas on rajana, koska voit tehdä kaiken mitä sinun tarvitsee tehdä jonkinlaisella kuvalla täällä.

Sinun täytyy vain olla tarpeeksi luova tehdäksesi hyvää työtä. Näiden tehtävien joukossa on myös julistekuva. Ne ovat hyvä tapa tehdä kaikenlaisia ​​kuvia kuvasta, jota voimme käyttää mallina tai tausta.

Jälkimmäistä varten alla näytämme, kuinka julistekuva tehdään Corel PhotoPaintin avulla. Tämä ohjelma on erittäin täydellinen ja helppokäyttöinen. Kaikki hänen työkaluja Ne ovat erittäin intuitiivisia ja riittävän luovia voit tehdä kaikenlaisia ​​kuvia.

Tästä syystä katso täältä, miten voit käyttää tätä ohjelmaa ja kaikkea sen tarjottavaa sinulle sen virallisella verkkosivustolla, lisää jotain ohjelmistoosi tietoa Corel PhotoPaintista ja vapauta luovuutesi.

Mikä on julistekuva?

Kuten aiemmin kerroimme, että kuvankäsittelyohjelmissa voit tehdä vähän kaikkea. Voit myös tehdä julisteita.

Halusitpa sitten tehdä mainosjulisteen yritykselle, kuvan, jonka voit laittaa johonkin eniten käyttämääsi sosiaaliseen verkostoon yhteisön johtaja tai yksinkertaisesti yksityisten luokkien mainostamiseen tarkoitettu juliste, julistekuvat voivat olla erittäin hyödyllisiä.

Pohjimmiltaan se on kuva, johon juliste luodaan ohjelman eri työkalujen avulla painos Mitä Corel PhotoPaint tai Photoshop.

Ota tämä kuva ja muokkaa eri taustoja, tekstejä ja rivejä muodostaaksesi hyvän julisteen kaikelle mitä tarvitset. Halusitpa tehdä hyvin yksityiskohtaisen tai yksinkertaisen viestin tietylle viestille, kaikki riippuu sinusta kyky, kärsivällisyyttä ja luovuutta.

värivalikoima corel valokuva

Julistekuvan tekeminen Corel PhotoPaintissa

Jotta pystyy tekemään kuvan juliste täysin alkuperäinen, voit tehdä vähän kaikkea. Ajatuksena on, että voit ottaa käyttämäsi kuvan tausta pystyä tekemään jotain sen ympärille. On monia tapoja tehdä se, ja todella taivas on rajana. Mutta voimme jakaa yhden näistä monista tavoista, jotta voit saada inspiraatiota tästä.

Tapa, jolla haluamme puhua kanssasi julistekuvan tekemiseksi, perustuu suorakulmion muotoiseen työkaluun ja maskien tekemiseen ja leikkaamiseen sitten paikasta. Sinun tarvitsee vain avata uusi tiedosto Corel PhotoPaint, ja avaa kuva, jota haluat muokata.

Sen päälle voit ottaa työkalun suorakulmioita ja tee väri, jonka väri on ristiriidassa kuvan taustan kanssa. Voit käyttää kaikenlaisia ​​reunoja ja kulmia, mutta on myös mahdollisuus muodostaa toinen suorakulmio muuntyyppisten kulmien kanssa ja asettaa se sen päälle. Jälkimmäisellä on kuitenkin oltava etu.

Jälkimmäisessä tapauksessa teemme sen niin, että levitämme sen toiselle kerrokselle ja maskityökalulla voit leikata ja poistaa ja poistaa tason, jossa teit sen, siten, että jätät tämän uuden suorakulmion muodon vanha, muodostaen mukavan suunnittelun.

Sinun tarvitsee vain toistaa sama tekstillä ja muita muotoja, joita voit ottaa harjoista saada aika siisti lopputulos. Lopuksi sinun on vain annettava kaikille näille muodoille läpinäkymätön kosketus taustakuvan näyttämiseksi, ja se on enemmän kuin valmis.